Glam-måndag

 
Man måste bara älska prassliga paket med rosa innehåll!
 
 
Känner att det är hög tid för en liten rensning bland hårprodukterna i mitt badrumsskåp. Ut med det gamla och in med det nya. Flaskorna kommer från Osis nya stylingserie Glamination och produkterna får gärna göra underverk med mitt hösttrötta hår.
 
Usch, nu när jag är hemma med Carl åker håret upp i en tofs nästan direkt när jag vaknar på morgonen. Innan barnen fixade jag alltid håret innan jobbet men nu blir det bara en quick fix då och då, om inte tofsen hinner åka fram vill säga.
 

Serum, värmeskydd, volymmousse, spray och glansspray i snygga flaskor.
 
Idag har jag och Philip Halloween-pysslat och fixat i ordning en pumpa som just nu står utanför ytterdörren. Skrev ut en mall för ögon, näsa, mun som jag hittade på nätet och det tog sin tid att karva ur pumpan men Philip tyckte det var hur kul som helst.
 
Nu är det bara att vänta på att det ska bli lite mörkare ute så vi kan tända ett ljus i den...
 
Kram
 
(I samarbete med Schwarzkopf Professional)
1 Karin:

skriven

Vad härligt med nya produkter! Jag är dock väldigt sugen på att byta ut till mer eko-varianter. Har du nåt bra tips där?

Svar: Hm, när det gäller hårprodukter har jag faktiskt ingen större koll. Tyvärr! Men det är klart det måste finnas. Tidigare gick jag på en salong som bara använde bra färger/blekningsmedel så det är klart det även måste finnas stylingprodukter. Kram
Katta

2 Petra:

skriven

Åh fina produkter;)du får visa pumpan tycker jag så kul med halloween kramar.

Kommentera här: