Peppisen Carl


Tack för alla era krya-hälsningar!
 
Sjukstugan fortsätter här hemma så idag har tvättmaskinen och torktumlaren gått varma. Precis som igår, puh!
 
Något större lussefirande har vi inte orkat med (fast Philip gjorde ett eget litet luciatåg som han förgäves försökte få med Carl på) men jag fick i alla fall på Carl pepparkaksdressen som Philip hade när han var i samma ålder. Hatten var inte så populär som ni kan se och skulle av fortfare än kvickt, haha!
 
Ikväll ska vi i alla fall tajma in tv:s Lucia så vi kommer i lite stämning...
 
Kram
1 Linda:

skriven

Åh jag smälter så söt liten pepparkakskille! =)

Jag har en liten fråga Katta. Läget är som så att jag hittade till salong Unikt tack var dig faktiskt (stort Tack!) för x antal år sedan & har sedan dess slingat håret där hos en superduktig tjej. Men nu har hon fått barn några veckor för tidigt. Jätteroligt för henne, mindre bra för mig som dessvärre inte hann slinga håret nu innan jul. Numera vet jag att du nämnt att du slingar ditt hår på Blonde? Kan du rekomendera någon bra tjej där? Vem går du hos?

Hoppas ni har en fin lördagskväll (trots sjukstuga)

Kram

Svar: Vad roligt! Ja jag var supernöjd med Unikt men jag flyttade med min frisör till Blonde när hon bytte salong så det var så jag hamnade mitt över gatan. Jag har gått hos en superduktig tjej som heter Sofia i flera år men nu ska hon också (!) snart ha en bebbe så jag är lite i samma sits som dig. Hade faktiskt en tid nu i veckan och då var jag hos en tjej som heter Sam. Också jätteduktig! Det enda kruxet med Blonde är att man måste vara ute i vääldigt god tid. Helst så man skulle boka in sig redan när man går därifrån, så poppis är det. Men så är dom också bara tre frisörer!
Kram K
Katta

2 Liw - FINA LYAN:

skriven

vilka goa bilder!
krya på <3

3 Mia - Mitt vita hus:

skriven

Älskar Bild no.2 ;) För söt:) Kram

Svar: Eller hur, haha! Han var sådär nöjd med den där pepparkakshatten så att säga ;) Kram K
Katta

4 Linda:

skriven

Tack för svaret =) Men vet du det löste sig tack & lov. Jag går hos Maria (hon som äger salongen) på Unikt men hon gick in och tog dom kunder hon inte hann med innan bebisen tittade ut. Så nu är jag fin i håret igen =) Jag kan verkligen rekommendera henne, hon kommer jobba 2 dagar i veckan från januari. Jag har gått hos henne i fem år nu och hon är så duktig på slingning!

Kram L

Svar: Skönt att vara fräsch i håret såhär lagom till jul och nyår!
Ja men det har jag koll på vem det är. Blond tjej har jag för mig, i alla fall då ;) Hann nog gå där i typ tre år hos två olika frissor innan jag flyttade över till Blonde.

Tack! Då har jag en back up med andra ord. Och min frisör Sofia skulle börja jobba två dagar i veckan from hösten. Kram kram
Katta

Kommentera här: