Milanosarna på plats

 
Tidigare idag fick Carl modella med mellis-bananen i högsta hugg. Inte lätt att ha en mamma som bloggar...
 
Nej, jag kunde inte hålla mig längre så i fredags tvingade jag upp Henrik på vinden för att hämta ner adventsljusstakarna. Glömde såklart ta ner lådan med stjärnorna som vi brukar hänga upp i våra stora fönster i vardagsrummet men dom får komma upp senare i veckan.  
 
 
Gillar verkligen mina Milano-stakar från Star Trading som jag köpte för något år sen och det känns alltid lika mysigt med lite extra ljus i fönstren den är tiden på året. Känns som det är mörkt dygnet runt just nu, huh!
 
Killarna är och handlar här så nu ska jag passa på att dra igång med kvällens middag...
 
Vi hörs imorgon igen!
 
Kram
1 Mia - Mitt vita hus:

skriven

Jättefina ju:) Jag ska gräva fram mina tre och sätta upp snart, måste nog bara putsa fötterna lite innan;) Kram till dig fina<3

Svar: Å vad avis jag blir på dig som har tre dyrgripar. Såå fina och lite annorlunda på ett bra sätt! Kram på dig Mia!
Katta

2 Magda:

skriven

Guu så gullig han är Carl!! Ser såå fram emot mars månad när Noahs lillebror/ lillasyster kommer :-) I fredags fick vi hem barnvagnen, en Bugaboo Donkey all black, och genast blir det än mer verkligt :-)

Kram kram

Svar: Ah, den är ju bara så snygg! Var också sugen på den men så kändes det liite onödigt med tanke på att Philips gamla Bugga var så fräsch. Så jag är lite lagom avis på dig nu, haha!
Ja men visst blir det med ens mer verklighet när alla stora saker kommer på plats. Mars måste nästan vara den perfekta babymånaden. Då har man heela våren på sig till alla härliga barnvagnspromenader. Sen har dom hunnit bli liite större lagom till sommaren =)

Kram kram på er!
Katta

Kommentera här: