Till Philips rum

 
 
Igår var vi ute på det stora blå-gula varuhuset och fick med oss lite nytt hem till Philips rum som vi håller på att göra om.
 
Bl.a. så köpte vi den här String-inspirerade (?) hyllan som heter Ekby. Tänkte sätta upp den ovanför hans nya skivbord. Perfekt sätt att få upp bilar, Playmobil, pyssel och annat småpill från golvet så inte en viss lillebror kommer åt.
 
Har letat efter den RÄTTA sänglampan till Philips rum men nu orkar jag inte leta längre så en sänglampa från PS-kollektionen fick vi också med oss hem. Tycker den här lampan är både snygg och smart eftersom den går att vinkla åt olika håll och vrida in mot väggen när den inte används. Philip kommer att älska den! Dessutom har den en LED-lampa vilket känns som ett måste till ett barnrum så inga små fingrar bränner sig.
Philips nya skrivbord som heter Bestå Burs hade faktiskt Henrik som sitt skrivbord i vårt allrum tidigare men nu får alltså Philip ta över det. Kommer förhoppningsvis bli jättebra!
 
Jahopp, då var det bara den lilla detaljen att få allt på plats... Igår hade vi svärfar här som hjälpte till att montera ner och flytta garderober mellan sovrummen och idag ska vi äntligen ta tag i Philips rum.
 
Men först ett morgonbesök på Bvc!
 
Fredag idag! Jippi!
 
Kram
1 Karin O:

skriven

Ser jättefräscht ut, kommer nog bli hur fint som helst:)

2 Ninni - Vimsiga mamman:

skriven

Så stilrent :) snyggt

3 Anonym:

skriven

Håller också på att göra om i dotterns rum så du får gärna visa slutresultatet sen :)

4 michaela- mamma till tre 💗:

skriven

ah, vilka fina grejer. det kommer bli bra det där!

5 Linn:

skriven

Kommer med all säkerhet bli jättebra.Har oxå funderingar på samma skrivbord.
Hoppas på bild när allt är klart:)

Kommentera här: