Mer Kungshamn & födelsedagen närmar sig

 
Utsikt över hamnen från Lilla Skärets uteservering...
 
 
Vårens första utefika! Det var så fantastiskt härligt att äntligen kunna sitta utomhus och få njuta lite av solen. I bakgrunden skymtar ni restaurangen Calmars (det vita huset längst till vänster) där vi brukar luncha, hotellet uppe på höjden och Pressbyrån där vi hyr film och handlar tidningar på sommaren.
 
 
Zitabåtarna var igång för säsongen till Philips stora glädje. Han älskar att åka taxibåt! Det blev aldrig någon tur över till Smögensidan den här gången men det får vi ta igen nästa gång vi kommer ner.
 
Ny vecka och nya tag!
 
Den här veckan ska vi hinna med att fira min födelsedag men på vilket sätt vet jag än så länge inte. Mitt födelsedagsfirandet från i fjol känns svårt att slå med tanke på att jag och Henrik åkte till NY och mina fina elever surprisade med ett cupcake-kalas när jag kom till jobbet på morgonen. Svårslaget!
 
I år har jag knappt tänkt på födelsedagen och det här med önskelista har jag helt glömt bort men det ska nog bli en fin dag ändå. Älskar att fylla år!
 
Ha en fin måndagskväll!
1 Nina - Glamourmamman:

skriven

Åh, jag hoppas verkligen att du snart mår bättre!

Kram Nina

Svar: Tack Nina!!
Kram
Katta

2 Frida:

skriven

Härliga bilder! Hoppas du mår bättre. Skickar styrkekramar

Svar: Tack!!
Katta

3 Mi-Vbg:

skriven

Åh va härligt att se bilder från dej! Men har jag helt missat att ni va i NY förra året?! Eller glömt kanske;) är ju en trogen läsare!

Kraaam Fina Katta

Svar: Vi var där i påskas i fjol, det finns lite bilder under kategorin resor om du är nyfiken!
Kram
Katta

4 Cecilia:

skriven

Vad roligt, precis på det fiket ni sitter på satt vi också i somras. Kungshamn var verkligen urmysigt och jag åker hemskt gärna tillbaka.
Kram!

Svar: Vad kul! Ja visst är det mysigt där! Läängtar till sommaren!
Kram
Katta

5 Ellan - Livet hos Ellan:

skriven

Roligt att se livstecken från dig - saknar dina mysiga blogginlägg! Hoppas att du snart mår bättre, på din födelsedag speciellt! Dröm dig iväg till NY, gör säkert att du mår lite bättre. Den staden är jag fullständigt kär i! Många krya på dig kramar

6 Nillan:

skriven

Åh va kul med ett nytt inlägg!!!
Saknar dina dagliga uppdateringar. Kram

7 Therese:

skriven

Åh vilka härliga bilder:) Ni ser ut att ha haft det riktigt mysigt!
Hoppas du mår bättre!!

Kram Therese

8 Susanna:

skriven

Hej!
Vi letar extravagn åt vår lille, velar mellan bugaboo bee+
Och quinny zapp xtra. Det skiljer ju en del i pris, vad tycker du om bee?

Mvh :)

Svar: Vi är såå nöjda med vår Bee och det är den vagn vi använder allra mest här hemma. P växte ur sin Cameleon redan förra året (han är lång) men han sitter fortfarande bra i Been så den är väldigt rymlig, stabil och smidig. Funkar jättebra på resor o.s.v. Har ju ingen erfarenhet av Quinnyn men jag tycker att den ser väldigt "liten" och smal ut av det lilla jag sett så det skulle aldrig funka för oss.
Lycka till i vagnjungeln!

Kram
Katta

9 Elvira:

skriven

Då så nu har vi veckans blogg att delta i! Vill du nå våra 200-600 unika besökare per dag?

10 michaela- nybliven tvåbarnsmamma ♥:

skriven

härligt att höra från dig! har förresten fått för mig att du jobbar på förskola men det kanske är äldre barn du jobbar med?

kramar!

Svar: Jag är utbildad högstadielärare så jag jobbar inte på förskola!
Kram
Katta

11 På Selmas gata-inredning, DIY:

skriven

Härliga bilder! Var där första gången i somras (lite illa med tanke på att jag faktiskt bor på västkusten!) och då satt vi i solen och åt god mat på Calmars. Fina minnen!:) Kul att "se" dig förresten! Kram!

12 pillan:

skriven

Ser härligt ut i "erat paradis"! Har aldrig varit i dessa trakter men hoppas såklart att någon gång få göra en tripp hit!

Såklart man ska fira födelsedagen ;)

Hoppas du känner dej bättre!

Kram P

13 FRIDA:

skriven

Åh vad roligt! Har aldrig varit inne på din blogg förut men det var kul att när jag väl var det så var det en bild på härliga Kungshamn det första jag såg! Jag är uppvuxen och bor där just nu! :)

14 Susanna:

skriven

Tack för ditt svar om bugaboo bee ! :)

15 Petra :

skriven

Mysigt!

16 Emma:

skriven

Vilken fin detalj med fickan på din pojkes olika mössor. Kul att se så härliga bilder från västkusten. Här uppe i norr ligger snön fortfarande kvar.

17 Emma:

skriven

Härliga bilder!

18 Sofia:

skriven

Grattis i efterskott!

Kram

19 Ida:

skriven

Vad härligt det ser ut!! Sol och fika och att du mår bättre :)
Har följt dig och din blogg länge ( när du pluggade genom Tomas S) utan att kommentera men blev så glad att de var som många anade en bebis som spökade! Nu blir de extra skoj att följa dig då jag bara några dagar efter ska få en liten :)
Kram

Kommentera här: