Förkylningstider


Verkar inte vara ensam om att dras med en jobbig förkylning just nu. Det snörvlas och vabbas för fullt på bloggar och Instagram och jag är inte bättre. Henrik var först ut här hemma och nu är det min tur. Håller tummarna för att Philip ska klara sig...
 

Lite ny inredningsinspo...
 

Föll för ett snyggt reportage med duktiga inredaren Hanna Wessmans bästa inredningstips. Det mysiga sovrummet ser inte så lite inbjudande ut! Är väldigt nöjd över våra hellånga gardiner i sovrummet. Älskar hotellkänslan!
 

Kopparna från Iittalas Sarjaton är fortfarande favoriter här hemma. Älskar den smutspastelliga färgskalan och som ett extra plus är kopparna både sköna hålla i och dricka ur!
 
Illamåendet verkar inte vilja ge med sig och just nu är det nästan värst på kvällarna och nätterna så senaste veckan har jag nästan vänt på dygnet. Mellan 03-07 kan jag bara inte sova, så frustrerande! Lägg på lite foglossning och en förkylning så har ni mitt mående i ett nötskal just nu.
 
Kram
 
1 michaela- mamma till tre 💗:

skriven

hu. stackars dig! håller verkligen tummarna för att du snart få må bättre så att du kan njuta av sista tiden med magen ♥

Svar: Tack Michaela! =)
Trevlig helg nu! Kram
Katta

2 Anonym:

skriven

Du, jag hittar inte inlägget om era takskenor..Visst skaffade ni det både i vardagsrum och sovrum. Varifrån kom de? Fick ni hjälp med tygval och installation. Var det rasande dyrt?

Svar: Vi lät sy upp våra gardiner för att det skulle bli riktigt bra och skenor + krokar beställde vi på samma ställe. Hm, konstnaden kan variera väldigt beroende på vilket slags tyg du väljer och hur mycket tyg som behövs. Kostnaden för att sy upp var inte speciellt dyr men allt som allt gick det på några tusenlappar. Minns inte exakt! Men vi är supernöjda!
Kram
Katta

3 Karin O:

skriven

Så trist, men hör som sagt årstiden till:) Krya på dig och glad fredag!

Svar: Detsamma till dig Karin! =) Kram
Katta

4 Kaffehörnan:

skriven

Krya på dig

Svar: Tack! =)
Katta

5 Mathilda:

skriven

Åh fy, din stackare! Hade det också tufft med min graviditet men slapp iaf må illa på nätterna. Skickar lite krya på- och peppkramar!

Svar: Tack så jättemycket!! =)
Kram
Katta

6 Caroline A:

skriven

Krya på dig fina du, snart är skatten här!! :-) Stor varm kram!

Svar: Tack!! =)
Kram kram
Katta

7 Louise B:

skriven

Hoppas du kryar på dig!

Jag tänkte höra med dig om du fick betala tullavgifter när du beställde dina Marc Jacobs grejor från Shopbop?

Svar: Tack Louise! =)
Ja det fick jag. Det kom en räkning från Ups på ca 700 sek som jag fick betala i efterhand. Det finns något fraktalternativ där den kostnaden läggs på direkt (och kan då justeras i efterhand om den skulle vara på ett mindre belopp) men det valde alltså inte jag.

Det enda som jag upplevde som krångligt var att paketet levererades av just Ups som har lite krångliga leveransvillkor och inte ringer innan leverans så det gäller att man uppger sin jobbadress om man inte planerar att häcka hemma hela dagarna.

Ha en fin helg!
Katta

8 Cecilia:

skriven

Usch både för illamående, förkylning och foglossning. Hoppas allt blir bättre inom kort.
Trevlig helg trots allt.
Kram!

Svar: Tack detsamma! Trevlig helg till dig! =)
Katta

9 Marie:

skriven

Värst vilken graviditet du är med om..så extremt illamående. Vet inte hur jag pallat med det (har aldrig mått illa under mina två graviditeter), men jag hade väl inte haft nåt annat val. Tur att du snart är i mål med finaste beköningen :).

Svar: Egentligen så gör man väl inte det, men det är bara att bita ihop! Det är inte för inte som vi väntade ett tag med 2:an. Det hade aldrig gått om Philip bara varit något år...
Ha en fortsatt fin helg!
Katta

10 Louise B:

skriven

Tack för ditt svar!

Svar: Det är klart! =) Kram
Katta

11 Sofia - mamma till Amanda och Olivia:

skriven

Kram och krya på dig, fina Katta!

Svar: Tack Sofia! =) Kram till dig och fina tjejerna!
Katta

Kommentera här: