Mer av Philips rum

 
Här kommer några halvfärska bilder från Philips rum som jag knipsade av i samband med att radhuset skulle säljas tidigare i höstas. 
 
Över sängen har Philip en tavellist med några utvalda favoriter på och resten av böckerna bor i en av sänglådorna.
 
Har skrivit det tidigare men jag är så glad över att vi skippade en växa- eller juniorsäng och jag kan verkligen rekommendera er som går i sängköpartankar att köpa en fullstor säng på direkten. Gärna en som har sänglådor för här hemma förvarar vi både böcker och spel i lådorna under sängen. Perfekt!
 
 
Mitt emot sängen har Philip sin lilla skrivbordshörna. Är fortfarande supernöjd med den stora hyllan ovanför skrivbordet. Här sitter han och leker med alla Playmo-gubbar och bilar.
 
 
Närbild på hyllan som kommer från Ikea. Han har pärlor och annat pyssel i burkarna med lock längst bort och förvaringslådor från Ikeas köksavdelning till alla småsaker. Bilar i en låda, Playmobil i en låda och blandade småprylar i en låda.
 
 
I portfolioportföljen från Sebra sparar vi alla Philips teckningar och allt pyssel som kommer hem från förskolan.
 
 
Nu ska jag smyga upp och se om killarna somnat för natten. Carl brukar somna så fort vi lägger ner honom i spjälsängen men Philip kan ta lite längre tid på sig. Hörde hur han låg och sjöng för sig själv där uppe nyss men nu börjar det bli väldigt tyst så förhoppningsvis har han somnat...
 
Kram kram
1 Anna:

skriven

Hej!
Varifrån kommer sänglampan och mattan ifrån?
Tack på förhand :)

Svar: Både lampan och mattan kommer från Ikea :-) Kram K
Katta

2 Frida :

skriven

Hej, tack för en jättebra blogg. Var har ni köpt sängen ni har till er son?

Svar: Hej Frida! Sängen kommer från Ikea =) Kram K
Katta

3 Carolin:

skriven

Vilket fint rum han har. Kan bara hålla med gällande val av säng. Vi har en 4 åring hemma och det är perfekt med en större säng när man ska ligga bredvid och läsa vid nattning.
Måste fråga vart ni har köpt den stora lego gubben och riddarborgen som står på hyllan?

Ska bli kul att få följa er i ert nya hus.

Svar: "Borgen" är egentligen ett torn som hör till ett Playmobil-set som ingår i Piratserien. Det hör till piratskeppet som också står på hyllan. Jättepoppis! Legogubben som egentligen är en ficklampa fick han i present men jag såg ficklamporna inne på vår stora Toys'r'us i helgen.
Ja men visst är det bra med en stor säng! Perfekt precis som du säger när man ska läsa och även när dom är sjuka och man vill ligga bredvid.

Vad roligt att du tycker det! Hoppas snart jag kan ge en liten uppdatering... =)

Kram K
Katta

4 Sofia Nylèn:

skriven

Åååh så mysigt rum Philip har!:-)
Trevlig helg, kramar Sofia

5 Mikaela:

skriven

Så fint! :) Vad hade ni för säng innan den vanliga storsängen? Gick ni från spjälsäng ? Vår bebbe sover nu i vagga och vi ska byta till spjälsäng men jag tänkte för framtiden. ;) Trevlig adventshelg! Kram

Svar: Vi har gått från vagga till spjälsäng och sen direkt på storsängen. Han var nog 1,5-2 när vi bytte har jag för mig. Gick strålande! Kram K
Katta

6 Ulrika:

skriven

Hej!
Så glad att jag hittade hit!! Super inspirerande blogg:))
Jag är oxå mamma till två små killar 4,5 och 2,5 år:))
Det ska bli kul att följa dig i ert nya hus!!
Ha en mysig kväll!!
Kram

7 Anonym:

skriven

Vad heter hyllan som du har ovanför skrivbordet?

Kommentera här: