Tävling - vinn nya L'oréal LUMI


Sminkkitet du har chansen att vinna innehåller Lumi Magique concealer, Lumi Magique foundation och Lumi Magique primer.

Godmorgon lördag!

Tänkte inleda den här helgen med en fin tävling i samarbete med L'oréal Paris. I vintpotten ligger ett härligt kit med tre produkter från L'oréals sprillans nya serie LUMI (som jag precis läste att tidningen ELLE:s läsare och duktiga makeup artisten Teresa Grundin hyllar i sin blogg)!

För att delta i tävlingen vill jag att du helt enkelt lämnar en kommentar här hos mig där du svarar på en fråga och kort motiverar varför just du ska vinna sminkkitet.

Hur många procent vatten består LUMI Magique foundation av? Svaret hittar du här och sista tävlingsdag är söndagen den 4 mars.

Lycka till!

Nu ska jag strax bege mig upp på stan. Fick ett samtal från stans bästa barnbutik om att en fin sak till Philips rum hade kommit in i butiken. Ni får se vad lite senare!

Solen strålar och jag känner på mig att det här kommer bli en riktigt bra lördag. Att det är mello ikväll gör inte precis saken sämre!

Vi hörs lite senare!

Kram
1 Sandra:

skriven

Svaret är 40% vatten.



Jag vill vinna för att jag sedan i måndags legat i en hemsk influensa och nu smittat yngsta sonen så helgen med svärmor/farmor se tyvärr fått ställas in :( Behöver lite uppmuntring!



Kram

2 Isabelle:

skriven

LUMI Magique foundation består av nästan 40% rent vatten.



Nu efter det kalla vintern är min hy vintertrött och skulle behöva ett lyft. Sminket har svårt att sitta hela dagen och det är irriterande. Så detta kit skulle vara helt perfekt nu! :-)

Nu håller jag tummar och tår! Kram Isabelle

3 Camilla:

skriven

Den består utav 40%.

Jag skulle vilja 'vinna' denna till min allra bästa vän som i natt fick en liten prins. Nu kommer det inte finnas tid att inhandla saker och ting för henne, skulle jättegärna skickat denna i gåva till henne.



Ha en fin helg! <3

4 Inger Ekstrand:

skriven

40% vatten

Det är första gången jag deltar i en tävling. Vinner aldrig på lotter eller dyl. så jag tänkte göra ett försök på denna tävling för att se om jag har tur någon gång.

5 CarinaO:

skriven

40% vatten.



Mitt vintertrötta ansikte skulle verkligen bli glad om jag vann ett sminkkit,så jag hoppas på tur.

6 Anna:

skriven

Mitt svar är 40 % Vatten.



Just nu så tycker jag att jag ser så grå och tråkig ut, får ibland höra att jag ser väldigt blek ut ( ja jag är rätt ljus i hyn på vintern)och de är inte alltid så roligt att höra. Jag är väldigt dålig på att köpa smink till mig själv och detta skulle vara väldigt roligt att få vinna.

7 Ann-Louise:

skriven

Den består av nästan 40% vatten.



Jag behöver en uppfräschning inför våren och tycker det är svårt hitta bra foundations så de provar jag gärna! Se har jag kämpat och gått ner 10 kg så det skulle kännas som en uppmuntran om jag vann :-))



Ha en fin schlagerkväll!!

Kram

8 Emma:

skriven

Vilken rolig tävling såhär en lördagskväll:)



40 % vatten innehåller den!



Jag skulle behöva fräscha upp min vinterbleka och gravida hy:-) Man måste ju skämma bort sig lite när man är gravid, speciellt de dagar då man inte känner sig på topp:-)



Ha en fin lördagskväll framför Melodifestivalen!



Kram

9 Malin:

skriven

Är för tillfället föräldraledig med min lille prins. Det har blivit många vakna nattimmar som nybliven mamma. Vilket har börjat sätta spår i ansiktet. Spegelbilden visar en trött, glåmig mamma som behöver glow som just detta kit lovar:) Tack för inspirerande, trevlig läsning!

10 Sofi J:

skriven

Rätt svar: Den innehåller nästan 40 % rent vatten



Jag skulle bli jätteglad om jag vann.

Har gått ner drygt 15kg och sovit dåligt den senaste tiden, med en liten kille som visst sover bäst i mamma/pappas säng än sin egen.

Så det vore kul o pröva detta, se lite piggare ut.



Kram

11 Amanda:

skriven

12 Amanda:

skriven

Den består av 40 % vatten.



Anledningen till att jag vill ha detta smink är för att min röda hy kräver att jag sminkar den och tyvärr räcker inte mina pengar som studerande till det. Det här vore en underbar möjlighet!

13 Lina:

skriven

Svar: Det är ca 40% rent vatten.

Jag skulle jätte gärna vilja vinna för att jag och min familj har precis flyttat och då har mamma inte tid att åka och shoppa smink så hon skulle bli jätte glad om jag gav henne det.



Tack!

14 Koshimoshi:

skriven

15 Johanna:

skriven

För mig som student är makeup-budgeten begränsad och vanligtvis hamnar samma produkter i sminkväskan vid varje påfyllning, vilket gör att jag är fast med en del produkter som är allt annat än bra.



Förhoppningsvis skulle Lumi magique rädda min bråkiga och kvissliga hy mitt i alla tentor och uppsatser, och få mig att stråla mer än någonsin! :)



innehåller 40% vatten!

16 Marika:

skriven

Den innehåller nästan 40 procent vatten.



Vilket härligt kit att starta våren med! Bort med tung vintermakeup och in med fräsch och lättsam vår :) Mitt hur behöver all vårglädje den kan få just nu efter att ha brottats med bihåleinflammation senaste veckorna.

17 jessika:

skriven

40% vatten.



Jag borde vinna för att jag är en nyfiken tjej som tycker om att testa nya saker för min hy då den är allergisk mot det mesta :/

18 Koshimoshi:

skriven

Sv: 40 % vatten.



Jag vill vinna för att jag har så himla mycket röda fläckar över mitt ansikte, mitt barnbidrag är slut och min andra foundation är för mörk för mig. Livet är helt enkelt piss.. Nej men jag skulle väldigt gärna vilja vinna ett smink kit, sen brukar jag aldrig vinna tävlingar så det skulle vara en riktig uppmuntran i vardagen.. :)

19 Eda S:

skriven

Den innehåller nästan 40 procent rent vatten.

20 Gilla:

skriven

40% vatten !

Jag är fattig och arbetslös och har inte råd att för tillfället köpa nya produkter till sminkväskan där det förövrigt bara ligger gammalt smink som inte går att använda, därför behöver jag få vinna så jag kan få känna mig fin igen :)

21 Julia:

skriven

Hej!



Svaret på frågan är: Den innehåller nästan 40 procent vatten.



Jag vill vinna eftersom att jag skulle bli såå glad då! Har nästan inget smink.



Tack <3

22 Karin Fröderberg:

skriven

40% vatten innehåller den. Det är inte annat än att man blir törstig.

Jag borde vinna eftersom jag är i stort behov av en makeupserie som ger ett naturligt resultat. En foundation som jämnar ut min hudton och en bra concealer som kan täcka över mina hemska finnar som jag fortfarande får ibland trotts att jag är 27 år. Som pricken över i:et skulle loreáls magique primer vara så jag får ett hållbart resultat och jag slipper oroa mig för att mina röda prickar tittar fram!

23 Nora:

skriven

Jag är HELT KLART med!

Mitt svar är: LUMI Magique foundation Bbestår utav 40% rent vatten (jämfört med ett genomsnitt på 20 %)



Min motevering: min hy är inte den snyggaste för tillfället... när jag köper smink, så vet jag egentligen inte riktigt vad jag ska ha och de slutar med att jag står i kassan inne på H&M och köper ett skitpuder & skit consealer. Jag känner mig ´ful´ och äcklig med ett smink som bara täcker och som ruttnar efter ett tag;( har även tänkt att jag istället för puder ska börja använda foundation, för att få ett bättre resultat, så denna tävlingen är ju perfekt! ;)

24 saga:

skriven

Jag har ganska mycket finnar och jag ar haft det så länge jag an minnas. Dessutom så blev jag "lurad" av en tvål, som gjorde min hud jätteröd och torr. Så jag har lagt av med alla ansiktsprodukter. Men huden får ju sitt straff för det också, därför skulle det vara bra om jag kunde få den här foundationen till att täcka med i skolan. svaret är 40 procent vatten.

25 Moa:

skriven

40% vatten

Villket jag tycker är välldigt bra!

Inte nå äckliga saker från tex kor å grisar.

Love it :D

26 ZtorZillen:

skriven

Svaret på frågan är nästan 40% rent vatten. Jag är en tjockis på 103 pannor. Jag har under mycket lång tid plågat min kropp med hetsätning och försöker nu komma ur den. Jag har börjat träna och äta bättre för att visa min kropp att jag äntligen börjat respektera den igen. När det gäller att "unna" mig själv saker, så som smink eller fina kläder så är jag urusel på det, men har även där börjat sakta men säkert eftersom jag känner hur mycket bättre jag mår. Blev mobbad mycket i skolan och trodde på alla elakheter som de sa om mig. Men nu börjar jag ta tillbaka mitt liv, eftersom jag är värd mera! Jag är värd att få känna mig fin till mitt yttre också, även om jag råkar vara en stor tjej. Det ska inte spela någon roll! Vi är alla fina oavsett storlek, därför vill jag vinna L'oréals sminkkit!

27 Ellen:

skriven

Den innehåller nästan 40% vatten.

Jag skulle gärna vilja ha denna eftersom jag har väldigt dålig hy, alltså acne, och det för det mesta är svårt att få det att inte synas.

28 Nellie:

skriven

Svaret är 40% vatten.



Jag vill vinna eftersom... jag tycker att jag förtjänar det. Det är nog den enda anledningen faktiskt. Jag inte direkt några hudproblem eller personliga kriser runtom mig, som så många andra använder som motivering. Jag gör detta för mig själv helt enkelt, för att lyxa till vardagen. kram!

29 Marianne:

skriven

Den innehåller nästan 40% vatten.

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna den. Som student är det inte alltid att man har råd att lägga pengar på fint smink. Jag tycker det vore jätte roligt att vinna :)

30 Lillknoddan:

skriven

Hejsan!



LUMI Magique foundation består av nästan 40% vatten.



Jag skulle vinna detta kit då jag har ett ansikte med många småbrister (fräknar, pigmentfläckar, mörk under ögonen osv) och har hört talas om detta kit från Loreal och att det faktiskt ska fungera riktigt bra. Jag har en tendens att lyckas köpa dessa nitlotter som säger en sak och resultet blir nått helt annat.



Mvh Emelie

31 Elina:

skriven

1.nästan 40% rent vatten

2.vill vinna för ja behöver nytt smink och har aldrig tidigare provat L Óriéal men ja har kompisar som använder det och dom säger att de är jätte bra! Skulle betyda guld för mig att vinna! =)

32 Viktkamp:

skriven

40% vatten och jag vill vinna för att jag börjat bli så fåfäng sedan jag gick ner i vikt =) Förr kunde jag gå på en utekväll utan att sminka mig och nu går jag knappt till jobbet utan mascara ;)

33 Linda:

skriven

Nästan 40% vatten!

Jag skulle ge produkterna till min underbara mamma! Hon förtjänar verkligen en sådan fin present.

34 Jennie:

skriven

Den består av nästan 40% vatten.

Jag vill vinna för att min vintertrötta hy börjar bli tråkig.. jag köper inte ofta nytt smink till mig själv då det är ganska dyrt om man vill ha bra saker.. Därför skulle det vara riktigt roligt att få vinna detta sminkkit, jag skulle bli överlycklig!

35 Lena:

skriven

40 procent rent vatten.



Det är alltid så att när mitt smink tar slut har jag aldrig tid att köpa nytt. Och när jag väl har tid så brukar allting vara så himla dyrt och jag har oftast inte råd med allt jag behöver. Du kanske minns hur det är att vara en tonåring och inte ha ett riktigt jobb! ;)

36 Nathalie - mamma till världens finaste Daniel:

skriven

LUMI Magique foundation består av 40% vatten.



Jag skulle vilja vinna för att som mamma till en 11 månaders bebis aldrig unnat mig själv någont fint & sen så skulle det vara en rolig födelsedagspresent inför 27 års dagen :)



Tack!

37 Sevil:

skriven

Den består av 40 % vatten!

Anledningen till varför jag vill vinna är för att mitt ansikte verkligen skulle behöva fräsch och riktigt bra makeup. Just nu använder jag det billigaste makeupet jag kan hitta då mitt studiebidrag knappt räcker till det jag verkligen behöver. Att jag använder dåligt smink syns på mitt ansikte då jag nu har fått större porer och liknande.

38 Burcu:D:

skriven

Den innehåller nästan 40 % rent vatten.

Jag behöver denna kit för att jag har mörka ringar under ögonen, så jag kan täcka de med Concealer pennan. Sen jag har några pormaskar på näsan, jag har lite oljig ansikte, så de håller inte smink på ansiktet. Då kan jag använda primern. Jag vill vinna denna tävlingen så mycke!

39 Nicole:

skriven

40% vatten. Jag skulle behöva vinna då jag är en fattig student som snart åker till Usa, så just nu håller jag på att spara pengar till Usa, så det blir ingen shopping för pengarna alls. Så smink behövs i stora mängder men jag får nöja mig med mitt :(

40 julia:

skriven

Den består av 40% vatten!

motivering: jag har jätte svårt med att hitta foundations eftersom jag är så kräsen men vad jag ska ha. Är halvpank student men vill alltid ha råd med det bästa, vilket inte går. Därför vore detta det ultimata att vinna både för plånbokens och skönhetens skull :)

41 Ebba:

skriven

40 % vatten.



Kort och gott - en orangebrunfläckig Ebba vill bli en naturlig Ebba. Jag vill även täcka de små oönskade sakerna i ansiktet på ett fint sätt. Jag skulle bli väldigt glad för en vinst, helt enkelt.

42 Johanna:

skriven

Den innehåller 40% vatten!



Jag skulle så gärna vilja vinna för jag har aldrig ägt någon egen foundation, primer eller concealer. Skulle också verkligen behöva det då min hy blir hemsk under vintern. Den ser torr, trött och knottrig ut. Den skulle alltså verkligen behöva en skjuts!:)

43 Alexandra Blomster:

skriven

Den innehåller nästan 40 % rent vatten (om man jämför med i genomsnitt 20%)

jag äger sedan tidigare en L'oréal Paris foundation men när denna tog slut för ett par veckor sedan har jag inte skaffat mig nytt. Min hy är ganska fri från skavanker men efter en längre tid av sjukdom har jag blivit mer olivfärgad i ansiktet men min vanliga färg på kroppen. Jag skulle bli överlycklig om jag vann detta kit! (jag länkar till tävlingen i min blogg)

/Alexandra Blomster - closetoyou.webblogg.se

44 Anonym:

skriven

Hej jag vill vara med och tävla!

Den innehåller nästan 40 % rent vatten :)

Jag skulle vilja vinna eftersom att jag behöver en ny foundation, Loreal är något som jag har använt mig utav förut så jag tror att den är väldigt bra!

Sedan skulle jag även vilja vinna för att jag aldrig har vunnit något tidigare,har deltagit jättemånga gånger men aldrig vunnit nått..

45 Felicia:

skriven

40% vatten



Jag vill vinna för att det är alltid roligt med nytt smink ;)

46 Liat:

skriven

svaret är nästan 40 % rent vatten!

skulle VERKLIGEN vilja vinna för att jag behöver smink och har tänkt riktigt länge på att köpa loreal´s grejer men ahr inte riktigt råd ! skulle va såååå himla kul coh bra om jag vann , kram :)

47 Elisa:

skriven

LUMI Magique Foundation innehåller nästan 40% rent vatten. Vardagen behöver muntras upp med lite lyster så här i väntan på våren :) Min bleka vinterhy skulle må bra av lite fin lyster :)

48 Clara:

skriven

LUMI Magique foundation innehåller nästan 40 % rent vatten, ungefär dubbelt så mycket vatten än vad det brukar vara i vanliga foundations.



Jag vill supergärna vinna, för min foundation har precis tagit slut och jag äger varken en bra primer eller en concealer. Jag skulle verkligen bli superglad om jag vann, både för att jag slipper gå och köpa det här kitet själv och för att jag har haft så himla otur på slutet.



håller tummarna



//Clara

49 Saga:

skriven

Det finns 40% rent vatten i den.



Jag vill vinna för att jag verkligen behöver en foundation som passar mig. Har testat jättemånga och den som passar mig bäst är en annan foundation från loreal. :)

50 Linda-Mamma till Alfred:

skriven

40% vatten! Jag behöver verkligen ny make up då jag är så kass på att hitta rätt produkter, så nu håller jag tumamrna stenhårt!

51 Lindassphoto - fotoblogg:

skriven

Ungefär 40% vatten! Skulle jätte gärna vilja vinna eftersom att jag aldrig hittar någon bra foundation eller något sådant och har några saker att täcka i mitt ansikte! :)

52 B R O W N S U G A R:

skriven

Nästan 40 % vatten :)

Jag vill gärna vinna då jag driver en skönhetsblogg och alltid är nyfiken på att testa nyheter på marknaden. Har länge letat efter en flytande foundation men inte hittat mmin favorit. Kanske är detta The one?

53 B R O W N S U G A R:

skriven

Nästan 40 % vatten :)

Jag vill gärna vinna då jag driver en skönhetsblogg och alltid är nyfiken på att testa nyheter på marknaden. Har länge letat efter en flytande foundation men inte hittat mmin favorit. Kanske är detta The one?

54 Lovisa:

skriven

Den innehåller 40% vatten. Jag vill vinna för att jag är i behov av en ny foundation och jag älskar l'oreals olika foundations! Jag har ganska mycket akne så jag vill gärna ha en bra utan en massa oljor och skit i. Den här verkar super!

55 Mariam:

skriven

Svaret är nästan 40% vatten. :)



Jag skulle vilje vinna för att jag aldrig hittar något smink som täcker bra för mig,och jag har jätte torr hy. Vilket förstör för mig väldigt mycket då jag tycker att smink är det roligaste man kan hålla på med. Och det här verkar ju riktigt bra! :)

56 Sofie:

skriven

Lumi Magique Foundation innehåller nästan 40& rent vatten.

Jag skulle behöva ha en för att min tog slut för 3 veckor sedan och jag är pank på mina pengar så jag skulle gärna vilja ha en.

57 Linnea Persson:

skriven

svar: nästan 40% innehåller den!



Och jag skulle vilja detta kit för att nästan min månadspeng går åt till foder och grejer hästen behöver, så resterande pengar räcker knappt åt välbehövligt smink. Därför hade det varit skönt att vinna detta smink som jag kan använda ett tag!

58 Amanda Matanovic:

skriven

Den innehåller nästan 40 % rent vatten.



Jag vill vinna för att jag verkligen älskar att sminka mig och testa på nytt smink. Och sedan är jag i ett stort behov av foundation, primer och concealer. Så en vinst skulle inte sitta fel! (:



Kram

59 emilia:

skriven

Den innehåller nästan 40% vatten.



Min motivering ä att jag verkligen behöver nytt smink (skulle speciellt behöva själva "bas-sminket" alltså precis det som du lottar ut).. Det är nämligen så att jag är ganska mörk under ögonen och ofta känner jag att jag vill täcka det lite.. dock är det så att min concealer-penna som jag tidigare hade, har tagit slut.. så det jag just nu använder mig utav är lite foundation som jag smetar ut under ögat.. Dock har jag egentligen ingen egen foundation, utan den jag använder mig av är en sån där "testförpackning" med foundation som alltså är ganska liten och som jag får snåla lite med för att den inte ska ta slut..



Dessutom skulle jag gärna vilja ha produkter hemma så att jag kan lägga en hel "bas" i hela ansiktet (och inte bara under ögonen, haha) då jag t.ex ska fota självporträtt eller då jag ska bort någonstans eller liknande (vilket jag inte riktigt kan göra nu..)



du kanske undrar varför jag inte köper produkter om jag så gärna vill ha det, men det handlar mycket om priset också.. I läget jag är i nu, måste jag prioritera vissa saker mer än annat och såklart önskar man att många produkter var lite billigare, men samtidigt hade samma goda kvalitet.. Dessutom tycker jag att det kan vara lite svårt att i denna stora "smink-djungel" hitta just den produkt man ska köpa, alltså vilken som passar bäst till sin hudtyp, pris osv.



Såg på blogg.se's framsida att det är 7 st bloggar som lottar ut detta paket och jag skulle så gärna vilja vinna, så jag är med hos en annan blogg också med ungefär samma motivering. Jag hoppas att det är okej att vara med i alla fall, alltså på flera bloggar med ungefär samma motivering, Men det borde ju vara det eftersom jag såklart har samma anledning till att vilja ha detta, haha (blev kanske lite rörig text nu, hoppas du förstår vad jag menar i alla fall). :D

60 Kaleido:

skriven

1) Den består av nästan 40% rent vatten



2) Jag har rätt jobbig hy och jag låter den rätt ofta vara från smink, men det finns ju stunder när jag vill använda foundation. Eftersom jag vill ha en bra foundation som inte är tung men är på studentbudget kan det ibland avskräcka mig ifrån att testa något. Därför skulle jag gärna vilja vinna L'Oréals LUMI.

61 Emma:

skriven

Den består av 40% vatten.



Min motivation är kort sagt att efter en mörk och lång vinter så skulle det vara kul att välkomna våren med lite lyster och ljus. Och att lämna de värsta vinterdepressionerna och mörkret med lite ljus och värme istället så att man kan må bra både på insidan och ut och sprida glädje och leenden.

Massa kramar!

62 erika:

skriven

LUMI Magique Foundation innehåller nästan 40% rent vatten.



Vårvintern med annalkande sportlov innebär en hel del påfrestningar för hyn, så produkterna från loréal skulle verkligen vara till hjälp.

63 Anonym:

skriven

svar: 40% rent vatten.

jag skulle vilja vinna för att jag ääääääälskar smink men har nt råd med så mkt för jag sparar till en kamera strunt i det. jag skulle bli hyperglad om ja van

64 ida:

skriven

den innehåller nästan 40% rent vatten.



Anledningen till att jag vill vinna är ju helt enkelt bara för att det skulle vara sjukt kul att vinna en tävling och sen är smink något av ett intresse för mig så varför inte försöka sig på att testa någonting nytt? jag använder nästan alltid bara samma produkter så ja, det skulle vara sjukt kul i alla fall!!

65 matilda danielsson:

skriven

Svaret är att LUMI Magique foundation innehåller nästan 40% rent vatten.

Jag är 16 år, student och bor själv på annan ort och utbildar mig till Make-up stylist. Men jag är också pank, och har därför inte råd med bra smink. Har för tillfället varken en primer eller concealer! Så jag skulle bli riktigt glad om jag vann detta, både för att jag kan pigga upp min bleka hy, och för att jag får en chans att träna hemma med bra smink.

Kram!

66 Alice Risholt:

skriven

Den består av 40% vatten



Jag har sedan 12 års ålder (blir 18 i år) lidit av riktigt riktigt dålig hy, foundations och jag har haft någon slags hat-kärleks-relation då de egentligen bara försämrar hyn, men samtidigt vägrar jag gå ut utanför dörren utan ansiktssmink. Känner mig jättesugen på att testa denna foundation, eftersom att den består till så många procent av vatten får jag känslan av att den kommer vara mycket snällare med min hud än alla andra feta, oljiga foundations som lägger sig som kakor över huden!

67 Felizia Höök:

skriven

Hej jag är med!

svaret är 40% vatten.

Jag vill vinna då jag har väldigt svårt för att hitta bra foundation till bra pris, det skulle verkligen vara jättekul att få prova på dessa produkter :)

68 Parcepio:

skriven

Svaret är 40% vatten.



Min motivation är helt enkelt att jag länge har tänkt pröva concealer och primer, som jag faktiskt aldrig har använt förut. Nu tar jag chansen att vinna dem! :)

69 Michelle:

skriven

Den innehåller 40% vatten.



Jag älskar att få känna och klämma på nya produkter. Och så skulle det ju inte sitta fel med en ny lyster till våren :)!

70 Eva:

skriven

Den består av 40% vatten. Min motivering att få prova nytt fräscht smink, samt behövs förnyas lite i badrumsskåpet.

71 Frida:

skriven

Hur många procent vatten består LUMI Magique foundation av? nästan 40 % vatten :)



Ha en trevlig dag

72 Lova:

skriven

Den består av 40% vatten.



Jag skulle vilja vinna de här produkterna för att jag har en massa ytliga blodkärl på mina kinder p.g.a en för mycket stress.

Jag skulle vilja välkomna våren med riktigt slät och fin hud.

Jag tror att när man ser bra ut mår man också bra.

Och det skulle jag behöva göra.

Och jag älskar att prova nya produkter, och är i stort behov av en concealer.

Puss och kram!

73 Linn:

skriven

Den innehåller nästan 40% rent vatten :)



Min motivering är att jag alltid köper samma vanliga foundation, dream matte mousse.

är rädd att köpa nytt för pengarna jag har också skulle de inte vara en bra foundation till mig. eftersom att jag + familj knappt har så mycket pengar är de säkrast att ta de som jag vet att jag kan använda istället för att lägga ut pengar på sånt jag inte vet, då jag kan använda pengarna till något som behövs sen eller spara.

Och sen så vet jag riktigt väl att jag behöver ny foundation, dream mate mousse, är ganska fet och täckande, vilket gör att mina finnar ploppar upp fort, och de är lätt att bli orange av den vilket inte är snyggt så använder knappt foundation längre, bara då jag ska ut. Har använt den där i 4 år nu.



Kram

74 elin:

skriven

Svaret är att den består av nästan 40 % rent vatten!



När man är student och får 1050 i månaden unnar man sig inte ofta något fint till sig själv! Speciellt inte nytt smink! Och nu när våren kommer och allt blir ljusare och härligare skulle det sitta fint med lite nytt smink så man blir lite vårfräsch! Jag har väl ingen superduper bra anledning till att juste jag ska vinna, förutom det jag skrev ovan, men tycker att det skulle vara SJUKT kul att få ha lite tur och vinna något någon gång :D

75 Sophia:

skriven

Den består av nästan 40% vatten.



Jag vill vinna därför att jag är en student och bra smink är lite för dyrt för min plånbok. Jag är i stort behov av nytt smink, och jag hade verkligen uppskattat om jag vann!

76 Emma:

skriven

Den består av 40% vatten!

Jag skulle vilja vinna för att jag handlar knappast aldrig smink, använder sånt man får i tidningar.. haha. Dock så skulle jag behöva det, speciellt nu i vintertider då man inte ser ut sitt bästa utåt! Skulle vara superkul att vinna. Kramar!

77 JOSEFINFOTAR ♥:

skriven

Svar - 40%vatten!



Jag är inte en sån person som använder smink varje dag - mest för att jag bara har massa skitprylar! Men jag vill verkligen lära mig att sminka mig och då vill jag ha bra produkter, har tänkt att köpa märkessmink ganska länge nu, men man lever ju inte på mycket pengar i månaden - därför var den här tävlingen perfekt! :)

78 emma:

skriven

Svaret är 40% vatten! :)

Jag vill gärna vinna eftersom jag är så dålig på att köpa smink själv. Och här har vi ett helt kit med det man behöver. Skulle vara underbart att visa sig från sin bästa sida med lite nytt smink :) Kramar!

79 jossan:

skriven

40 % vatten består den av.

Jag skulle vilja vinna den här eftersom min hud är så torr och skulle behövas bättras på och eftersom jag är student så har jag inte råd med att köpa dyra ansiktsbehandlingar så detta skulle hjälpa mycket! :)

80 Hanna Gerebrant:

skriven

Den innehåller nästan 40% rent vatten.



Jag ville vilja vinna eftersom att jag aldrig får tid att tänka på mig själv och unna mig egna saker.

Som småbarnsmamma räcker tiden inte till att få känna sig vacker och unna sig saker. Så i min vardag bland barnskrik, bajsblöjor och sömnlösa nätter kan jag behöva ett bra bas-kit för att trolla bort den slitna mamma-looken.

81 Emelie:

skriven

Den innehåller ca 40% vatten



Jag skulle vilja vinna detta då allt mitt smink börjar ta slut och eftersom att jag är arbetslös så finns det inga pengar till att köpa smink. Och att ha lite smink när jag går på arbetsintervjuer gör att jag känner mig mycket piggare och självsäkrare då jag har ganska så dålig hy.

82 pernilla:

skriven

Den innehåller nästan 40% vatten :)



Jag skulle så gärna vela vinna det här kittet då jag har super svårt att hitta produkter som passar min hud. Använder endast smink från MUS vilket blir otroligt dyrt i längden och de produkterna ger ändå inte det perfekta resultatet som jag önskar då man ser så otroligt sminkad ut i de produkterna, man ser inte naturlig ut. Så det skulle vara så otroligt kul att få chansen att vinna dessa produkter då man hört så bra om dem.



KRAM

83 Kayleigh:

skriven

40% vatten.



Jag skulle vilja vinna för att jag använder smink varje dag men har inte hittat en foundation och concealer som täcker tillräckligt bra och samtidigt ser naturligt ut. Sen så är det ju väldigt kul med smink men det är ganska dyrt också om man använder det varje dag.

Kram

84 Sawe:

skriven

40 % vatten består den av



Hej!

Varför jag skule vilja vinna är för att jag alldrig köper smink och de ända jag använder är en mascara, så det skulle passa perfekt och jag vann en make up kitt. Skulle ju bli superglad för har aldrig vunnit någon tävling förutom en gång på en chokladjul, så hoppas lyckan får vända mot mig kram sawe

85 sofia:

skriven

Den innehåller nästan 40% vatten.



Jag skulle vilja vinna den här tävlingen eftersom jag nästan aldrig använder foundation, men vill börja göra det och då vill jag ha en som är bra för min hy och samtidigt ger ett fint lyster! Sedan eftersom jag är student och inte får så mycket pengar i månaden är det svår att köpa och testa nya produkter och inte veta om dom är bra eller helt värdelösa, för dyrt att chansa..!



Jag skulle vara jätte tacksam och jag fick vinna den här tävlingen! :D kram

86 ida♥:

skriven

Den består nästan av 40% rent vatten!



Jag skulle vilja vinna för att jag är student och får bara 1050 i månaden och har knappt råd med nytt smink då vi är i en ganska stor pengakris här hemma så smink kommer inte i första hand om man säger så!

så om jag vann skulle jag bli så glad!

87 Ronja:

skriven

svaret: det består av 40% vatten!.

jag skulle vilja vinna för att jag har aldrig vunnit något, på någon tävling, någon gång inte ens något litet, och så skulle det passa bra med lite smink just nu, och så har jag svårt att täcka finnar och skavanker, och det där sminket skulle vara jätte bra att täcka med, och så har jag även svårt att hitta bra produkter som passar min hudtyp. :)

88 Sofia Berggren:

skriven

Den består av nästan 40 % rent vatten.



Jag skulle vilja vinna eftersom att jag gärna provar nya saker. Dock har jag som fattig student inte råd att lägga pengarna på nytt smink. Med studenten som kommer hade det passat perfekt med lite nytt smink!

89 Emma - Student, fotograf, dansare:

skriven

Nästan 40 % rent vatten består den av!

Jag skulle verkligen behöva en uppfräschning i sminkväskan, då smink är något som jag aldrig känner att jag kan prioritera särskilt mycket med min budget. Det skulle göra skillnad!

90 My:

skriven

Den består av 40% vatten.



Jag vill vinna för att jag inte har en så stor ekonomi att köpa smink för och för att jag har ganska mycket finnar och jag har hört att dessa produkter fungerar superbra!

91 M:

skriven

God morgon alla! =)

Jag är lätt med och tävlar!



Svar på frågan: (Precis som alla andra här uppe skrivit) Den består nästan av 40 % vatten!



Min motivering: "Because I´m worth it!" ;)



Lycka till allihopa!

92 ida:

skriven

Den innehåller nästan 40% vatten



motivering: jag har legat inne på sjukhuset ett tag nu, och det fortsätter så ett tag, här känner man sig inte vacker ett dugg. När jag kommer hem skulle jag vara mer än glad om detta smink befann sig hemma hos mig, då kan jag kanske få känna mig fin, pigg och fräsh igen! lite smink kan göra mycket ;)

93 Jennie:

skriven

40% Vatten!



Efter tre års pluggande på naturlinjen är man rätt slutkörd med det konstanta pluggande som medföljde i gymnasievalet (påstår inte att jag ångrar det, bara att det varit mer än jobbigt att ta sig igenom!). I tre år har man näst intill suttit konstant instängd och pluggat, man vet knappt hur gräset luktar, solvärme känns och skulle inte förvåna mig om huden är grådaskig och livlös. Efter tre år tar man äntligen studenten och det skulle ju inte skada med lite extra snygg-känsla tack vare nytt smink dagen man springer ut! :)

94 ida:

skriven

glömde mailadressen: [email protected]

95 Rebecca:

skriven

Hur många procent vatten består LUMI Magique foundation av?



Svar: Den innehåller nästan 40% rent vatten.



[email protected]



Skulle vilja vinna för att jag inte har så mycket smink. Jag gillar när man kan klä upp sig och göra sig fin med hjälp av smink

96 korven:

skriven

40% vatten!



Jag vill så hemskt gärna vinna eftersom JAG ÄR VÄRD DET, vilket L'oreal verkar hålla med om ;)

97 Florina:

skriven

Den innehåller nästan 40 % rent vatten (jämfört med ett genomsnitt på 20 %).



Jag skulle så gärna vinna eftersom jag har faktiskt aldrig använt sådana hära sminker, brukar bara använda maskara men jag vill testa ngt nytt, jag vill känna mig vackrare med en fin slät hy. Så nu efter denna lilla vinter skulle det passa perfekt.

98 korven:

skriven

just det, mailen kanske du vill ha? Står i e-postadressen nu.

99 Matildha:

skriven

Svaret är 40%

Motivering:

Jag har så sjukt svårt att hitta smink som passar min hy, har en väldigt känslig hy så det är rätt så svårt, jag fick testa denna av en kompis och den var perfekt, men jag har så sjukt många utgifter så har inte råd med att köpa denna :< så jag hoppas innerligt att jag vinner så kan jag få glädjas med lite nytt smink (för det gör varje tjej va? ;)) man känner sig så fräsch och pigg med lite smink på & jag älskar Loreal!

100 Lovisa:

skriven

Den består utav 40% vatten.

Jag är en tjej på 14 år och alla vet att ens hy inte är den bästa under tonnåren.. Jag skulle köpt egen foundation eller så men jag bor på Gotland och utbudet är inte det bästa. Så jag har väldigt svårt att hitta i min färg vilket är väldigt frustrerande. De få gånger jag åker bort från ön köper jag med mig smink hem men det tar alltid slut så fort. Och just nu har det gjort det och det har varit slut sedan slutet av december. Jag skämms över att gå i skolan som jag gör med min hemska hy. Så därför skulle det vara superkul om jag skulle vinna.

101 Monalisa:

skriven

Glömde nog skriva min mail! Så nu är det också med! =)

102 Ida Jääskö:

skriven

Den består av 40% vatten.



varför jag vill vinna: Jag tror att jag hade blivit mer självsäker fasktiskt. Jag jämför mig ofta med andra, varför jag inte kan ha en sådan fin lyster i ansiktet och så.



Jag hade nog blivit världens lyckligaste om just jag skulle vinna den här tävlingen också,hihi! Kram:)

103 Jessica Björnberg:

skriven

Rätt svar: Den innehåller nästan 40 % rent vatten.



Jag skulle verkligen behöva utöka min sminkväska. Min budget tillåter inte riktigt att jag köper massa smink så oftast blir det bara samma gamla produkter jag använder mej utav, vore väldigt kul att prova något nytt och fräscht inför våren :)



Sen måste jag ju självklart tillägga att jag borde vinna "Because I´m worth it" ;)

104 Emelie:

skriven

40% vatten.



Låter som något som min känsliga, torra vinter hy skulle uppskatta. Jag provar olika produkter nästan varje gång jag köpt smink men har aldrig fastnat för något märke eller produkt. Detta kanske är produkterna som ändrar på det det?

105 Jenny Eriksson:

skriven

40% vatten.

Jag vill vinna då jag har problem med min hy i ansiktet och hittar aldrig något som passar mig och ekonomin inte är den bästa för att köpa mig smink.

Och jag lyckas aldrig vinna ! :((

106 Anna B:

skriven

40 % vatten



Vill vinna eftersom jag verkligen behöver nytt fräscht smink att ha för mig själv. Döttrarna brukar tyvärr hitta mina sminkväskor men detta skulle jag baske mig gömma väl.

107 Nadja:

skriven

Lumi Magique Foundation innehåller nästan 40% vatten.



Håller tummarna nu! :)

108 Miranda:

skriven

1. Den består av 40% vatten.



2. Jag ligger i en riktigt dyster feber och min hy ser INTE rolig ut kan jag säga! Och finnar överralt också..

109 prio:

skriven

Hej, jag är en tjej på 16 sommrar. Jag är brunhyad och det gör det värre för mig att hitta en brunkräm som passar mig på pricken. Jag lever i en såkallad underklass d min mamma inte har råd att köpa dyra produkter åt mig och min tvilling syster. Eftersom att hon är ensamstående, så gör inte det sitiationen bättre. Trots alla banor och hinder för livet så har vi alla tre lyckats gå igenom livets spel. Jag har smink (jag kan inte ljuga) men trots det så är det verkligen inte de bästa sminket. Jag har ett stort intresse för smink och vill börja på ett sådant riktining på gymansiet. Jag har klipp hår och sminkat folk till fester, bröllop och vardags men aldrig tagit betalt. Jag har ständigt tagit hand om andra men alrig mig själv. Min hy är riktig dålig, på grund av stress och depression. Det jag behöver är självförtroende och jag tycker att om jag vann, då skulle jag bli en lycklig människa igen och jag skulle få bättre självförtroende. Jag tycker att det är min tur att ta hand om mig själv och det är min tur att vinna! tack i förhand :)

110 Evelina:

skriven

40% vatten. Min hy är inte den bästa så det vore jätte roligt att få vinna detta kit så att min hy iallafall kan se strålande ut :)

111 Izabelle:

skriven

LUMI Magique foundation består av nästan 40% vatten.

Anledningen till att jag så hemskt gärna vill vinna det här är för att jag aldrig köper s,mink, jag har inte tid och andra saker står i vägen på min att köpa lista. Och har ganska dålig hy dessutom så känner mig inte direkt vacker när jag går till skolan hah. Och sen om jag faktiskt köper en så ger jag alltid bort det till någon annan som behöver det mer eller har sämre möjlighet än jag att köpa.

Känner lite att jag borde vinna det här because I'm worth it. Om inte, grattis till vinnaren! :)

112 prio:

skriven

btw den innehåller ca 40% rent vatten :)

113 Emily:

skriven

svar: innehållet är ca 40 % vatten!

motivering: jag fastnade verkligen för att sminket utlovar lyster. Jag känner mig så grå och tråkig så jag skulle verkligen vilja pröva på detta smink. Jag skulle såå gärna vilja ha detta set av mirakelprodukter! Litar på makeupartisen Teresas rekommendation :)

kram

114 Amanda:

skriven

Rätt svar: Den innehåller nästan 40 % rent vatten



Jag skulle vilja vinna för att min hy äter upp all smink jag har på mig, så en primer är precis det jag behöver. Har inte bästa ekonomin så därför lägger jag inte så mycket pengar på smink... Men eftersom min hy äter upp all smink så gör jag av med ganska så mycket så skulle vara helt perfekt för mig om jag kunde få vinna.



Kram! :)

115 Malin:

skriven

Svaret: Nästan 40% rent vatten



Jag skulle vilja vinna för att kunna förbättra min makeup så att den blir slätare och får ett naturligt resultat med ett fint lyster. Allt för att få en felfri hud!

Kram Malin

116 Malin:

skriven

Svar: Produkten innehåller ca 40% rent vatten.



Jag hade gärna behövt nytt smink, testa något nytt. Jag är inte speciellt generös mot mig själv, jag köper hellre nytt smink till min mamma än till mig själv. Och jag lägger hellre ner mina pengar på saker som andra även kan ha nytta av och få se andras glädje. Min budget är inte riktigt den bästa, och jag har länge velat testa denna foundation. Jag har alltid haft samma tråkiga puder i snart 3år. min hud är väldigt ojämn och jag har inte hittat någon produkt som passar precis mig.

Detta skulle verkligen göra min månad! Mitt självförtroende är inte det bästa, därför hade jag blivit riktigt glad, detta kanske kan hjälpa mig känna mig mer självsäker och få en jämnare hud med mer lyster, så jag kan känna mig mer självsäker och tryggare. Skulle blivit överlycklig!

117 Sara:

skriven

Nästan 40% rent vatten.



Eftersom att jag inte har råd att köpa någon ny foundation nu när min precis tagit slut, och min min kille fyller år till helgen och jag vill göra mig fin till kalaset. Veckan efter fyller jag år, och även då vill jag vara fin. Lite panik får man ju.

118 annelie och leila:

skriven

svaret är 40% vatten.



Motivering: Lyckas aldrig köpa rätt färg på min foundation så får gå runt med fel färg bara för att jag nt har råd med att köpa en ny, så skulle bli överlycklig om jag vann.

119 Ruki:

skriven

Rätta svaret: Innehåller ungefär 40 % rent vatten



Motivering: Varför jag tycker att jag borde vinna är för att jag har haft på det sistone väldigt svårt för att skaffa in tillräckligt med pengar så jag har råd till att köpa en foundation och conceler! Jag har provat conceler förut ifrån H&M men den var inte helt klart den bästa! Den gör bara så att min hud ser förfärlig ut. Jag har hört tidigare från kompisar och i tv att L'oreal's produkter är väldigt bra smink som definitivt rekomenderas. Dessutom så behöver jag fräscha upp min smink låda med nytt smink!



Nu är det bara att hålla tummarna! :)

120 Vilma:

skriven

Svar: Nästan 40 % rent vatten :D



Jag skulle vilja vinna för jag är helt insatt i smink och tycker detta nya märket verkar övercoolt så jag skulle jätte gärna vilja testa det :D... Plus att jag inte har så mkt pengar så kan inte slösa allt på smink :(

121 Hanna Eriksson:

skriven

Den innehåller 40% vatten och jag skulle vilja vinna för att jag har fått en sån dålig hud efter att jag började använda lågpris smink då det gapade tomt i plånboken. Jag skulle bli så otroligt glad om jag fick vinna så jag kunde få fixa min hud till sommaren och jag skulle så gärna vilja testa primern med, jag har aldrig testat det förut! Många varma kramar från Hanna!

122 linn:

skriven

40 % rent vatten.



Och jag skulle vilja vinna den för dels att jag behöver nytt smink för mitt håller på att ta slut och för att jag aldrig har vinnut innan.

Men också för att jag har testat något i detta märekt och de funkar KANON på min hud. Det skulle vara fint och vinna detta för.. fyller år snart och sen vill göra allt för att få en felfri hud som många redan kanske sagt! Och sen köper jag smink så sällan för jag prioriterar annat för mina pengar som jag tycker är lite viktigare.. så ja PERFEKT skulle de vara om jag vann!

123 Klara:

skriven

LUMI Magique foundation består av nästan 40 % rent vatten.



Jag skulle mer än gärna vilja vinna det här kitet eftersom att jag, trots att jag provat ett flertal olika märken, ännu inte hittat produkter som gör sig bra för min hy; jag blir lätt glansig under dagen och torr då jag tvättar bort produkterna. Det skulle med andra ord vara toppen att få prova på dessa och se om de passar mig. :)

124 Emilia:

skriven

Den består av 40% vatten! Jag vill gärna vinna detta sminket eftersom jag har typ inget smink hemma jag har prov foundation och jag skulle verkligen behöva en concelar för ka har stora ringar under ögonen ... Det skulle vara så himla kul att äntligen vinna något bra smink som man kan använda vardagligen!:)

125 ▲ Mohammedi's™:

skriven

Heeej Snygging;)) Tänkte tipsa om 3 fantastiska TÄVLINGAR!!

1. Vinn valfri vara från runns.se/erikasgarderob.se, som tex smycken, klockor, iphone skal, kläder , m.m.

http://mohammedis.se/2012/february/vinn-300-presentkort-fran-runnsseerikasga.html#comment

2. Vinn Brilliantsmile Tandblekning , vitare tänder? Va med då!! ;)

http://mohammedis.se/2012/february/tavling-vinn-brilliantsmile-tandblekning.html#comment

3. VINN VANTAR SOM KAN ANVÄNDAS PÅ DIN TOUCHSKÄRM PÅ MOBILEN/IPHONE/IPODE..

http://mohammedis.se/2012/february/tavling-vinn-vantar-som-kan-anvandas-pa-din.html#comment

Va gärna med på alla dem tre, eller kanske bara 1 utav dem? Ha EN RIKTIG TREVLIG HELG!

126 ♥ HejerFeysal ♥:

skriven

1. Den innehåller nästan 40 % rent vatten.

2. Jag skulle behöva detta kit eftersom jag är så fattig med smink och sånt, skulle vara kul att testa och bli vackrare på ett sätt! Man måste ju belönas som tjej. Tjejer älskar ju smink! :)



127 Sanna:

skriven

Svar: ca 40 % vatten



Jag skulle bli så otrooligt glad om jag vann! Det här är precis vad jag behöver och alltid önskat mig.

Kram!

128 Louise Larsson:

skriven

Den innehåller nästan 40% rent vatten(jämfört med ett genomsnitt på 20%).



Jag vill gärna vinna för att jag älskar märket, tycker att det är super och för att jag aldrig har vunnit på någon tävling här inne hade varit extremt kul att få göra det, och att få dessa finna produkter. Ha de bra Kenlous.

129 Tugba:

skriven

Hej!

LUMI Magique foundation består av nästan 40% vatten.

Jag skulle vilja vinna sminket för att jag är nybörjare , och vill verkligen börja sminka mig med bra makeup.

Jag hoppas på att jag har tur o vinner... brukar inte vinna så skulle bli jätte glad :/ <3

130 Matilda Tilly (::

skriven

1, Den innehåller nästintill 40% vatten.

2, Jag har torr hy, fula ärr och inte allt för snygga pormaskar. Att täcka det med något som fungerar skulle vara det perfekta, men vad är det perfekta? Det vet man ju inte förrän man provat allt!

131 Nora:

skriven

LUMI Magique foundation består av nästan 40% rent vatten.



Jag skulle vilja vinna detta underbara kit för att efter den långa vintern är min torra hy katastrofal, röd med en massa ojämnheter. Jag skulle bli så, så glad och tacksam om jag vann.

132 Cattis:

skriven

Den innehåller 4o% vatten.



Jag är sugen att testa något nytt och byta mitt vanliga smink märke emot något nytt och fantastiskt.Att få vinna detta härliga kitt är ju som att få en unik chans att testa just något nytt.En bra riv start så här till våren :)

133 Elin:

skriven

Den innehåller nästan 40 procent rent vatten.



Jag vill gärna vinna eftersom att jag borde testa något nytt. Och det skulle vara väldigt kul att vinna den här tävlingen, skulle verkligen behövas. Första tävlingen jag är med i oxå.

134 Madelen:

skriven

Jag är med och svaret på frågan är att LUMI Magique foundation innehåller nästan 40 % rent vatten.

Varför jag ska vinna är för att jag ska ge makeup kiten till min mamma eftersom hon är värd att få känna sig fräsch till våren! Min mamma är helt enkelt värd att vinna eftersom hon är den bästa mamman i världen!

135 Alice:

skriven

Hej!



Svar: Den innehåller nästan 40% vatten.



Motivering: Hur konstigt det än låter så är detta EXAKT vad jag behöver just nu. Både min foundation och puder har tagit slut och jag behöver verkligen nytt. Jag har aldrig testat det här sminket heller så det vore kul att se hur bra det är också. Det verkar vara hur bra som helst så jag skulle bli såå glad om jag vann!

136 Hasse:

skriven

Den består av 40% vatten.



Jag kommer från norra delen av Sverige där vintern kommer tidigt och lämnar sent. Något min hy inte mår bra av. Så det skulle vara awesome att ha riktiga produkter att dölja rödheten m.m. de sista 2 månaderna tills våren är här.

137 A L I C I A J A S M I N E ♥:

skriven

Jag är med!

Den innehåller nästan 40% rent vatten.



Hade vart grymt att vinna då jag vill byta ut mitt gamla smink mot något nytt. Detta verkar helt perfekt! :D Hoppas på vinst

138 Julia:

skriven

LUMI Magique foundation består av 40% vatten!



Jag har testat så många olika foundations och täckstift, men har aldrig riktigt funnit "mr right". Jag är trött på fläckig hy och foundations som gör min hy torr och tråkig. Skulle verkligen vilja testa LUMI's produkt, och efter Teresa Grundins hyllning är jag försäkrad om att det är en fantastisk foundation!

139 Lovisa:

skriven

LUMI Magique foundation består av nästan 40% rent vatten.

Jag vill vinna för att jag har varit mammaledig och gravid och har därför inte sminkat mig på väääldigt länge. Men nu är det dax och då vill jag starta med bra produkter som ger bästa resultat när man är lite ringrostig:) Skulle bli en så vacker och glad vinnare;)

140 Josefine :)♥:

skriven

mellan 20%-40% vatten ;)<3



har ingen faudtion, conceler eller primer, så detta hade varit toppen..jag har bara ögonskugga och mascara, sen har jag massa finnar o pormaskar..så att få detta skulle göra att jag såg fin ut :D

141 kay:

skriven

1. 40% vatten

2. Jag vill vinna eftersom jag behöver en primer och en concealer. Jag har dock redan köpt en foundation men denna foundation kan jag antingen ge som en gåva till mina bästa vän eller till min syster.

142 Pernilla Ingelsbo:

skriven

Den innehåller nästan 40 % rent vatten!



Jag har alltid haft problem med min hy och testat otaliga foundations, den enda som har fungerat hittills är Loreals True Match foundation, men den har heller inte varit helt perfekt. Min hy är dessutom alltid ovanligt blek och nästan genomskinlig på vintern, folk brukar fråga om jag är sjuk... Så att hitta den perfekta foundationen är supersvårt.

Det skulle vara helt underbart om jag fick chansen att testa den nya Magicue, kanske är det den som passar min hy helt perfekt?



Kram Pernilla

143 Jennifer:

skriven

Den innehåller nästan 40 % rent vatten.

Jag vill vinna smink kitet för att jag verkligen behöver just de där produkterna nu när min hy är vit och ful på vintern! Har letat jättelänge efter en bra primer och concealer men inte hittat någon bra!

Märket är ju också Loreal paris och det är mitt favoritmärke på smink!

Skulle vara jätteglad om jag vann, kram Jennifer! :)

144 Blondie:

skriven

Den innehåller 40% vatten.



Jag skulle vilja vinna av den enkla anledningen att det vore kul att testa på dessa produkter. Jag hade nog inte köpt dem "bara" för att testa så det hade varit kul att vinna dem.

145 Felicia:

skriven

Svaret på frågan är att LUMI Magique foundation består av nästan 40% rent vatten.



I en vardag som består av tentor och läxor skulle en uppmuntran som denna sitta fint! Eftersom jag är en student som bor på elevhem vill jag inte lägga ut pengar på nytt smink, som kanske inte alltid passar just mig, så jag brukar hålla mig till samma gamla vanliga smink varenda gång som nästintill ger ett kakigt utseende. Jag är ute efter den typen av smink som ger en naturlig glow och lyster.



Ha en fin söndag!

146 Matilda:

skriven

Den innehåller nästan 40% vatten.



Jag behöver nytt smink, men har varken pengar eller tid till att åka och köpa det. Så det hade varit väldigt gött att vinna.

147 Tezzilicious - Bloggen om Foto & Skönhet:

skriven

Svaret är att LUMI Magique foundation består av 40% vatten



L'oréal produkter visar alltid bra resultat och kvalité så att få chansen att prova dessa nya produkter skulle vara väldigt kul. Speciellt concealern och foundationen då jag har otroligt svårt att hitta den rätta för mig. Jag har provat ett många olika färger och märken men än inte hittat den perfekt för mig bara såna jag kan nöjda mig med som är lite trist.

148 Charlie:

skriven

Svaret är att en innehåller nästan 40% vatten.



Jag skulle vilja vinna kitet eftersom alla produkter jag provat känns fel. Jag har just nu under vintern grå hud med röda fläckar och skulle vilja se fräsch ut! :) Och eftersom att jag går fortfarande i skola så är min budget ganska liten..

149 Lisa:

skriven

Är en feg typ som alltid kör på säkra gamla kort i smink-väg, även om det säkerligen finns så mycket bättre produkter för mig där ute (som jag såklart inte testar). Därför kunde det vara kul att vinna för få prova något jag annars inte skulle provat och kanske till och med skaffa mig några nya "säkra kort" i dessa produkter. Hehe...



Svar på frågan: 40%

150 Frida:

skriven

Den innehåller 40 procent vatten :) skulle gärna vilja vinna då min vardag är väldigt beroende utav smink då jag lider av BDD (inbillad fulhet)

151 ALEXANDRA:

skriven

Svar:40 procent vatten.Jag vill gärna vinna detta superkit . Mitt numera TRISTA YTTRE BEHÖVER VERKLIGEN ETT RIKTIGT LYFT EFTER EN LÅNGVARIG OCH TRÖTTSAM INFLUENSA.

152 Daniella:

skriven

40% rent vatten i produkten. Jag tycker att jag ska vinna eftersom jag tycker om och testa nya saker så som nytt smink, försöker hitta någon foundation som passar mig.

153 amanda:

skriven

40 % rent vatten.

Jag vill vinna för jag sysslar med mycket smink och just nu tillåter inte min budget nya inköp, jag försöker hela tiden prova nya produkter och tipsa mina läsare om för och nackdelar. Smink är inte bara ytligt för mig utan det är som konst! Bara det att man målar på ett ansikte istället för en duk/tavla!

154 cajsa:

skriven

Runt 40% Vatten.



Är i stort behov av nytt smink! Det ser väldigt bra ut och det är alltid kul att prova på något nytt! :)

155 lina:

skriven

Den innehåller ca 40% rent vatten :)



jag brukar inte vara med och tävla men jag har börjat med det mer och mer nu. Men jag har aldrig vunnit något! Jag tycker att jag ska vinna för att jag är en glad och positiv tjej som älskar smink och att göra sig fin för fester eller bara en enkelt vardags sminkning. Jag vill testa dom här produkterna för att jag har hört gott om dom så skulle vara kul att få testa det. För jag har tyvärr inte pengarna till att köpa det :/ bara att hålla tummarna kram!

156 ksenia jernbom:

skriven

Jag är med!



LUMI Magique foundation består av 40% vatten och 20% i genomsnitt.

157 Johanna:

skriven

Den innehåller nästan 40% vatten



Skulle vilja vinna eftersom jag studerar till estenom (skönhetsbranchen) och därför har ett enormt intresse för smink

158 Signe:

skriven

Kul med en tävling ju! :D



Skulle vara jätteroligt att vinna eftersom jag är en sopa på att hita smink. Brukar sluta med att jag har ungefär samma som mina kompisar eftesrom jag inte vet vad som är vad, riktigt... Därför vore det skoj att få något nytt som inte bara är skräp :D Har en antismink mamma som inte är så kul att få råd av heller ;)



Den innehåller 40% vatten!



Tack för mysig blogg :) puss! ♥

159 Sarah Coolingen ;D:

skriven

1) Den består av nästan 40% rent vatten



2) Jag hade sminkat mig med för mörk läppstift och för mörk foundtion min kompis med. Vi skulle köpa sminket sen sa kassörskan "Ska du köpa det där?" sa hon på nåt ironiskt sätt kändes det som. Jag ska ALLTID KOLLA MIG I SPEGEN INNAN JAG KÖPER SMINK!

160 ttova - en blogg om livet:

skriven

LUMI Magique foundation består av 40% rent vatten (jämnfört med ett genomsnitt på hela 20%!)



Jag skulle vilja vinna detta kit eftersom att min hy är väldigt fet och mycket finnig.. Som jag nu täcker med moussefoundation men den ger mig tydligt mer finnar och den täcker inte så bra, det är väldigt pinsamt att gå ut och se ut som en prickikorv. Och vill gärna testa en ny foundation som dessutom innehåller 40% vatten! Helt otroligt! :)

161 Lovisa:

skriven

LUMI Magique foundation består av nästan 40% vatten.



Jag skulle gärna vinna sminket för jag har inte så mycket sådant smink och det här skulle passa mitt ansiktet perfekt, skulle vara skönt att ha nu i tråkiga vintervädret och det skulle vara kul att vinna någonting brukar aldrig vinna nått, så det här skulle vara det perfekta priset att vinna :)

162 ellen:

skriven

40% vatten!

jag vill gärna vinna eftersom jag ständigt är på jakt efter en perfekt foundation. och det vore så nice att få vinna detta kit!

163 Rebecka:

skriven

Den innehåller nästan 40% vatten



Jag behöver nytt smink! :)

164 Sandra:

skriven

40% rent vatten och jag vill vinna för att jag är kass på att köpa nytt smink även om jag går in i affären för att hitta något nytt så är det alltid samma saker som vanligt, som följer med mig ut. Loréal har alltid varit mitt favoritmärke så det kan ju inte slå fel. Men största anledningen till varför jag vill vinna är för att jag behöver tröst efter gårdagens mello!!!!



Puss och kram

165 Malin:

skriven

40 %

jag vill vinna för att jag har precis varit utomlands (new york) och shoppat slut på alla mina pengar. Tyvärr glömde jag köpa nån foundation vilket jag verkligen behöver eftersom den jag har nu kommer vara slut om några veckor!

166 hanna:

skriven

40% vatten.



Jag älskar att sminka mig och gör det varje dag. Jag skulle vilja ha en väldigt naturlig, men vacker bas som faktiskt döljer alla finnar och porer man har. Och just porer, finnar och sånt där är sånt som jag förtillfället har rätt mycket av, då jag är i tonåren. Vore jättekul att vinna detta.

167 sanna:

skriven

1. det består av nästan 40% rent vatten :)

2. jag skulle vilja vinna för att jag är så snål och vågar inte köpa produkter som jag inte testat förut. så de skulle vara jättekul att få vinna en:) och jag älskar l´oréals produkter!

håller tummarna, kram:)

168 Nora:

skriven

LUMI Magique foundation består av nästan 40% vatten.

Jag vill jätte gärna vinna för att jag har alltid önskat mig en foundation men har inte haft tillgång (för brist på pengar) till det. Därför så vet jag att dom ska vara väldigt bra och det kan ju vara en bra start att testa något nytt ;) Och det blir ju också en bra start så här till våren :)

169 Nate:

skriven

Den består utav 40% vatten.



Anledningen till att jag vill vinna detta smink-kit är för att jag har märkt att min hud har försämrats avsevärt, förlorat sin lyster och den ser bara blank ut när jag försöker göra något åt det. Jag blir galen på det! :(

170 Rebecka:

skriven

LUMI Magique foundation består av nästan 40% vatten!

Jag vill vinna detta kit för att jag verkligen måste uppdatera mitt smink, Jag flyttade precis tillbaka till sverige från 2 år i los angeles. Där gick jag dag ut och dag in utan något smink alls men nu när jag har kommit hem igen så är min hy så himla känslig! Klarar knappt av att avnjuta vårsolen för så fort det blir småkyligt så blir jag torr som en öken i ansiktet! Tror verkligen att dess produkter kan hjälpa mig att klara av våren!

171 Josse:

skriven

Den innehåller ca 40% vatten.



Jag vill vinna för att jag behöver en ny concealer och jag tror att detta smink är grymt :D Har aldrig använt foundation heller så det skulle vara kul att prova. Kanske detta blir min stora favorit! Håller tummarna, jätte hårt! Kram

172 alexandra:

skriven

svar: foundationen består av ca 40% nästintill rent vatten!



jag skulle jätte gärna vilka vinna detta kittet för min hy ser förstunden inte riktigt ut som den ska göra förstunden, är torr och ser så väldans trött ut! kram :)

173 Linda:

skriven

svar: Den innehåller nästan 40% vatten



Jag skulle vilja vinna för jag verkligen behöver lite nytt i min sminkväska där allting är gammalt och torkat :/

174 Louise:

skriven

Den innenhåller nästan 40% vatten.



Jag har tänkt börja utveckla mina kunskaper inom sminkning och studiofotografering och därför vore det väldigt bra med nytt kvalitativ smink som kan hjälpa mig på vägen.

175 Melinda:

skriven

1. 40 % rent vatten (jämnfört med ett genomsnitt på hela 20%!)



2. Jag har svårt att hitta en bra foundation som passar mig riktigt väl och detta kit verkar vara någonting för mig då min hud är väldigt fet och tappar lystern lätt så om jag vann så skulle verkligen hjälpa mig och hitta lösningen :)

176 hannah:

skriven

Produkten innehåller 40% vatten!



Det skulle vara grymt kul att vinna detta.. Just nu ligger jag hemma genomförkyld och drömmer om smink, kläder smycken och skor på nätet. Önskar jag hade ork och pengar till att gå ut på stan. Men icke, livet är orättvist :)

Kram

177 Rebecca:

skriven

Det innehåller cirka 40 % vatten.

Jag hade varit väldigt tacksam ifall jag hade vunnit en sånt lyxkit på grund av att jag knappt har något smink som är i bra kvalité och precis nyligen börjat gilla smink. Jag har nog aldrig vunnit nåt sånt här och kommer troligen inte heller göra det men man kan alltid testa.

Jag behöver helt enkelt kvalitetssmink!

178 Kimberly:

skriven

Den innehåller 40% vatten.



L'oréal produkterna visar bra resultat och både kvalitét är bra! Om man får chansen att prova dessa nya produkter skulle det vara väldigt kul.

179 Elina:

skriven

Den består av 40% vatten!

Jag skulle först och främst vilja vinna för att jag verkligen brinner för smink, och för att basen är just det som jag har svårast att få till bra. Det är också svårt som studerande att hitta pengar till att köpa smink, tyvärr!!

180 Sarah:

skriven

Det består utav 40% vatten.

Jag skulle vilja vinna eftersom att jag precis har startat en kur på Roaccutan, som är en medicin mot mycket svår acne. Det gör att jag blir mycket torr och såklart har utslag i ansiktet, att vinna detta skulle både bättra på mitt självförtroende och göra mig snyggare.

Kram Sarah

181 jessica:

skriven

LUMI Magique foundation består av 40% vatten.



Jag skulle vilja vinna för att jag är en riktig torris! Särskilt nu när det är vinter och min nuvarande cremefoundation är från Isadora och gör mig nästan bara torrare. Läste att denna ger fukt så det är perfekt. Har även concealer från Max factor. Så vad vore inte bättre än att vinna ett helt kit från ett och samma märke!

182 moa:

skriven

Svaret är 40% vatten.



Oj, en motivering alltså? Jag verkligen älskar smink och att experimentera. Men så gick jag upp väldigt mycket i vikt och mitt självförtroende hamnade på botten. 1 Januari 2012 påbörjade jag min viktminskning och det här hade varit en bra motivation, att jag får känna mig fin både på insidan såsom utsidan. :)

183 Alice:

skriven

Den innehåller nästan 40% vatten!

Märket är hur bra som hels, och jag är en tjej som älskar smink, men har tyvärr inte pengarna till att köpa. Att vinna detta skulle göra mig så glad! Eftersom min syster och jag kommer dela på detta.

184 Betty Bones:

skriven

Det innehåller nästan 40% vatten



Nu till det jag är rätt dålig på. Motiveringen. Jag har väldigt ljus hy, alltid den ljusaste nyansen, vilket låser mig till vissa foundations. Klart man vill testa nytt och se om det är bättre, men det är alltid lite läskigt att lägga ner 200 spänn på något man kanske inte kan använda. Jag håller ju liksom rätt hårt i mina pengar, eftersom att jag bara är en enkel student, haha.



Concealer har jag ALDRIG haft tur med, jag har testat ett flertal sorter och för det första är färgen nästan aldrig rätt, och när den är det så är den bara dålig, eftersom att jag gärna köper rätt billiga sorter.



Primer har jag aldrig hittat någon helt enkelt, men jag crave:ar otroligt efter en!

185 Sofia Svensson:

skriven

Den består utav 40% rent vatten.



Jag skulle vilja vinna detta eftersom att jag verkligen gillar att sminka mig och testar gärna nya saker med smink och sminkar mig med olika metoder, men tyvärr så har jag och min familj dåligt med pengar så jag får nästan aldrig pengar och vi åker aldrig och handlar kläder och smink.

Så det sulle betyda jätte mycket om jag skulle få vinna detta kit.



Mvh Sofia!

186 Marie:

skriven

Lumi Magique foundation innehåller nästan 40% vatten.

Blev jätteglad när jag såg den här tävlingen för att min hud i ansiktet är ganska tråkig och vit på vintern och jag har mörka ringar under ögonen så jag skulle behöva en bra foundation och concealer! Har också letat efter en bra primer :)

Mitt favoritmärke är Loreal paris så då är det ju extra roligt att vinna deras produkter!

Skulle vara jätteglad om jag van, kram Marie!

187 Niki:

skriven

Ja det som alla andra säger stämmer in på mig väl, mitt ansikte är trött från vintern och helt kaos nu! Haha och nu när våren är här så skulle jag absolut inte tacka nej till ett underbart sminkkit! Annars vet jag väl inte varför just JAG ska vinna, haha.

188 Marine:

skriven

40%

jag skull vilja vinna de där kitte för man bo ju upp i norrland där he int finns så mycke affären, så he e så jobbit när man måst åk minst 10 mil för å köp en liten fondation, sen så tyck ja om smink å! :) //Marine

189 Karoliina:

skriven

Innehåller 40% vatten!

Jag som en ung kvinna behöver lite lyx i vardagen och just nu är snowboard säsongen på gång, gör mitt ansikte att lysa!

190 karin:

skriven

40% vatten



Jag vill vinna för att min budget nu inte räcker till smink. Jag måste tyvärr prioritera annat även om jag är i stort behov av nytt smink!

191 Pauline:

skriven

Svaret är att den består av 40% vatten!



Har faktiskt aldrig ägt en foundation och vill därför hitta den rätta för mig, en riktigt bra som fått mycket bra kritik. Tycker smink och hudvård är väldigt roligt men jag har väldigt känslig hy och behöver produkter av bra kvalitet, vilket inte alltid studiebidraget tyvärr räcker till. Jag skulle bli jätteglad om jag vann, och hoppas på det bästa!



192 emelie:

skriven

Den innehåller NÄSTAN 40% vatten.



Då min hy fjällar mycket, vore jag tacksam om det kunde försvinna. Därför ligger det i mitt tycke att jag detta kitt borde vinna. Torrt och fnasigt det är och fjällor ger mig huvudbry. I detta kitt kanske jag kan bli kär, jag vill ju bara ha fin hy!



Håller båda tummarna!

193 Alice (::

skriven

40% vatten består det av. Jag vill vinna för att min hy ser hemsk ut nu efter vintern men samtidigt har jag ingen lust att lägga pengar (som jag behöver till annat) på smink, så det vore grymt att vinna här!

194 Neaiza:

skriven

1. Nästan 40% rent vatten



2. Jätterolig tävling! jag har helt plötsligt fått massa orenheter som inte är välkomna i mitt ansikte så då skulle det vara kul att testa detta kittet från LOREAL! Skulle bli så himla glad om jag vann en tävling nån gång i mitt liv hehe :)

195 Frida:

skriven

Hejhopp! Jag vill absolut vara med och tävla!



Svar: LUMI Magique foundation innehåller nästan 40% vatten.



Jag skulle vilja vinna just för att jag verkligen brinner för smink, vilket jag alltid har gjort, och jag tycker att det alltid är lika kul att prova på nya produkter. Just nu skulle det sitta extra perfekt att bli den lyckliga vinnaren av detta sminkkitt från Loreal just för att jag ändå måste införskaffa mig ny foundation, concealer och primer, så det vore ju perfekt att vinna dessa tre produkter från Lumi Magique kollektionen.



Hoppas du har en trevlig söndag!

Kram

196 Sara:

skriven

Den består av 40 % vatten!



Jag skulle vilja vinna för att jag tycker att det vore så kul att få prova på något nytt när det gäller smink. Min favoritfoundation har precis slutat säljas och nu är jag på jakt efter en ny kärlek i makeup-basvärlden! :)

197 Lisa:

skriven

Produkten består av ca 40% vatten.



L'Oréals produkter visar fantastisk kvalitét i både resultat och hållbarhet. Grunden till en bra smi kning och ett bra resultat ligger i grunden och dessa produkter skulle vara fantastiskt bra nu när jag försöker självlära mig att sminka både mig själv och andra.

Jag har även det svårt att hitta en foundation, primer och conseler som passar min hudtyp och hoppas att dessa skulle kunna lyxa upp min vardag!

198 Frida Adermalm:

skriven

40% vatten

Kittet skulle passa perfekt i min första sminksamling!:D

199 Therese:

skriven

Svar: Ca. 40% vatten :)

Jag vill jättegärna vinna produkterna eftersom jag en sminkfanatiker :). Jag har en youtube-kanal där jag tycker om att prata om smink och inget är mer roligt än när man får nya produkter att visa :)

200 Em:

skriven

Består av 40% vatten.

Jag vill vinna för att jag behöver lite nya produkter till ansiktet. Min första tävling jag gör i blogvärlden och det skulle vara väldigt kul att vinna :)

//Emma

201 Maja:

skriven

Den består av 40% vatten!

Jag skulle vilja vinna för att jag har totalt slut på pengar! Och jag saknar verkligen bra smink!

202 Paula:

skriven

Svaret på frågan är: nästan 40 %.



Jag skulle vilja vinna detta kit från L'oreal för att jag tror det kan vara lösningen till mig och min hud. Jag har småbrister i ansiktet men jag vill inte täcka allt och se onaturlig ut och dessa produkter verkar vara de perfekta!

203 Tuva:

skriven

Svaret är 40% vatten!



Varför jag ska vinna är för just nu har jag nästan inget smink och jag har även inte råd för smink är så dyrt! Så skulle ju vara perfekt med smink! :)

204 Melinda:

skriven

den innehåller nästan 40% vatten :)

jag skulle vilja vinna det här kittet för att, jag har Inte fin hy, alla mina kompisar har jättefin hy och jag har ju inte pengar till att köpa så mycket smink heller eftersom att jag är ju bara 13 år. men det skulle vara roligt att vinna detta kit! då skulle man få känna sig lite fin ialla fall :)

205 Jennifer Leandersson:

skriven

Svar: Den består av nästan 40% vatten.

Motivering:

Jag har aldrig någonsin vunnit någonting, jag är studerande och har inte råd att köpa detta kit själv, jag har världens kassaste självförtroende. Och jag känner mig aldrig vacker, men det skulle jag göra med detta kit :)

206 Sara:

skriven

Lumi Magique foundation består av 40% vatten.

Jag skulle vilja vinna för att min nuvarande foundation (som dessutom är för mörk för mig) håller på att ta slut och jag har inte direkt budgeten för att lägga ut pengar just nu. Dessutom är jag väldigt blek och har svårt att hitta foundations. Skulle vara kul att testa det här kittet :)

207 Anna:

skriven

Svar: Den består av 40% vatten.

Jag skulle vilja vinna eftersom att jag precis har avslutat en acnekur, vilket gör att jag ÄNTLIGEN kan få använda foundation för att kunna täcka mina ärr efter.

208 Daphna:

skriven

40% vatten!



Jag vil verkligen vinna detta eftersom jag har väldigt dålig hy och väldigt dåligt smink till just min hy. Jag vill ha mer självförtroende och jag får det när jag har smink, därför vore det bra om jag hade bra och mer naturligt smink så jag sakta men säkert även kan trappa ner på sminket. Jag älskar verkligen att sminka mig och det är ju jätteroligt att testa nya produkter. Som plus i kanten är jag även sjukt pank så har inte råd med nytt smink heller.. Jaja, bara att hålla tummarna!

209 Nasrin:

skriven

LUMI Magique foundation består av nästan 40% rent vatten.



Jag skulle vilja vinna eftersom jag är trött på allt smink som inte håller hela dagen och som förstör ens hy, därför hoppas jag att denna kommer vara lösningen på problemet.

210 Esher:

skriven

DEn består av ca40% vatten!!



Min motevering är att jag har en väldigt fett och finnig hy och har provat miljoner foundations men ingen verkar funka... Men denna ska ju kunna täcka men ända inte täta ihop :d hihi håller tummarna :*



P.s du har en mysig blogg <3

211 Lina:

skriven

40% vatten!

Tycker jag förtjänar att vinna, eftersom jag som student har det väldigt snålt och knappt råd att inhandla smink längre :)

212 mina:

skriven

Jag skulle verkligen vinna (L'oréal produkterna), mamma fyller år om några dagar och kan säga att det är den bästa presenten jag kan ge henne, haha annars har jag tyvär inte så stor råd att köpa sånn bra present;(.Hon skulle verkligen bli glad ifall hon fick en sånn present av hennes dotter och hon gillar att ta hand om sin hud jättemycket också !!! kram:D

213 Annica:

skriven

Hejsan,



1.Den innehåller nästan 40 % rent vatten (jämfört med ett genomsnitt på 20 %)



2. Jag skulle vilja vinna för att jag har så ful hy (ärr från acne) och behöver använda smink för att se täcka allt de fula i ansiktet. Jag har ännu inte hittat någon bra serie som jag trivs med. Kanske skulle denna serie vara perfekt för mig?



Kram.

214 Sofi:

skriven

Hej! :)

Lumi Magique foundation består av nästan 40% vatten. Till skillnad från andra som har brukar ha 20%.



Jag är studerande, går i en restaurang skola och steker saker hela dagarna, vilket gör att man får mycket finnar och pormaskar. Har också ojämn och dyster hy. Och när den ända inkomsten man har är studiebidraget skulle detta behövas. Har alltid gillat Loreals grejer!

215 Johanna:

skriven

Svar: nästan 40% rent vatten!

Motivering: Jag vill vinna just det här sminkkitet för jag älskar att sminka mig, men resultatet blir aldrig bra eftersom det är min hy som brister. Jag har jättesvårt att hitta rätt färg på foundation. Jag läste att den här nya foundation ska vara jättebra, så därför vill jag ha den här underbara chansen att kunna få äga en ny och bra foundation av märket L'oréal Paris! :)

216 Emelie:

skriven

LUMI Magique foundation består av nästan 40% rent vatten.



Jag skulle vilja vinna för att jag har smink från ullared och H&M:s egna kollektion endast. De är inte skonsamma mot min hy men dock mot min plånbok. Så jag skulle bli superglad om jag fick använda kvalitetssmink som är bra för huden! :)



kram

217 Sofi:

skriven

Hej! :)

Lumi Magique foundation består av nästan 40% vatten. Till skillnad från andra som har brukar ha 20%.



Jag är studerande, går i en restaurang skola och steker saker hela dagarna, vilket gör att man får mycket finnar och pormaskar. Har också ojämn och dyster hy. Och när den ända inkomsten man har är studiebidraget skulle detta behövas. Har alltid gillat Loreals grejer!

218 Lisa:

skriven

Svaret är: 40 % vatten



Jag vill vinna för att jag behöver smink som är snabbt och enkelt att jobba med. Det ska täcka bra och inte ta för lång tid att lägga på. Ett snyggt och naturligt resultat är vad jag behöver som ibland börjar tidigt på morgonen och inte orkar gå upp extra tidigt bara för att behöva sminka mig =)



Ha en skön avslutning på helgen =)

219 Ida - En same med LKG:

skriven

Den består av nästan 40 % vatten.

Jag vill vinna det för att jag vill ge det till min syster och det är svårt att köpa ngt till hene själv eftersom vi bor i en liten by där man inte kan köpa smink, närmaste affär där smink finns att köpa ligger 5 mil bort.

220 fereshteh:

skriven

Den består av 40% vatten :)

Jag skulle vilja vinna för jag har nyss börjat sminkat mig lite grann men jag hittar aldrig något som funkar,jag har spenderat mycket pengar på sånt nyligen för efter varje produkt jag provar får jag mer finnar & det gömmer knappast dem.fast jag använder inte så mycket jag använder smink som inte syns när jag har finnar & sånt för jag är en väldigt osäcker person,jag har märkt att jag blir osäkrare när jag har finnar,fast än alla tror att jag inte kan bli det för 'jag vet inte' är ungefär 99% av all t jag säger på en dag :)

221 isabelle:

skriven

Den består av 40% vatten

jag tycker det skulle vara bra och kul om jag van därför att jag har ojämn hud och färg i ansiktet och har lätt för att få mörka ringar under ögonen och behöver verkligen en bra concealer och foundation men har inte pengar till det då jag studerar och bor i en ganska dyr lägenhet själv :( kram isabelle

222 Elin :):

skriven

Svaret på fråga 1; Lumi Magique foundation innehåller 40% vatten.



Motivering till varför jag vill vinna detta; När man är tonåring är hyn en viktig del, i allafall för mig. Och med detta smink kan jag täcka det jag inte gillar. Pengarna jag får, räcker inte heller till sådant här, vilket är mycket synd, eftersom jag gillar smink, men oftast så har jag helt enkelt inte råd. Det sminket som jag har nu, täcker inte tillräckligt, och täcker inte det jag vill ordentligt.



Detta smink har jag inte provat heller, och det kan ju vara roligt att prova och variera sminkmärkena man har. Låter lite ego, men jag har aldrig vunnit någon sån här tävling, och skulle bli dunderglad om jag vann denna :) <3

223 Tilda:

skriven

40% är svaret!



En och annan skönhetsfläck har jag, man blir aldrig perfekt, men med Loreals produkter blir man en stjärna, och att vara en stjärna det räcker för mig! ;)

224 Christine:

skriven

40 % vatten & jag skulle vilja vinna eftersom jag är en fattig student som är otroligt nyfiken på de här produkterna, men inte har råd att testa dem annars.

225 filippa åstrand:

skriven

Hej hej!

Den består av 40 % rent vatten.



Jag skulle vara tacksam om jag vann för att min mamma fyller år den 30 mars och jag skulle vilja ge den till henne...

Älskar din blogg förresten! Den är så inspirerande!

Kram

226 Jessica:

skriven

Svar: Den innehåller nästan 40% rent vatten.



Jag skulle vilja vinna för att L´orèal Paris produkter ger bra resultat när man använder det ! Skulle vara jätte kul om jag vann det. och just det sminket som jag gillar mest.

227 Sophia:

skriven

Loreals Lumi Magique foundation innehåller nästan 40% rent vatten!



Jag skulle vilja vinna eftersom pudret jag har nu är nästan slut & tycker det är väldigt dåligt.. Alltså skulle det vara perfekt med något nytt, och Loreal har riktigt bra produkter så verkligen en tävling för mig!

Är rätt depp för tillfället också.. så det skulle pigga upp rejält med detta kit!

Kram :)

228 Moa - Mamma till Ella ♡:

skriven

1: består utav 40% vatten.

2: Jag vill vinna för att jag är så otroligt lat och inte köper nytt smink ;)

229 Barbara:

skriven

Det innehåller 40% rent vatten och det skulle vara riktigt skönt att få uppdatera min uråldriga sminkväska med lite nya produkter. Som student har jag inte tid eller ekonomin att fixa med smink. Vid närmare eftertanke har jag nog aldrig ens haft några L'oréal produkter tidigare, så att vinna vore perfekt! :) Ha en bra dag!

230 Fanny:

skriven

Rätt svar: Den innehåller nästan 40% rent vatten.



Jag skulle vilja vinna kitet åt min hy som sett bättre dar. L'Oreal har både bra kvalitet och variation, men framförallt är det dyrt. Min foundation sjunger sista refrängen och istället för att köpa en ny, håller jag tummarna här och hoppas jag istället får hem de bästa på posten!

231 Alice:

skriven

Den innehåller 40 procent vatten.



Jag har problem med min hy, och behöver en bra foundation som inte torkar ut eller blir glansig, samt täcker (höga krav hehe). Det är jättesvårt att hitta foundations jag är nöjd med och tycker om, och därför skulle det vara jättekul att testa denna!

232 Ebba:

skriven

Svar: 40% vatten!

Jag skulle vilja vinna för att få chansen att få fin hy. Jag har väldigt ojämn hud i ansiktet, och skulle gärna med hjälp av lite mirakelprodukter få fräscht ansikte!

233 Sarah:

skriven

40% vatten



Min motivation kommer låta väldigt kliché, men jag har faktiskt aldrig vunnit en tävling, jo en gång när jag var tio vann jag en mamma mu bok...



Mitt intresse för smink började bara för någon månad sedan. Så min necessär ekar av tomhet. Det vore kul att vinna eftersom jag fyller 18 på fredag kommer jag behöva smink i necessären när jag ska "ut och festa varje helg och supa ner mig("-citerar min syster) och då lär man behöva lite uppfräschning både på kvällen och dagen efter...

234 josefine:

skriven

LUMI Magique foundation består av 40 % vatten! :)



Anledningen till att jag blir så otroligt sugen att vinna detta smink-kit, är för att jag är intresserad av utseende & kroppsvård. Loréal's produkter brukar fungera väldigt bra för mig, men nu har jag inte uppdaterat min sminkväska på väldigt väldigt länge. Är dessutom väldigt intresserad av smink, därav jag går första året på linjen hälsa & kroppsvård där man får lära sig att sminka osv. Vore roligt att testa dessa produkter så att jag möjligen har något att rekommendera på skolan & till mina bloggläsare :) KRAM!

235 Linnea:

skriven

Hej :)

LUMI foundation inehåller ca 40% rent vatten.

Jag vill vinna för att jag älskar Loréal Paris men efetrsom att jag är ganska ung så har jag inte så mycket pengar och köper mest H&M smink men det är inte bra och jag har en mascara ifrån Loréal och älskar den supermycket, kollade på primern idsag på Kicks, jag kan bara säga "I´m iin love" ;)

Kram

236 Linnéa - idalinneas.blogg.se:

skriven

Svaret på frågan är 40% vatten!



Och motiveringen till varför jag skulle vilja vinna är att basen för en hel make-up är enligt mig svårast att lägga! Jag har även väldigt svårt att hitta en foundation som passar mig så därför skulle det vara kul att prova något nytt! Sedan skulle det vara väldigt spännande att prova den nya primern från L´oreal då jag aldrig provat på att använda en primer för basen när jag sminkar mig!



Tack för möjligheten att få vara med i tävlingen! Kram

237 Patricia:

skriven

40 % Vatten.



Jag går sista året på gymnasiet och är en naturlig människa. Balen närmar sig och för en gångs skull vill jag sminka mig för att se ut som en prinsessa. Vinner jag det här har jag kommit en liten bit på vägen ^^

238 Malin:

skriven

Svaret: LUMI Magique foundation innehåller ungefär 40% rent vatten



Min hy är nog den sämsta man kan tänka sig. Jag har inte heller pengar till smink som skulle kunna täcka det jag inte gillar. I mitt smink skåp finns det en mascara och en foundation, och den är inget jag rekommenderar.Den täcker inte tillräckligt och luktar verkligen jätte illa. Efter en dag i skolan är min foundation nästan gulaktig vilket har lett till att jag inte använder den längre.

Skulle vara kul att kunna uppdatera mitt smink skåp. Jag är verkligen i behov utav smink.



Mvh Malin Eriksson.

239 Sara:

skriven

Svaret är 40% vatten. Jag har länge letat efter det "rätta" sminket för mig. Men då jag frågat personal på olika butiker har de i princip varje gång varit någon okunnig som tipsat mig om smink som varken har passat min hudton eller uppfyllt de krav jag haft.



Jag har i princip gett upp med att leta nu då det är alldeles för dyrt för att prova på flera olika produkter. Så istället använder jag bara B-smink från H&M som verkligen inte blir bra alls.



Skulle verkligen vara jättekul att få prova på dessa då de verkar väldigt bra.

240 Jessica:

skriven

Den innehåller nästan 40 % vatten!



Det finns ju tusen olika anledningar jag kan hitta på, varför just jag vill ha den här vinsten. Men det är så att just söndag, den 4:e mars fyller jag år, 15 år. Jag tycker själv jag skulle behöva lite nya, fräscha saker till min sminkväska och jag skulle bli hur glad som helst ( och överraskad ) om jag vann en lyxig liten present!

241 Lova:

skriven

40 % Vatten.



Jag är 12 år och har nyss börjat att sminka mig,

jag har en foundation men den är heeelt fel färg.

Så jag vill vinna för att få en i bättre färg för att jag inte har råd att köpa en ny själv och mamma eller pappa skulle aldrig köpa en till mig. ^_^

242 Johanna:

skriven

den innehåller nästan 40% vatten, vilket är vädigt bra för huden! ju mer vatten ju friskare är huden!



och varför jag deltar i tävlingen är inte för att jag bara vill ha det utan att jag utbildar mig just nu till hår och makeup stylist, går första året på gymnasiet och som stylist gäller det att pröva och utforska så mycket som det bara går, skulle bli så otroligt glad om jag skulle vinna och chansen att få kunna pröva något nytt!, kram Broowniiiiee

243 Ebba Holmgren:

skriven

Den innehåller ungefär 40% vatten.

Jag älskar L'oréals produkter och det skulle vara ett nöje att få testa dem!

Jag håller tummarna, KRAM.

244 Johanna:

skriven

den innehåller nästan 40% vatten, vilket är vädigt bra för huden! ju mer vatten ju friskare är huden!



och varför jag deltar i tävlingen är inte för att jag bara vill ha det utan att jag utbildar mig just nu till hår och makeup stylist, går första året på gymnasiet och som stylist gäller det att pröva och utforska så mycket som det bara går, skulle bli så otroligt glad om jag skulle vinna. plus att få chansen att pröva något nytt och att öka mina kunskaper inom smink! Kram (Johanna)

245 Emily:

skriven

LUMI Magique foundation består av 40% vatten.

Tack för en trevlig och härlig blogg! Kramisar :)

246 Clara:

skriven

Svaret är 40% vatten.



Jag vill verkligen vinna detta kit eftersom att mitt gamla smink är så snuskigt och som extremt fattig student har jag inte råd att köpa nytt. Man vill ju känna sig fin även fast man inte får ekonomin att gå runt

247 H:

skriven

40 procent vatten.



skulle vara kul att vinna för att testa på foundation. aldrig hittat någon som är bra för min hud så kör mest på puder men blir inte alls lika bra, och är för dyrt för att jag ska ha råd att testa på olika till en som passar min hud :)

248 noelle:

skriven

svaret är att ungefär 40 % av Lumi Magique Foundation är vatten



jag önskar mig detta i födelsedagspresent men min mamma sa till mig att det var för dyrt så jag hoppas väl att jag ska kunna vinna ett här!

249 Spacegirl:

skriven

Ca 40% rent vatten.



Därför att jag eftersträvar att sminka mig lagom och se bra ut såväl till vardag som till fest, men åren går och huden förändras och jag börjar inse att varken jag eller min hud är 20 längre, så bra makeupprodukter som gör min hy lite snyggare vinner jag mer än gärna.



250 Emmi:

skriven

Svar: 40% vatten



Motivering: Jag har aldrig vunnit något och jag har verkligen längtat efter den här. Min hy är inte jätte fin och jag behöver en bra foundation.

251 Niin:

skriven

Den består nästan av 40% vatten.



varför jag ska vinna är för att jag skulle gärna behöva nya sminkprodukter, för att dom jag använder nu är säkert inte lika bra som dom, om dom funkar bra, så köper jag nog mer av den!

252 Sandra:

skriven

Den innehåller 40% vatten.



Jag skulle vilja vinna för jag är ingen ägare av något av detta i någon form, tycker det är svårt att hitta foundation som är värd att lägga pengar på, jag har nämligen inte den bästa ekonomin så att vinna detta skulle göra mig himla glad! :)

253 evelina:

skriven

Svar: 40% vatten



Jag skulle vilja vinna dessa produkter då jag är lite känslig i hyn, jag har heller ingen ekonomi till att köpa produkter som är bra för mig. Så därför hoppas jag på vinst! Jag har också funderat lite på att studera till make-up artist, då kan det vara bra att veta hur olika produkter funkar och hur bra de är :)

254 Evelina:

skriven

40% vatten.



Jag skulle vilja vinna det för jag söker nytt smink men själv har jag inte råd och för att jag aldrig har vunnit något :)

255 kajsa:

skriven

den består av 40% vatten.



Jag skulle vilja vinna sååååå mycket för jag har tävlat i alla slags tävlingar alla som bara går men ja vinner aldrig så de skulle vara kul tt vinna för en gångs skull.. och sen har min foundation precis tagit slut och min mamma faster och kusin fyller år i mars så jag har inte råd att köpa en ny. Så de skulle va fett nice att vinna!

256 amanda:

skriven

40% vatten

Varför jag skulle vilja vinna just detta kit är för att jag vill se en förändring! jag har jättetorr hy och skulle behöva en primer, har ju hört att det ska vara väldigt bra. Men har inte köpt någon för tycker det är mycket pengar om man inte vet att det fungerar.. sen är jag väldigt mörk under ögonen, har inte hittat den concealer som passar mig. Men har inte provat loreals så det skulle vara jättekul att vinna just det här! är ju bara 19 år och vill gärna se pigg ut.

257 amanda:

skriven

40% vatten

Varför jag skulle vilja vinna just detta kit är för att jag vill se en förändring! jag har jättetorr hy och skulle behöva en primer, har ju hört att det ska vara väldigt bra. Men har inte köpt någon för tycker det är mycket pengar om man inte vet att det fungerar.. sen är jag väldigt mörk under ögonen, har inte hittat den concealer som passar mig. Men har inte provat loreals så det skulle vara jättekul att vinna just det här! är ju bara 19 år och vill gärna se pigg ut.

258 Golzar:

skriven

Hej! Svaret på frågan: Lumi Magique Foundation innehåller nästan 40 % rent vatten!



Min motivering:

Jag skulle bli en väldigt lycklig vinnare,

för produkterna skulle få mig att känna mig finare

Då jag har ett ansikte med brister

skulle jag vilja tillföra det lite lyster

L'Oréal Paris, hjälp mig med att stråla!

Om jag vinner, kommer jag att av lycka vråla! :)

259 Heidi:

skriven

40% vatten innehåller den =)



Tycker själv att jag är väl värd att vinna detta kit - småbarnsmamma som jag...där sömnlösa nätter avlöser varandra. Detta skulle göra susen för just för lite sömn!

260 Jessica:

skriven

Den innehåller nästan 40% vatten!!

Jag vill vinna för att jag behöver verkligen en bra foundation, jag börjar ju se gammal ut;-) och då behöver man fixa till det på ett bra sätt!!!

261 Julia Jelmbark:

skriven

Svar på frågan: 40 procent vatten.



Motivering: Att jobba på förskola är inte det mest glamourösa jobbet man kan tänka sig. Man måste ha oömma kläder och det ger en del begränsningar i hur den personliga stilen uttrycks. Men i sminkväg kan man däremot "go crazy"!



Därför skulle nytt, fräscht smink pigga upp både mig och mitt arbetshumör!



KRAM Julia.

262 Emma:

skriven

Hej,



Vilken rolig tävling! :)



Mina svar:

1. Nästan 40 % rent vatten.

2. Jag köper BARA massa fina prylar till min underbara häst Zorro, så det hade varit helt underbart att jag också får bli lite fin!! :)



/Emma

263 Mia:

skriven

Svar: ungefär 40% vatten



Skulle verkligen behöva lite tillägg i min sminkväska, och då menar jag bra smink... Vet inte hur många gånger jag stått framför spegeln och önskat mig en bra consealer och foundation för att täcka min ibland inte allt för vackra hy. Det skulle vara underbart för mig att vinna det här kittet med produkter från det bästa!

264 cathy:

skriven

Den innehåller 40 % vatten.



Heltids student och ung mamma vilket gör att jag lägger all min tid, energi och mina pengar på min 8 månaders dotter och därför blir där inte mycket över till mig själv. Så med detta superkit hade jag varit lycklig och snyggt sminkad ett bra tag framöver :)

265 Moa:

skriven

svaret är nästan 40% rent vatten!



jag vill vinna för att ge den till min mamma, jag tycker hon gör så mycket för mig. Jag vill gärna göra nåt för henne och hon älskar loreals smink! vi har bråkat lite och jag vill gott göra det med att vinna en present från hennes favorit smink. jag är 13 år och min blogg heter mooaajonsson.blogg.se titta gärna på den. kraam

266 Nikita:

skriven

Nästan 40% vatten.

Jag vill vinna kitet för att muntra upp mig lite efter den här vintern. Min hud skulle verkligen behöva en ny sminkrutin och framförallt primern lockar. Har läst lite om LUMI serien och vet att den skulle passa perfekt till min hud :) Foundation brukar alltid komma i för mörka färger för mig, till min mammas glädje haha :) Men LUMI verkar passa mig perfekt, vi vet alla hur svårt det är att hitta rätt i sminkdjungeln! Ändå bygger allt på en bra bas, har jag äntligen hittat den kanske? :)

Hoppas på det bästa. Kram!

267 Nana:

skriven

Den innehåller 40% vatten!

Jag vill vinna för att jag absolut BRINNER för smink, om Ni vill är det bara att besöka min blogg!! =) jag är världens största Loreal true match fan haha kan tänka mig att denna är minst lika bra! Det blir säkert kul att vinna jag har själv aldrig vunnit något sååå vi får hoppas på det mest roliga =)lycka till!

268 Lisa:

skriven

nästan 40% Jag vill vinna för att jag kan verkligen ingenting om hudvård, min hud behöver en akut hjälp eftersom det inte kan andas genom mitt andra smink!

269 Maria:

skriven

40% vatten



Jag har nästan inga pengar, har verkligen itne råd att köpa en dyr foundation. Dessutom är min hy väldigt torr, en foundation som återfuktar hade varit helt grymt!

270 kajsa:

skriven

Glömde mailen

271 Frida H:

skriven

40% rent vatten (ganska coolt tycker jag!)



Det hade varit helt underbart att få testa detta märket och dessa produkter som jag i vanliga fall inte skulle haft råd med (deltidsanställd och ensamstående mamma, men definitivt inte olycklig!).



Kram

272 Emma:

skriven

Svaret är nästan 40% rent vatten.

Åh jag vill verkligen vinna det här lyxiga paketet, nu när det är dags att blomma ut tillsammans med våren:)

273 Linnea:

skriven

Det består av 40% vatten!

Jag skulle vilja vinna för att jag för det första har börjat få en hemsk hud. Sen så köpte jag en foundation från make up store och den var inte bra! Jag har haft Loreal förr och den var suuuper! Så det skulle verkligen behövas med lite nytt! Sen kommer jag bli otroligt glad om jag vinner! :)

274 I s a b e l l a -:

skriven

Lumi Magique innehåller nästan 40% rent vatten .



Anledningen till att jag vill vinna denna sminkkitet är för att jag har väldigt svårt att hitta min färg. Färgtonen blir oftast inte precis som man vill ha det och man vill ju ha en bra foundation som täcker samt som är väldigt skonsamt mot huden. Att denna foundation ger en naturlig look och att den ser flawless ut är ett extra plus. +++



Jag brukar inte vinna på tävlingar, men jag hoppas på det bästa och håller tummarna :) Tack för en bra möjlighet till att vinna ett sminkkit och lycka till säger jag till alla som delar ! :)



275 Carruu:

skriven

Ca 40%. Jag skulle vilja vinna kitet därför att mitt eget smink håller på att ta slut, och eftersom jag tappat nästan 10kg i vikt och därmed är en god bit på vägen skulle jag tycka det var kul att göra mig lite fin.

276 maria:

skriven

sv: 40 % vatten.



Jag skulle vilja vinna för att se om jag har haft helt fel uppfattning om loreal. Själv använder jag bara smink ifrån dior,chanel osv. och har alltid tyckt att loreal och sådana produkter är skit. Men vem vet, kan loreal ändra min uppfattning om dom ?

277 Alva:

skriven

Svar: nästan 40procent vatten!



Jag vill vinna för att jag har väldigt mycket ärr och saker i ansiktet. Bla, Ett långt ärr på kinden från en olycka.

Kram

278 Charlotte:

skriven

Den innehåller nästan 40% rent vatten.

Jag studerar och därför går mina pengar mest till mina studier. Plus att det är roligt att testa något nytt! :)

279 Frida:

skriven

Foundationen består nästan av 40% rent vatten.



Jag har testat oändligt många foundations men aldrig riktigt hittat en som passar sådär superbra. Vem vet, kanske LUMI Magique foundation blir min nya favorit? Dessutom är jag i stort behov av en ny primer. Det skulle sitta utmärkt med en uppdate i sminkväskan.

280 Lema:

skriven

Det innehåller 40 % vatten.

Jag vill förändras, jag försöker hitta mig själv men allting känns så svårt. Kanske borde jag börja med att ta hand om mig själv, första steget kan ju vara att använda riktig smink. Skulle bli otroligt glad om jag vann. :) x

281 Linnéa:

skriven

Den består av 40% vatten.



Jag har kämpat hårt i skolan de senaste veckorna, aldrig finns det tid att koppla av och göra något kul. Snart är pluggtiden över och det ska så klart firas. Är det inte då rätt att känna sig extra fin med L´Orélas nya smink?

282 Malin :D:

skriven

Den innehåller 40 % vatten.

Jag vill vinna denna för att min hud blir fettig direkt när jag lägger smink på, och när jag väl har smink så ser de bara onaturligt och konstigt ut! Så med denna hade det kanske blivit bättre, och jag är 100 % säker på att det hade höjt mitt självförtroende med!!

283 Johannaaaa♥:

skriven

L'orèals Lumi Magique fundation består av 40% vatten.

Jag vill hemskt gärna vinna detta! :D Vore riktigt kul!

Ha en bra kväll!

284 Kajsa:

skriven

Hejj jag vill vinna för att jag behöver mer smink.

Så enkelt är det.Har inte så mycket och vill fylla på skåpet med smink,dety innehåller 40%vatten men 20% fukt så ah det får man tolka hur man vill.

285 Hanna:

skriven

Den innehåller nästan 40% vatten.



Jag skulle vilja vinna LUMI Magique foundation, concealer och primern för att jag är en fattig student haha! Vill gärna testa någon ny och jag har aldrig faktiskt använt en primer men alltid velat testa!

286 Kristjana:

skriven

Produkten innehåller hela 40% rent vatten



Varför ni ska välja just mig är för att jag har noll erfarenhet av smink för det enda jag använder mig utav är mascara. Det skulle vara intressant att prova på LUMI Maguiqe för att komma igång med sminkandet. Jag har alltid varit så rädd att min hy ska förstöras av olika produkter för jag är väldigt noga med min hy. Så om ni tror att produkten kan ta bort min rädsla, ska ni välja mig :-)

287 Julia:

skriven

Hallå!

Det inehåller nästan 40% vatten!

Jag studerar har har dessvärre inte råd till riktigt bra sminkprodukter. Att vinna skulle betyda så mycket för mig jag skulle bli mycket mer självsäker då min försärliga hy inte är så hemsk! haha :)

288 crazylikeazebra.:

skriven

Den består av 40% rent vatten! :)



Jag använder aldrig särskilt mycket smink och jag vill ha på mig smink som jag känner mig fräsch i och som ser naturligt ut. En bra bas i ansiktet är ett måste, så dessa tre produkter skulle vara en jättebra start för att få det resultatet jag vill!

289 sanna♥:

skriven

Den innehåller nästan 40% rent vatten.

Jag skulle vilja vinna dessa för att testa nya saker, jag brukar inte använda smink men jag tycker det är intressant och jag vill lära mig att sminka snyggt. Skulle vart grymt om man fick känna sig vacker någon gång! :)

290 Carolina:

skriven

Hej! Den består nästan av 40 procent vatten. Motivering.. Är nybliven 30 årig mamma som känner sig som en levande zombie. Skulle behöva lite nytt smink, för att se piggare & fräschare ut i vår :)Kram

291 mona:

skriven

Det innehåller 40 % rent vatten.



jag vill vinna för att jag älskar smink ifrån Loreal, och tycker att jag förtjänar det eftersom att jag har nästan allt mitt smink ifrån det märket!Älskar deras produkter, det är mitt favorit märke helt klart! Sen så skulle det alltid vara nice med lite nytt smink!:)

292 Emelie Eriksson:

skriven

Den innehåller ungefär 40% vatten.



Jag vill vinna för att jag skulle behöva ett bra smink som kan täcka mina fula ärr som jag fick nu efter att ha haft vattkoppor..

293 MMEELI.SE / Frisörelev:

skriven

Nästan 40% vatten.

Jag anser att jag skall vinna för att jag som många andra studerande måste prioritera bort en hel del för att få råd till det vi behöver som körkort mm. Min dröm är att bli stylist i L.A men utan ekonomin till övning är det en ganska tuff match.. Att vinna detta hade dock varit en stor lättnad och jag hade inte kunnat beskriva lyckan!

294 Amanda:

skriven

Sminket innehåller så mycket som 40 (Kan du tänka dig?) procent vatten! Fantastiskt tycker jag som gillar hudvänliga produkter.



Min motivering? Ja. Jag är en fattig student som försöker få pengarna att gå ihop i slutet av månaden med allt som skall inhandlas. Smink, är som vi alla vet, inte den billigaste produkten och att få detta kit skulle inte bara ge mig möjlighet att få månaden att gå ihop sig lite bättre utan skulle även ge mig produkter som jag kan unna mig att använda.



Nu tycker jag att du gjort ett toppenjobb om du läst så långt som till min kommentar, keep up the good work!Kämpa!

295 Maria:

skriven

den innehåller nästan 40% vatten

jag är just nu ute på jakt efter en ny foundation då min gamla precis tagit slut. vill testa på något nytt, och därför skulle det för mig vara ett utmärkt tillfälle att få vinna ett kit från Loreal! :)

296 Maria P:

skriven

LUMI Magique Foundation innehåller närmare 40% rent vatten.



Jag vill vinna för att kunna ge sminket i present till min mamma, som verkligen förtjänar riktigt bra produkter!

297 Anonym:

skriven

det innehåller 40% vatten.

jag skulle vilja vinna för att jag tycker det är kul med smink trots att jag inte använder det själv då jag tycker det är dyrt,men det skulle va kul att prova om jag vann!

298 Filippa:

skriven

foundationen består av nästan 40% vatten!



Jag skulle vilja vinna detta kitet eftersom att jag har slitit så hårt med mina läxor hela sportlovet och jag gör allt vad jag kan för att inte stressa upp mig inför tre stora prov i veckan, detta har också hindrat mig från att umgås med mina vänner för att jag har en tendens att sitta för mycket med näsan i böckerna. Jag har också fått alldeles för lite sömn och har fått väldigt mörka cirklar under ögonen. Jag behöver detta kitet för att ta mer hand om mig själv och fräscha till mig inför våren (och proven) så nu håller vi tummarna, allt slit med läxorna önskar jag ska vara värt lite mer än bättre provresultat. vinner jag skuttar jag av glädje!

299 madeleine:

skriven

mitt svar: 40% vatten.

Motivering: Studerar och har inte mycket pengar kvar till lyx. Det vore super lyxigt att få vinna smink och få se lite snygg ut i vår.

300 V:

skriven

1. 40% vatten

2. Blivande mamma, ska föda vilken dag som helst, då prioriterar man pengarna på andra saker ist för smink :)



vinner aldrig tävlingar men försöker ändå! :)

301 han:

skriven

40 % rent vatten innehåller den :)

Jag skulle vilja vinna för att mitt ansikte skulle behöva ett " lyft " nu här när våren kommer, jag skulle också vilja ha det för att jag skulle förmodligen känna mig självsäkrare och fräschare.



Kram :)

302 hanna lindwall:

skriven

40 % rent vatten innehåller den :)

Jag skulle vilja vinna för att mitt ansikte skulle behöva ett " lyft " nu här när våren kommer, jag skulle också vilja ha det för att jag skulle förmodligen känna mig självsäkrare och fräschare.



Kram :)

303 Julia Lindkvist:

skriven

Svar: 40 % vatten



Anledningen till att just jag ska vinna är för att jag har väldigt dåligt självförtroende pga. min hud nu på vintern. Jag har väldigt synliga blodkärl på ögonlocken, mörka ringar under ögonen samt väldigt tydliga porer och finnar här och där! Jag lyckas aldrig heller hitta något bra smink för huden, men detta verkar ju toppen! Synd bara att man inte har råd, så därför skulle det varit toppen om man vann här! :)

304 Emma:

skriven

LUMI Magique foundation består av nästan 40% vatten!



Jag vill vinna för att jag legat hemma sjuk nu en vecka. Behöver något som får mitt ansikte att se levande ut igen och detta skulle vara perfekt!

305 Emilia Sjöstrand:

skriven

Den innehåller 40 % vatten.

Jag är väldigt intresserad av smink men har aldrig råd med att köpa de riktigt bra grejerna pga dålig ekonomi osv i familjen, och skulle en gång vilja testa ett helt kit med primer och allt sådant :)

306 Viktoria:

skriven

Den innehåller nästan 40 % rent vatten.

Varför jag ska vinna kitet?? That´s easy - för att kunna "STRÅLA ikapp med solen" i vår/sommar med hjälp av L´oréal ;)

307 Viktoria:

skriven

Den innehåller nästan 40 % rent vatten.

Varför jag ska vinna kitet?? That´s easy - för att kunna "STRÅLA ikapp med solen" i vår/sommar med hjälp av L´oréal ;)

308 Anna:

skriven

Innehåller 40% vatten



Skulle verkligen uppskatta detta och bli välidgt glad!, jag är alltid väldigt blek i hyn och nu under vintern blir min hy än mer dassig.. har inte hittat "min" produkt än, kanske är det denna? :) Hoppas

309 Frida:

skriven

40% rent vatten!



Min motivering är att jag inte använder smink för att dölja mitt ansikte, istället kan man tänka det som att finputsa det fina man redan har! :)

Det är synd att folk "missbrukar" smink nuförtiden...

310 mina:

skriven

1:Den innehåller nästan 40%.

2:skulle verkligen välja vinna (L'oréal produkterna)eftersom min mamma fyller år om några dagar. Och detta är det bästa presenten man kan ge henne¨.Hon skulle bli jätteglad ifall hon vann sånn present av henne dotter för jag vet att hon gillar att ta hand om hennes hud, kram/mina:D

311 Alexx:

skriven

Produkten innehåller nästan 40 % vatten.



Fattig student som behöver förnya sitt makeup-förråd då hon köpte sitt mineralpuder för mer än 3 år sedan och det har börjat klia och irritera min hud. Dessutom är jag väldigt röd i ansiktet, framför allt näsan, så en concealer skulle inte heller sitta fel!



Tack på förhand.

312 Malin:

skriven

Den innehåller nästan 40 % rent vatten.



Varför? Jag som tonåring har svårt att hålla ekonomin stadig när jag vill åt det bästa och hållbara sminket på marknaden. Även just nu är jag i stort behov att nytt bra smink. Så att vinna tävlingen hade varit pricken över i:et!

313 selma:

skriven

Lumi Magique innehåller nästan 40% rent vatten.



Jag började äta antidepressiva mediciner och har fått jättedålig hy, är verkligen i behov av en ny foundation men har inte råd med någon. Så skulle betyda mycket för mig om jag vann!

314 Zandra Snällman:

skriven

Svar: Den innehåller ca 40% vatten.



Sen jag blev gravid för några månader sedan har min hud blivit mycket torr på sina ställen. Jag är van vid att ha blandhy och har därför inte lyckats hitta bra smink som passar min "nya" hudtyp ännu. 40% vatten låter som nåt för mig just nu och "magisk lyster" med för den delen, som gravid har man ju hört att man ska "stråla" :)

MVH

Zandra

315 Frida -:

skriven

Den innehåller ungefär 40% rent vatten! :)

316 En blogg om 5 systrar:

skriven

rätt svar är 40%!



jag vill vinna denna tävling för att smink är någonting jag verkligen älskar! Men ska man ha smink med kvalitet så kostar det oftast en del och ja, en fattig student som jag har väl inte råd att lägga ner de lilla man har på smink.. / IDA

317 Louise:

skriven

40 % vatten!

Att få vinna ett sminkkit med de här lyxiga och som verkar vara riktigt bra produkter skulle vara otroligt roligt, att få chansen att använda sig av bra smink som huden behöver och som krävs för att få till en snygg makeup!

318 Angelika:

skriven

Svaret är 40% vatten



Jag skulle vilja vinna för jag har aldrig vunnit någon sådan tävling, måste ha väldigt stor otur? Men jag skulle så gärna vilja ha dehär produkterna för dom är ju värkligen bra och jag har inte användt foundation och så förut och skulle väldigt gärna börja med det. Jag behever verkligen en ny Concealer med, Så skulle bli så OTROLIGT glad om jag vann!

319 Sevim:

skriven

Lumi Magique Foundation innehåller nästan 40 % rent vatten.



Jag vill vinna smink kitet eftersom jag är värd det ;)



Kram på dig!

320 Linda:

skriven

Den innehåller nästan 40 % rent vatten



Jag älskar Loréals produkter, jag tror faktiskt aldrig att dom gjort mig besviken och givetvis är jag supernyfiken på detta! Har precis börjat studera också och får nu känna på livet som nudelmissbrukare, lite smink skulle förgylla min dag!

321 Emilia:

skriven

Den innehåller 40% vatten:)



Åh gud vad jag skulle blu glad! Jag har varit sugen på att byta foundation så länge men är för feg för att jag inte har råd om det nu är så att jag inte är nöjd. Och Primer, Ja vad ska jag säga? Aldrig testat, ja vet, fy skäms..



Och concealer, skulle kunna göra under på mitt aldeles för trötta ansikte. Tack skolan, inte nog med att du stressar mig till döds såhär innan studenten du har även gett mig ett trött ansikte.



Det skulle sitta så himla fint med en fet vinst då jag är student och håller på att flytta hemifrån. Då prioriteras ju tyvärr annat än smink. håller tummarna



Lot's of love!

322 Kristin:

skriven

Svar: LUMI Magique Foundation består av 40% vatten.



Jag skulle bli jätteglad om jag vann detta kit då jag verkligen älskar allt som har med make-up att göra och har nyligen börjat experimentera med det mer seriöst. Jag är väldigt sugen på att gå någon slags utbildning inom make-up/skönhet. Problemet är bara att jag inte har några bra produkter alls eftersom det är dyrt att köpa och jag har aldrig råd. Så detta kit skulle vara ett bra startkit för mitt nya, lite mer glammiga jag. :)

323 bellaml ♥:

skriven

- Jag är med !

- De består/innehåller 40 % utav vatten.

- Jag vill vinna för att jag älskar smink, men har så dåligt utav det. & L´oréal är ett himla bra märke !

Kram

324 Eliin:

skriven

Det innehåller 40% vatten.



Jag skulle vilja vinna det här till min syster som för ett tag sen var med i en hemsk olycka och fick ligga på akuten i ett par månader. Hon mår mycket bättre nu men hon kommer alltid att bli påmind om den här hemska olyckan för hon har en massa ärr i ansikte. Så jag skulle ge detta till min lillasyster så att när hon vill kan sminka över sina ärr och känna sig vacker och kanske glömma lite av det som hänt. Skulle betyda jätte mycket för mig att få ge henne sminket.

325 Matilda:

skriven

Den innehåller 40% vatten.



Jag älskar att det är hud med lyster som är på tråden i vår, man ser så naturligt vacker och sund ut och detta kit skulle jag älska att pröva!

326 Adilajda:

skriven

svar på frågan är 40% vatten!



Jag behöver verkligen ny make up då jag är så riktigt kass på att hitta rätt produkter som passar just min hy i ton osv, sen har jag inte tid då jag är nybliven mamma, så nu håller jag tummarna stenhårt för lite lycka!

327 Frida:

skriven

LUMI Magique foundation består av nästan 40% rent vatten.



Jag skulle bli hur glad som helst om jag fick vinna detta, (då jag aldrig vinner nåt annars) Jag skulle behöva en ny foundation och kanske detta blir min nya favorit? :)

328 Carro:

skriven

1. Den innehåller nästan 40% vatten.

2. Jag tror att sminket skulle passa mig perfekt och har börjat få massa finnar som jag vill täcka över och jag skulle bli så glad då :)



329 mamma:

skriven

Den innehåller 40% vatten.



Jag är så dålig på att prova nya märken, kör alltid på samma gamla. Det här är ett utmärkt tillfälle att testa något nytt, kan ju bli världens lyft.



Kram Elinor

[email protected]

330 madelene:

skriven

40 % rent vatten :)



Jag skulle vilja ha lite nytt smink för det gamla jag använder är säkert mer än 2 år gammalt nu(ILLA JA) men det blir så när pengarna inte räcker till..

vore verkligen super med lite nytt smink nu till sommaren!

331 Lotta m åtta:

skriven

Svar Nästan 40% vatten



Jag vill gärna vinna för att nu då jag är gravid så känns foundation lite som ett måste på min hud. Å eftersom mina pengar oftast går till barnen o deras behov så vore det roligt med något till bara mig =)

332 amanda.:

skriven

40% rent vatten.

Jag skulle vilja vinna detta för jag har aldrig vunnit något i hela mitt liv ,sen skulle det vara perfeckt min fondation har precis tagit slut haha! :D

333 Linnea:

skriven

1. LUMI Magique foundation består av 40% vatten



Jag vill så gärna vinna denna tävling för att jag brukar aldrig vinna andra tävling och jag behöver riktigt smink. Jag har provat med en massa andra saker som har förstör min hy totalt, och jag har hört att L'oreal är ett väldigt bra märke, så jag vill vinna för att kunna få min hy levande igen!

334 allie:

skriven

Den innehåller nästan 40% vatten.



För att jag är en fattig student som känner för att bli kattig!

335 Anonym:

skriven

1. Det innehåller 40% rent vatten!



Jag skulle gärna vilja vinna eftersom jag älskar smink och jag älskar att sminka både mig själv och andra! Jag skulle vilja få chansen att testa dessa produkter eftersom det är fruktansvärt kul att få testa och jämnföra olika Foundations. :)

336 Caroline Erlin:

skriven

Svar: Foundationen innehåller 40% vatten.



Jag tycker att jag förtjänar att vinna för jag har varit med om så j*vla mycket skit på senaste tiden. Jag blev av med jobbet och då också min lägenhet, min mamma och pappa skiljde sig och nu förra veckan fick mamma hjärnblödning och dog nästan, nu ligger hon på sjukhuset och är förlamad i vänster sida. Fast hon överlevde som tur var.

Jag känner att allt går åt pipsvängen just nu och jag förtjänar att vinna det här. Då skulle jag bli lite gladare och smink är mitt stora intresse.



Kram!

337 Maria:

skriven

LUMI Magique foundation består av 40% vatten



Jag vill vinna sminket för att jag vill pigga upp mitt trötta ansikte i denna kalla vinterkyla.

338 Anna-Lisa:

skriven

Den består av 40% vatten.



Min hud blir alltid väldigt torr och rödflammig på vintern, men med Loreal Lumi Magique skulle jag kunna känna mig lite snyggare samtidigt som huden tillförs fukt. Det vore perfekt!

339 Marie P.Hall:

skriven

Den innehåller 40% vatten



Och anledningen till varför jag vill vinna detta kitt är för att jag bara har min sommar foundation kvar som används i slutet av sommaren då man är lite brunare.

Nu när jag är blek ser jag inte klok ut. Påminner lite om en fjortis. Och min bleka flammiga hud ser bedrövlig ut utan foundation..

340 vivi:

skriven

hej jag är med! :) Lumi magique foundation innehåller nästan 40% rent vatten! Jag skulle vilja vinna för att mitt smink helt enkelt håller på att ta slut och det vore kul att se hur resultatet blir med smink med så mycket vatten i! :)

341 Altheaa:

skriven

Foundation består av 40% vatten.

Jag hade blivit super-duper-mega-glad om jag vann :)kram

342 Kajsa-Lena:

skriven

Den består av 40 % vatten.



Jag skulle bli jätteglad därför att jag är en fattig student som inte har råd med så mycket smink. Det skulle därför vara roligt om jag vann detta kit med en foundationen med så pass mycket vatten i den då huden inte kommer att torkas ut och jag kan stråla som en stjärna!

343 Sandra:

skriven

Nästan 40% rent vatten. Min motivering: Det här kan hjälpa mig i dåliga dagar. När jag sätter på mig det är det ingen som klagar. Jag försöker älskar mig som den jag är, men med detta på är det fler som i mig kan blir kär.

344 Sosso:

skriven

Den innehåller nästan 40% rent vatten.

Jag skulle verkligen behöva en bra foundation och sådant som hör till. Jag är inte jättehaj på det, men har uppfattat den där som lättanvänd, lättaplicerad, och det behöver jag. Jag har knappt sminkat mig alls, på hur lång tid som helst, men vill börja igen och behöver riktigt bra saker, speciellt med tanke på att min hy blir så lätt torr och denna skall ju återfukta.

Skulle bli otroligt glad om jag vann, men tycker du i alla fall ska ha det så bra!

345 alexandra:

skriven

40 % rent och naturligt vatten! :D

346 Isabella Fabres:

skriven

nästan 40 % vatten, först och främst måste man ta hand om hyn! Morots jucie hjälper jätte mycket mot hyn! och ett annat tips är att få lagom mycket sömn, för att få en snygg bas är ögonen jätte viktigt! försöt en matchande foundation i hela ansiktet och kanske lite ner på halsen, sedan concealer för att täcka mörka ringar under ögonen! Bra ljus är bra när man sminkar sig! då ser man hur det blir sedan när man går ut osv! ett lager puder är inte fel efter foundationen så man inte får massa klet på fingrarna sedan! puss isabella fabres 13 år!

347 Amanda:

skriven

LUMI Magique foundation består av 40% rent vatten.

Motivering: Jag skulle gärna vilja vinna då jag skulle behöva prova nya produkter :) Har haft de jag har nu och är rätt nöjd men skulle vilja prova nya för att se hur andra är :) Alltid roligt med nytt :)

348 JAGVILL!:

skriven

1. Det består av 40% vatten.vilket är nästan hälften så det måste vara otroligt bra för huden!



2. Jag borde vinna det här för att jag är i en period då jag testar massa foundation för att hitta den RÄTTA till min bröllopsdag. och då kan denna testas också och ja, då har jag också sparat pengarna! för jag håller på att förbereda mig för bröllop och flytt hemifrån och det kostar rejält mycket. så allt jag kan spara pengar på skulle vara helt perfekt ju!



skrev in mitt mejl:)

349 Malin:

skriven

1. Lumi Magique Foundation innehåller 40% rent vatten!

2. Jag hoppas att jag vinner detta kit! Min hy är inte som den har varit i gamla dagar utan nuförtiden har jag rätt mycket problem med den som jag vill täcka över. Jag tycker det är svårt att veta vilken foundation som passar ens hy och därför har man inte riktigt budgeten att köpa nya foundations hela tiden. Jag tror att Loreals Lumi Magique Foundation passar min hy som handen i handsken eftersom att den för det första är baserat på så mycket vatten och därför återfuktar huden (min hy är väldigt känslig och torr) och sedan för att den ger en lyster, vilket är något jag eftertraktar hos en foundation. =)

350 Sofia:

skriven

40% vatten!

Åker snart till thailand och med all sol så kommer jag få solmärken, liknande fräknar fast ändå inte, blir snyggt o täcka upp med när jag är tillbaka

351 Rebecca:

skriven

1. LUMI Magique foundation innehåller nästan 40% vatten.

2. Jag skulle verkligen bli jätteglad om jag skulle vinna detta kit. Jag har tidigare köpt foundation men ingen verkar fungera för min hud, av dom andra blir jag torr i hyn och lite rödflammig. Denna produkt kanske skulle fungera för mig? Då skulle jag bli jätteglad! :)

Tack på förhand

352 Malin:

skriven

1. Nästan 40% vatten :)

2. Jag har aldrig använt foundation, men har letat efter den "rätta" länge, och denna verkar jättebra!

353 Denise:

skriven

Svar: 40% vatten!

Motivering: Jag vill gärna vinna då jag har en hemsk problemhy/acnehy och är villig att testa allt som kan tänka sig att täcka detta (utöver att jag rengör och tar hand om huden)

Jag har aldrig vågat spendera stora pengar på smink som jag inte testat tidigare för att jag är rädd att det ska vara som att slänga pengarna i sjön (f.d. student = inte mkt pengar). Jag tror dessutom att detta smink skulle vara bra för min hy just på grund av det höga 40% vatten-innehållet! :D

354 Josefin:

skriven

1. 40%

2. För att jag lätt får finnar av en "dålig" foundation och behöver därför en bra och denna verkar ju toppen! Dessutom är det ju kul att vinna!

355 Lee:

skriven

40 procent.



Jag ska till Hollywood till sommaren och tävla i skådespeleri, då behöver min hud vara flawless några veckor innan och under tävlingsperioden.

356 rebecca:

skriven

Den består av ca. 40% rent vatten :)



För inte så länge sen hade jag mycket problem med finnar, dock har dom gått bort nu. Däremot har jag kvar en hel del fula ärr som jag gärna skulle vilja täcka med en bra fondation & concealer som håller hela dagen :)

357 Beatrice, mamma till skrutten Robin- Tävlingar igång!:

skriven

Svaret är ca 40% :)



Jag vill vinna för att få se om den här foundationen passar mig. Jag har provat flera olika men jag har inte varit 100 % nöjd... Lumi Magique hoppas jag passar mig och såklart hoppas jag på att vinna :)

KRAM

358 Emma:

skriven

LUMI Magique foundation består av ungefär 40% rent vatten.



Jag skulle vilja vinna för att jag inte har råd att köpa nått sånt där och min hy inte ser så bra ut. Behöver täcka lite finnar och mörka ringar.

359 Callie:

skriven

1. 40% H2O

2. För att det är så förbenat roligt att prova nya produkter!

360 Klara:

skriven

Hej fina du!

LUMI Magique foundation består av ca 40% rent vatten!

361 Denise:

skriven

1. Den består av 40% vatten (H2O)

2. Jag vil vinna detta för jag andvänder smink ofta och det är ju kul att sminka sig och se fin ut :)

362 Ida:

skriven

40%!



jag vill vinna för jag har testat så många olika smink-prylar, men aldrig hittat en favorit, har hört så mycket bra om dessa!

363 Anette:

skriven

Den innehåller nästan 40 % rent vatten



Jag vill vinna denna för att jag har så svårt att hitta en foundation som passar min hud. Har lagt ut tillräckligt mycket pengar på sånt som inte fungerar!

364 malin:

skriven

Den innehåller 40% vatten!



Älskar att testa nytt smink och vill få till den där perfekta basen! Kram

365 rebecca:

skriven

Det är nästan 40% vatten i den. Jag skulle vilja vinna för att pigga upp vardagen (och mig själv) lite grann. Jag bor i Kiruna där vi nyss hade minus 40 grader och det kan jag lova känns. Det är snö 24/7 och det har varit en ovanligt kall och mörk period känns det som. Så detta kit hade varit som en varm solstråle på en grå måndag!

366 Olivia:

skriven

40 procent vatten.



Jag skulle vinna detta kit eftersom att jag blir lätt röd i ansiktet, när jag skrattar, när jag hostar, när jag anstränger mig. Vilket gör att jag gärna skulle vilja dölja mig. Och inte nog med det, jag har väldigt mörka ringar kring mina ögon, och har inte lyckats hitta något hjälpmedel till att dölja det ännu. Kan vara riktigt jobbigt då de är så många som frågar mig om jag ÄR trött pga ringarna.

Spelar ingen roll hur mycket jag sover eller använder consealer. Blir tokig!

367 Oliwia:

skriven

nästan 40% vatten.

Har aldrig testat dessa produkter så 1. alltid kul att prova nya produkter. 2. har aldrig hittat den perfekta foundationen och detta kanske kan vara den. 3. Loreal är ett bra märke överlag och behöver en foundation som inte ger finnar, har hänt med några andra jag testat och det kan vara min hud som reagerar olika men denna kanske är hur bra som helst :)

368 johanna:

skriven

1. 40% vatten

2. Detta kit hade passat mig fint för jag har letat länge efter en bra basprodukt och att jag inte har pengarna till att lägga på ngt nytt smink.

369 maja:

skriven

40% rent vatten! :D

Jag vill vinna pga. att jag testat massor, massor med olika smink till en fin bas, men ingen har funkat för min hy. När jag nu som smått gett upp hoppas jag att det här kommer vara det jag letat efter!

370 julia:

skriven

40% vatten

Jag tycker att jag ska vinna för att den verkar vara som en väldigt bra foundation och jag har väldigt svårt att hitta en foundation ute i affärerna eftersom att jag är mulat så blir det väldigt svårt. OCh så tycker jag att loreal gör de bästa sminket.

371 Malin:

skriven

Svaret är 40%.



Vad roligt med en tävling här hos dig,

här kommer motiveringen från mig:

Jag är en nybliven mamma på 30 år,

som skulle bli jätteglad om jag nytt smink får.

L'Oreals produkter skulle vara kul att testa,

men det vill ju säkert dom allra flesta.

Därför får jag hålla både tummar och tår

att det blir jag som får bära sminket i vår!

372 evelina:

skriven

Hejsan!

LUMI Magique foundation består av 40% rent vatten.

Jag skulle vilja vinna kitet för att jag länge har letat efter smink som verkligen är BRA! Har fått tips och själv provat produkter men inte riktigt hittat dom där som passar mig. Jag har ju dock sett dom där dyra prdukterna som är bra för huden men inte haft råd med dom tyvärr.. Därför skulle jag bli väldigt glad om jag vann det här! Kramkram

373 moa:

skriven

LUMI Magique foundation består av nästan 40% rent vatten.

Jag skulle vilja vinna detta för det skulle vara en jätte bra present för jag fyller år om några dagar och jag vinner nästan aldrig saker så att vinna skulle kanske betyda att jag har lite tur i mig. ;)

374 Sara:

skriven

Svar: 40% vatten.

Jag skulle vilja vinna eftersom jag sällan använder bas-makeup eftersom det ofta är för dyrt eller för dåligt. Tycker nästan aldrig att det är roligt att sminka mig för att huden oftast blir kletig, fläckig eller att det jag använt helt enkelt inte täcker bra. Sen har jag väldigt lätt för att få mörka ringar och ojämnheter så ett bra smink skulle jag verkligen inte tacka nej till! Kram

375 astrid:

skriven

Den består av 40 % vatten.

Jag vill vinna för att jag lider av akne. Jag har provat nästan allt för att dölja finnarna, men inget fungerar. Men dom här sakerna låter och ser proffsiga ut, så det tror jag kommer funka mycket bra! kram

376 chinamyah:

skriven

40 % vatten

Nu har jag nog säkert samma motivering som resten av alla andra, vi alla lider av acne. Fast jag lider lite av ärr också, och det skär verkligen i hjärtat när jag ska vakna upp och kolla mig själv i spegeln. Att jag ständigt tänker de kommer säkert försvinna snart, nej jag kommer se ut som en prickig korv i resten av mitt liv. Även att jag nog är den ända av alla mina vänner som har sämst hy. Känns ju toppen och så. :)

377 bellabella:

skriven

nästan 40% rent vatten.



för att jag så gärna vill vinna pch för att jag har slut div produkter i sminklådan, kan vara tid att testa ngt nytt?

378 E-L:

skriven

40% vatten.

Vill vinna då jag som småbarnsmamma har ständig sömnbrist. Då behövs bra smink som hjälper mig på traven.

379 Tugba:

skriven

Hej:) Den består av 40% vatten.

Jag vill vinna sminket för att jag är nybörjare och har inte allt som behövs för ''basen''. Det är dyrt och jag kan tyvär inte köpa allt på direckten så det skulle bli jätte roligt att vinna smink som skulle bli riktigt bra för mig. Kram:)<3

380 Rebecca:

skriven

Lumi Magique Foundation innehåller nästan 40% rent vatten.

Jag vill vinna för att jag älskar smink och att exprimentera med det, men är en fattig student så jag har inte råd på 4 år till! Skulle bli sååå glad!

381 alva:

skriven

För att jag är i stort behov av en foundation, har inte ägt en på ett bra tag och är less på att gå runt och se ut som ett spöke hela tiden.

382 Emelie:

skriven

40% Vatten

Jag vill vinna eftersom jag själv inte har möjlighet att köpa produkterna, så jag skulle bli jätteglad ifall jag fick äran att vinna!

383 Rebecka Hanqvist :P:

skriven

1. 40% rent vatten

2. För jag inte har möjlighet till att köpa det själv och mina föräldrar vill inte köpa till mig.

384 Beatrice:

skriven

1. Nästan 40% rent vatten.

2. Jag skulle en gång bli sminkad som gammal av en tjej, hon var inte make-up artist men gjorde det jäkligt bra! Det är det bästa minnet för det var sjukt hur duktig hon var. Jag fick även mustasch, även det såg verkligt ut! :)

Tack för en bra tävling!!

385 Linda:

skriven

40 % vatten.



Som ensamstående mamma behöver man lite make up för att inte se ut som sju svåra år!

386 BEAUTY TOOLS:

skriven

Den innehåller nästan 40% vatten.



Jag har 2 stycken foundations redan och ingen av dom passar min hy så jag får gå omkring med foundation som inte passar för jag har inte råd att köpa en ny.

387 Perlita Nuñez:

skriven

Den innehåller nästan 40 % rent vatten (jämfört med ett genomsnitt på 20 %)



Har aldrig prövat L' oreal's Produkter, och tänkte varför inte försöka vinna så jag kan pröva den för engångskull.

388 Kelly Svensson:

skriven

1. Nästan 40% rent vatten

2. Har ännu inte hittat den perfekta foundationen för min hudtyp så skulle vilja testa denna.



min mejl : [email protected]

389 Anonym:

skriven

1.LUMI Magique foundation består av 40% rent vatten

2. Jag har nyligen oppererat mig och mår väldigt dåligt just nu, så därför tycker jag att jag skulle behöva något som lyser upp min vardag. Därmed älskar jag smink och använder bara loreals foundation. Jag skulle verkligen bli super glad om jag vann omg! ps min syster tog min foundation för att hon sa att jag inte lär behöva den på ett tag :(

390 amiy:

skriven

1.LUMI Magique foundation består av 40% rent vatten

2. Jag har nyligen oppererat mig och mår väldigt dåligt just nu, så därför tycker jag att jag skulle behöva något som lyser upp min vardag. Därmed älskar jag smink och använder bara loreals foundation. Jag skulle verkligen bli super glad om jag vann omg! ps min syster tog min foundation för att hon sa att jag inte lär behöva den på ett tag :(

391 Jenny:

skriven

1. Nästan 40% rent vatten



2. När man är småbarnsmamma och sömnbristen sätter sina spår

man mörka ringar under ögonen och blemmor på kinderna får

Ett make-up kit från LUMI Magique skulle behövas akut

så jag äntligen med barnvagnen vågar mig ut :-)



392 Marie Sjöberg:

skriven

1.Den innehåller ca 40 procent rent vatten.

2.Jag vill vinna den bara för att få chansen att känna mig lite vårfin mitt i vårdepp och lite av 40-årskris som är på ingång.

393 Karin:

skriven

Loréal Lumi består utav nästan 40% rent vatten,

vinner jag så blir det av med hatten.

Som student har jag begränsad ekonomi

men vill ändå vara någorlunda fläckfri.

Så nya Lumi hade passat mig perfekt

när jag tar mig an Lundavåren som en frisk fläkt!



Haha, tack för en fin blogg! =)

394 Lorin:

skriven

1. Den består av 40% vatten.

2. Jag vill vinna det här kitet eftersom jag blev av med all mitt smink när någon tjuva min sminkväska.

395 Anonym:

skriven

Rätt svar ca 40% rent vatten

motivering: Ja... vore helt enkelt överlycklig att få vinna något nån gång och vem skulle inte bli glad av lite skönhet o glamour bland sminket :-)

396 Simone:

skriven

1.LUMI Magique foundation består av 40% rent vatten



känner att jag har super tråkig hy..man har ju blivigt mycket blekare nu under vintern och fått slapp hy

har också börjat få mycket mörka påsar under ögonen

min anndra foundation är också slut.Skulle kännas fint med lite nytt i sminkväskan

Tack på förhand!

397 Lydia:

skriven

Lumi Maqique Foundation innehåller 40 procent vatten.



Jag skulle bli så glad om jag vann detta kit. Jag känner att min hy behöver mer lyster, och inte bara med hjälp av fuktkrän utan även av sminkprodukter. Jag behöver en ny foundtaion och jag har ännu inte hittat en favorit.

398 Caroline:

skriven

Ca. 40% vatten består den av.



Min nuvarande foundation är på väg att ta slut så det skulle ju passa ypperligt att vinna en ny :D

399 hogie:

skriven

Svar: 40%

Har funderat lite och kommit fram till att det kanske är dags att jag, efter 27 år, börjar sminka mig lite? Och varför inte då börja med något bra? Tyckert!

400 Andrea:

skriven

svar: Nästan 40%

Vill verkligen pröva denna, den har fått jätte bra betyg av i princip alla! basen är ju det viktigaste!

401 Anonym:

skriven

40% vatten ! Helt pank och jag har min stundentskiva nästa vecka och vill känna mig fin . Jag har inte råd att köpa en :/

402 evelina wennerlund:

skriven

1. 40% vatten



2. Jag skulle vilja vinna detta för att jag har aldrig hittat någon passande foundation för min hud typ är så svår, och efter att ha läst om denna så skulle jag mer än gääärna vilja testa denna! Och jag behöver verkligen lite mer nya grejer i min make upp väska ! Jag har också sån ogämn hy så vill verkligen få den mätt och gämn :)

403 Stephanie:

skriven

ca. 40% vatten



Jag har i flera år letat efter en foundation som passar mig och som lever upp till min krav. Har provat på både dyra och billiga märken utan att hitta någon. Jag tror att denna foundation kan vara den som är rätt för mig, vore kul att få chansen att testa om det stämmer. En bra bas är grunden för en fin sminkning.

404 Josephine:

skriven

Nästan 40% rent vatten.



Jag har sånna problem att hitta rätt foundation som gör det den ska och just nu har jag inte direkt pengar till att spendera på olika sminksorter för att se vilken som passar mig, jag hoppas verkligen jag vinner detta för de mörka ringarna runt ögonen och den hemska hyn jag vandrar runt med är verkligen förfärlig, det är nästan så jag skäms när jag ska ut eftersom alla små fel lyser igenom. detta är verkligen ett stort problem för mig så jag hoppas jag vinner det här och kanske det hjälper mig.



405 Iman Abenar:

skriven

Den inehåller CA 40% vatten!



Smink till min mamma är min motivering! Till råga på allt så fyller hon snart år, perfekt present +

Jag har letat överallt efter en perfekt foundation som passar ju min hudfärg!

Efter som jag är lite brunare.

Men de verkar bara ha lite ljusare färger.

Dock har jag inte hittat en perfekt foundation som passar just mej, just min hudfärg!



Jag tror att denna foundation kan vara den som är rätt för mej.

Vem vet..

Man vill ju ha en snygg Bas!:D



Hare Bra!



KIKA in i min blogg, släng gärna en kommmentar eller passa på att fråga mej något ni undrar...

406 sabina dzubur:

skriven

foundationen inehåller ca 40% rent vatten.

jag skulle vilja vinna produkterna för att min hy är väldigt torr efter de förra produkterna jag använde i ansiktet och sitter mycket vid datorn. gör de flesta läxor via datorn och jag tycker jag är värd kittet för att jag höjt mitt betyg som är på topp nu :D

kramar sabina

407 josse:

skriven

Jag skulle bli jätteglad om jag vann !

408 Olivia:

skriven

LUMI Magique foundation består av ca 40% rent vatten.

Jag skulle vilja vinna för att jag aldrig vinner något och för att jag annars inte har råd att köpa alla 3 produkterna som jag vet skulle fungera perfekt för mig och min hy. Min pappa har nyss förlorat sitt jobb, så vi har inte råd att köpa så mycket just nu och allt smink börjar ta slut, och han ser det som något onödigt att spendera pengar på för tillfället... Jag skulle verkligen vara jätte tacksam om jag vann något för första gången, och speciellt när det kommer från Loréal.

409 Mimi:

skriven

ca. 40% rent vatten är det den innehåller!

Och varför skulle just jag vinna kitet är för att jag i stort sett blivit blåst på över 1000 kr i mitt mobilabonemang som min kära Mamma då erbjudit sig betala då jag blev helt förkrossad för har inte de pengarna... så att ge henne detta vore inte tack nog men en lång bit på vägen!

Kram!:)

410 Emelie:

skriven

1. 40% rent vatten.

2. Jag skulle vilja vinna detta kit då jag har problemhy och det är så sjukt störande , skulle bli en lättnad att få testa detta då man nästan testa allt och ändå får massvis med finnar m.m , plus att snart äre brölopp och då skulle jag verkligen vilja ha det eftersom jag inte har råd med att köpa sminket mitt ansikte behöver.

Bara till att hålla tummisarna nu!

411 Jennifer:

skriven

1. 40% rent vatten.



2. Jag använder inte något annat än mascara, därför att jag inte hittat nåt som passar min hudton. Har testat 5 olika nyanser av olika märken, men aldrig har någon passat. Har aldrig provat L'Oréal så skulle säkert vara värt att prova!



Kram och Puss! :)

412 julia:

skriven

Ungefär 40 procent rent vatten. Jag vill vinna kittet för att jag har alltid otur med foundations... och jag älskar att ta kort på mig själv eftersom jag önskar att bli modell... fast tyvärr vågar jag nästan aldrig lägga ut bilderna för att jag har ful foundation eller finnar om jag inte använder ngt, skulle vilja se om denna produkt kunde hjälpa mig med mitt problem?

413 Mini:

skriven

LUMI innehåller 40 % vatten!



Mitt härligaste sminkminne var när jag och min pojkvän hade en vadslagning. Förlorade han skulle jag få sminka honom hur mycket jag ville (för att såra hans manliga ego en aning) och förlorade jag skulle han få sminka mig inför en utekväll. Jag förlorade såklart och var vääldigt nära på att stoppa huvudet i ugnen så jag kunde skylla på feber och få stanna hemma. Men han satte igång och otroligt nog så kände jag mig både nöjd och snygg! Inte visste jag att världens manligaste kille kunde lägga en perfekt make up- men man ska aldrig säga aldrig!!

414 SnyggAnna:

skriven

Svar på frågorna:

1. nästan 40 %

2. När jag nästan i 2 års, lyckligt ovetande, använde mig av en rengöringsmjölk i tron om att det var en dagkräm. Först i 6:an, när mina engelska kunskaper började ge utdelning, läste på flaskan och insåg mitt misstag!!

415 Andrea:

skriven

Hej:)

Den består av ca 40% vatten.



Jag vill vinna för att jag aldrig hittat den rätta basen som passar mig och min hud. Det blir för kakigt, täcker inte ordentligt, finns inga rätta färger och jag vet inte allt. Dessutom blir det så dyrt att behöva gå och köpa nya ofta. Har bara hört bra om Lumi foundation och hoppas att den ska kunna hjälpa mig att få ett slut på det eviga letandet:)

416 Sofkaa:

skriven

Svar: ungefär 40% vatten.



Jag hade blivit världenns gladaste tjej om jag vann , snygg i ansiktet hade jag också blivit.



Kramar

417 Jennifer:

skriven

40 procent vatten



Vill vinna för jag brinner för makeup och skall utbilda mig inom det snart!:)

418 Alva:

skriven

1. 40%

2. Har länge letat efter en bra foundation! Hoppas på att denna är lika bra som recensioner! Så skulle vara jätte kul att prova! Senast jag köpte en foundation fick jag en allegrireaktion. Och jag hade köpt en jätte bra borste osv, så det var synd att den inte funka!



Puss!

419 Jenny:

skriven

Svar på frågan: LUMI Magique foundationen innehåller ungefär 40 % vatten.



Mitt roligaste sminkminne måste vara när jag var 14 år och applicerade alldeles för mycket eyeliner runt ögonen och alldeles för mycket foundation på inget mindre än på LÄPPARNA.. Hela 8:an velade jag framåt mellan EMO och Fjortis men idag kan jag skratta mig glad åt att jag äntligen hittat mig själv - OCH främst av allt lärt mig sminka mig bättre, hehe..

420 sandra:

skriven

ca. 40% vatten.



och varför jag ska vinna? helt enkelt för att jag är student och känner att jag måste prioritera mat och hyra istället för att köpa smink, som jag älskar, tyvärr

421 Luisa:

skriven

Hejsan, jag är gjärna med och tävlar. :)

Svaret på frågan är 40% vatten!



Anledningen till att jag så gjärna vill vinna detta är för att min käraste syster snart fyller 18år och jag vet att hon har ett stort intresse för smink, det är den perfekta presenten, hehe. Hon (och även jag) skulle bli oerhört glad! :)

422 Emilia:

skriven

1. Det är ca 40% rent vatten i den.

2. Jag tycker att nu vid vinter i den kalla lyften torkar hun lite , det är väl bara att hoppas nu...:)



Kram <3

423 sandra:

skriven

Den består av 40 % vatten !

och jag vill vinna för att jag har ingen foundation och har inte råd med en, och jag älskar att hålla på med smink osv , skulle vara jätte roligt att få vinna !:) tack & hej

424 Jennifer:

skriven

1. Den innehåller 40% vatten



2. jag hade väldigt gärna velat prova denna serie då jag har problem med torr hy. I vanliga fall blir huden och foundationen tillsammans fnasiga vilket inte alls är roligt. Att denna serie är återfuktande känns som att det vore helt perfekt för min hud, önskar att jag vinner och kanske till och med blir kvitt mina foundation-problem!

425 Anja . 18 år & mamma till Sabina!:

skriven

Svar: 40% vatten. :)

Vill vinna eftersom jag sällan har råd med smink till mig själv, eftersom jag är ensamstående och studerande, och ofta får jag köpa t.ex. E.L.F-smink som är lite billigare, men även lite sämre kvalité, tyvärr. Vore kul att få något till mig själv nån gång. :)

Kram.



[email protected]

426 Kim:

skriven

Den innehåller nästan 40 % rent vatten.

Hade varit jätte kul att vinna detta kitet med lyxiga produkter =) Eftersom jag inte hittat dom ultimata basprodukterna ännu, kanske e det just dessa

427 Anne:

skriven

Svar: 40% vatten



Lumi Magique låter som räddningen för mitt vinterglåmiga, trötta ansikte!

428 Ann:

skriven

Svar: Innehåller nästan 40& vatten! :)



Jag har aldrig provat en primer och skulle verkligen behöva nya basprodukter! Skulle vara spännande att prova något nytt! :)

429 Jasmin:

skriven

LUMI Magique foundation består av 40% rent vatten. Jag önskar vinna pga att jag är inte modig nog att använda nya smink produkter utan fastnar för något bekvämt en period .



Tack för en underbar blogg!

Jag håller tummarna för en vinst :)

430 SaraEmilia:

skriven

Svar: Den innehåller nästan 40 procent rent vatten



Motivering: Har aldrig bryt mig så värst mycket om mitt utseende, och inte använt foundation men nu har jag märk att jag borde börja använda men aldrig hittat en bra som passar just mig.

431 Marie:

skriven

1. Den innehåller ca 40% vatten

2. Jag vill vinna för att min hy är så ful efter graviditeten och jag skulle verkligen behöva känna mig snygg och sådär vackert "glowing" igen!



Ha en superfin dag!

Kramar från Marie

432 Jenny:

skriven

Svar: 40%



Motivering: Jag har läkt från diverse orättvisor här i livet & tja..vill helt enkelt se lika elegant ut som jag numera känner mig på insidan!

433 Elina:

skriven

Nästan 40%



Studenten närmar sig för fort och jag är stressad till tusen! Jag behöver den hjälp jag kan få för att täcka mina mörka påsar under ögonen. Jag är ingen skönhet just nu, om vi säger så

434 Cecilia:

skriven

svar: innehåller nästan 40% rent vatten



Jag hoppas jag får chansen att vinna detta kit då jag vill få den där fantastiska känlan som andra har sagt att dem får efter att ha prövat det här. Så även jag om det är bra kan dela vidare av detta till andra människor, så vi alla får dela den känslan.

435 REBECCA:

skriven

1. Ungefär 40% Rent vatten,

Jag har inga pengar till att köpa smink för , & nu sjunger mitt smink på sista nivån. Så det e snart slut & man vill ju alltid täcka mörka ögon o sånt =)

436 Ingrid - Mamma till Zelda:

skriven

Jag är såå gärna med!



1. SVAR: 40% rent vatten.



2. Jag skulle vilja vinna för att boosta mej själv att komma ur den här "mammabubblan" som jag har befunnit mej i i flera månader. Det är dags att börja ta hand om mej själv, och känna mej fin igen!

437 lina:

skriven

1. nästan 40% rent vatten.

2. Eftersom jag köpte en foundation som visade sig vara världens sämsta och inte kan kasta den och köpa en ny, bra, innan den gamla är slut. Och det tar en evighet!! Men om jag vinner en ny kan jag använda den och när den är slut har nog den tidigare blivit för gammal för att använda längre ;)

438 ester:

skriven

hej, svaret är 40% vatten!

vill vinna det för att jag verkligen har haft problem med min hy, den blir lätt torr av smink och får problem när jag använder foundation, en kompis till mig rekomenderade denna! puss!

439 sandra:

skriven

svar: ca 40% vatten.

Jag har provat på så många olika foundations men ingen passar mig men jag tror att denna foundation kommer passa mig jätte bra:)

440 Ebba:

skriven

1. den innehåller ca 40% rent vatten



2. Jag har länge gått osminkad, har inte velat visa mig ute p.g.a sjukdom, men nu börjar det bli bättre och jag vill kunna känna mig riktigt snygg igen! Och för mig är en bra bas det allra viktigaste

441 mjansson:

skriven

1. nästan 40& vatten

2. Sminket är en flickas bästa vän, och så även min. Då inte mycket tid hinner läggas på att hitta ett passande och bra sminkmärke, skulle detta kit underlätta vardagen :)

442 Amanda:

skriven

Innehåller 40%vatten



Mitt roligaste sminkminne var första gången jag sminkade mig - tre år gammal och ansåg att turkos tuschpenna var vårens hetaste smink. Så jag visade mamma min fina ögonskugga och snygga turkosa läppar. Mamma var inte överlycklig...

443 natalia:

skriven

svar: 40% vatten

Varför? Jo, jag skulle inte vilja vinna kittet för min egen skull, eftersom jag inte använder smink. Utan jag skulle vilja vinna detta kitt, så att jag kan ge det till min mamma, eftersom hon förtjänar hon förtjänar det.

Kram.

444 jenny:

skriven

hej ! den innehåller 40% rent vatten till skillnad från andra som innehåller typ 20%.



Jag vill verkligen vinna det här då jag vill ge det till min kära mor. Hon är en riktig kämpe som har tagit hand om 3 barn och samtidigt jobbat natt. Mamma älskar smink, och det här skulle göra henne överlycklig. jag älskar att se min mamma glad, och det är hon inte allt för ofta längre och det gör ont i mitt hjärta att se min mamma vara ledsen... Så min mamma skulle behöva en riktig överraskning. Min mamma är min hjälte, så därför vill jag vinna det här, så att jag kan skämma bort henne ibland. mer än vad jag gör.

Jag gav henne en parfym en gång, och hon blev så glad. tänk då hur glad hon skulle bli av en ny bas med foundation och concealer osv..



Kram.



Mail: [email protected]

445 sofia:

skriven

1.Den innehåller ca. 40 % vatten.

2. Mitt roligaste sminkminne är när jag var liten och mamma skulle sminka mig till påsk kärring!

Tyckte att jag var så fin med fräknar.

Har ett kort hemma och det ända man kan göra när man kollar på det är att skratta!! Gulligt dock.

Ska börja en make up artist kurs på måndag så skulle vara jätte kul att vinna detta!!

Kram Sofia

446 Sigge!! :):

skriven

1. Ungf. 40 % vatten!!

2. Joo, jag ska vinna det för att jag är gaanska ny med det här med grunderna förut körde jag mest mascara o läppglans så därför tycker jag att det varit kul att börja med något från ett bra märke!!

447 Emma E:

skriven

Den innehåller 40% vatten!

Min motivering för att vinna är att jag precis bestämt mig för att lägga mer smink på morgonen trots min morgontrötthet.. men denna förbaskade djungel av olika nyanser etc.. oh my! Så jag behöver få en push på vägen att hitta rätt! :)

448 Hanna:

skriven

Ca 40% rent vatten.



I min ålder blir man lätt utfryst om man inte har rätt kläder, smink, stil, vänner osv. Jag hatar alla de där kommentarerna som "borde inte du ha push-up?" "dina ögonbryn är väldigt... stora" "vad röd du är i ansiktet" "borde inte du träna mer?" "är du verkligen kompis med honom/henne?" "tänker du verkligen ta så mycket mat?" och så många fler!

Jag är nöjd med mitt liv och mina vänner, de är de allra bästa någon kan ha. Men jag har tröttnat på alla fjortisar och vill visa dem att även jag, nörden, kan sminka mig på deras sätt och ändå vara mig själv. Dessutom har jag problem med min hy (finnar och rodnad) och pengarna räcker inte. Ett sådant här stort steg mot att visa dem skulle hjälpa mig så mycket! Snälla! Det skulle få dem att fatta att vi också har känslor, att vi betyder lika mycket som dem!

449 Malin:

skriven

LUMI Magique Foundation består av nästan 40% vatten!



Motivering: Jag har alltid velat bli Make-up artist och det är min stora dröm här i livet som jag ska göra allt för att uppnå, och då är det kul och bra att prova på så många olika produkter som möjligt och kanske hitta nya favoriter!

450 emma:

skriven

1. Den innehåller 40% vatten

2. Jag vill vinna för jag är så otroligt nyfiken på dessa produkter! Vill verkligen hitta bra smink som kan täcka över alla ärr jag har i ansiktet efter finnar, och även ringarna under ögonen. Jag vill vara lika fin på utsidan som jag är på insidan! :)

451 Ida:

skriven

Det består av ca 40% vatten ! :)



Och andledningen till att jag ska vinna är att jag ät bäst och har bra självförtroende.

Hate me or love me lixom.. ;)

452 erica furevi!:

skriven

1. LUMI magique foundation innehåller nästan 40% rent vatten.



2. Har suttit och läst vad de flesta skrivit och jag tycker att de alla förtjänar kitet.. men det gör definitivt jag med.

Jag är jätteintresserad av make up, hår och hälsa och vill verkligen utveckla mina kunskaper, och hur ska man kunna bli bättre om man inte får prova?

Men ekonomin här hemma har rasat totalt efter att min pappa förlorade jobbet och varken jag har pengar och kan inte få pengar själv till att ha roligt och att köpa annat än sånt som jag måste ha. Därför tycker jag att jag är värd kitet för att jag vill också kunna testa annat och leva upp till det jag drömmer om, detta kitet kan absolut vara en hjälp på vägen.. "Because youre worth it" - L'Oréal

453 Madelene:

skriven

Vad roligt med tävling! Jag är gärna med och deltar! :)



Svar på frågan: Foundationen innehåller nästan 40 % rent vatten.

Varför jag ska vinna? Jag har under en längre tid varit i behov av nytt smink men har ofta varit tvungen att prioritera bort det. Som fattig student utan jobb är det inte lätt att få det att gå ihop alla gånger. Jag brukar även vara rädd för att testa nya produkter (man vill ju inte lägga ned pengar på något det finns risk för att man sedan inte blir nöjd med?) - men ser detta som en chans att våga prova på nytt! :)



Tack på förhand! Trevlig helg! :)

454 Emma:

skriven

Jag är gärna med och tävlar !:)



1) den innehåller nästan 40% vatten.

2) jag är i stort behov av nytt smink, och ha ännu inte hittat någon foundation som ger lyster, täcker, ser naturligt ut och håller hela dagen och skulle vilja prova. Dessutom får jag snabbt dålig hy av foundation men eftersom denna innehåller mycket vatten och är annorlunda än "vanliga" foundations så kanske jag kan använda den:) och så har jag inte hittat någon concealer som täcker mörka ringar, det försvinner alltid under dagen och nu hoppas jag att denna är bra :)

455 Michaela:

skriven

Den består av 40 % vatten!

jag vill helt enkelt vinna för att jag är på tok för fattig just nu för att unna mig smink haha. att vinna vore alltså toppen!!

456 Erica:

skriven

Lumi Magique Foundation innehåller 40% rent vatten!



Jag vill vinna detta kit och ge till min vän som har riktiga problem med sin hy. Eftersom denna foundation innehåller mycket vatten så lär det vara bättre för huden! Och hon skulle gärna vilja ha något som täcker och ger lyster men endå ser normalt ut. Så jag skulle jättegärna vilja vinna och ge dessa bra produkter till min vän och göra så att hon känner sig tryggare och snyggare när hon går ut!

457 Caisa:

skriven

Den består av 40%vatten!

En chans till lite egenlyx&rå om mig själv produkter!

458 Denise:

skriven

Den består av nästan 40% rent vatten och så min motivering varför just jag ska vinna den:

För att jag, med min månadspeng har jag inte råd till detta, bara om jag sparar, men det går aldrig för jag har så mycket annat jag måste köpa x( och för att jag verkligen behöver detta, det skulle höja mitt självförtroende så mycket om jag slapp gå runt i skolan med ful och finnig hy..:/ <3

459 Cazandra:

skriven

Den består av 40% vatten.

Jag tycker att jag ska vinna detta kit då ja än så länge aldrig har hittat den perfekta serien av basprodukter för mig. Då jag älskar lyster i hyn tror jag verkligen att denna kan vara något för mig. Och just i detta nu håller min gamla foundation på att ta slut så det skulle passa så himla bra just nu! Hoppas hoppas!

460 Carola L:

skriven

1: 40%

2: Jag vill vinna eftersom jag inte har speciellt mycket smink och har köpstopp(d.v.s. jag har beslutat att inte handla något alls i år förutom mat och hygienprodukter)men för att kunna se respektabel ut skulle detta vara guld!

461 Miriam:

skriven

1. Nästan 40 % vatten.



2. Min hy är väldigt ljus och torr. Nu på sommaren har jag även väldigt svårt för att bli brun. Med ett nytt smink-kit skulle mitt ansikte lysa upp som aldrig förr!

462 Tilda:

skriven

Den består av 40% rent vatten.



Jag skulle jätte gärna vilja vinna för att det är så himla kul att prova nytt smink!:D

463 Emma:

skriven

Jag skulle vilja vara med i tävlingen om det inte är för sent.



Svar: Den innehåller nästa 40% rent vatten :)

Motivering; Jag är en tjej som har massa fräknar och konstig hud (jag är väldigt röd i ansiktet och har massa problem med huden). All smink jag använder kommer ifrån H&M (H&M's foundation, conceler, kajal etc) för det är de enda jag har råd med. Ekonomin är väldig dålig i min familj så jag får bara köpa det billigaste som finns och Jag måste häva på världens tjockaste lager med foundation och puder för att täcka mina problem i ansiktet. jag har inte råd att köpa annat smink även om jag kan drömma och önska. Skulle jag vinna skulle detta kit skulle jag blir världens lyckligaste. Jag har länge velat prova ett annat märke av smink och nu såg jag att du har en tävling där man kan vinna detta fantastiska kit.



Tack!



Emma - emmaeriica.webblogg.se

464 siri:

skriven

svar: Den innehåller 40% vatten.

Motivering: Jag vill och borde vinna detta kitet för att jag faktiskt har provat dessa produkter och märkt att dem passar min hud perfekt! Jag har verkligen svårt att hitta sminkprodukter som passar min hudtyp, men nu har jag äntligen gjort det.

Problemet är bara att det är mina föräldrar som köper kläder och smink till mig och dem tycker att detta kitet är för dyrt..

Så jag skulle verkligen bli glad om jag vann dessa produkter!

465 siri:

skriven

svar: Den innehåller 40% vatten.

Motivering: Jag vill och borde vinna detta kitet för att jag faktiskt har provat dessa produkter och märkt att dem passar min hud perfekt! Jag har verkligen svårt att hitta sminkprodukter som passar min hudtyp, men nu har jag äntligen gjort det.

Problemet är bara att det är mina föräldrar som köper kläder och smink till mig och dem tycker att detta kitet är för dyrt..

Så jag skulle verkligen bli glad om jag vann dessa produkter!

466 Samira:

skriven

Svar på fråga 1: 40 %.



Jag är väääldigt glad att berätta att jag blivit godkänd på min C-uppsats, vilket ger mig en kandiatexamen woho! Tycker jag förtjänar att vinna för att C-uppsats verkligen är en pain som jag överkommit haha (nej men jag förtjänar det helt enkelt). Jag som älskar smink och allt som har med skönhetsprodukter att göra (men tyvärr inte alltid budgeten till det) skulle verkligen uppskatta (läs ÄLSKA) om jag vann kitet. Loreal är ett märke jag är supernöjd med btw. Har alltid velat testa på en primer förresten!



Nu håller jag tummarna!

467 Maja E:

skriven

Den bestå av ca 40% rent vatten!



Motivering: Då jag som yngre har haft lite problem med bla.allergier och eksem har det varit svårt för mig att hitta produkter som funkar för min hud, min mamma och kompisar rekommenderar denna, så hittade jag tävlingen och tänkte varför inte!

468 Linda:

skriven

Den består av 40% rent vatten!



Det vore väl helt enkelt fantastiskt att bara få vinna någonting för en gång skull! Härligt nystart så här till våren med lite nytt smink!



Kram

469 Roxana:

skriven

Svar: Den innehåller 40% rent vatten.



2. Jag vill vinna just detta sminkkitet för att det skulle inte sitta fel med en jätte snygg outfit nu när Solen börjar smyga sig fram! Smink piffar alltid outfiten, det ger det "lilla extra" .

Kramar :)

470 Erika:

skriven

Den innehåller nästan 40% vatten.



Jag brukar normalt inte sminka mig så ofta, men har börjat intressera mig mer och mer för smink och jag tycker att L'oréal har riktigt bra produkter. Studenten närmar sig snart och då skulle jag mer en något annat vilja se fräsch och vacker ut med hjälp av detta otroliga kit!

471 Sofie D:

skriven

Hej

Svaret på frågan är nästan 40% vatten.

Jag vill vinna eftersom jag verkligen behöver uppdatera sminkväskan. Jag skriver just nu på min C-uppsats och ska i samma stund flytta till Örebro från Härnösand den 24 mars. Detta gör att jag som du säkert förstår varken har tid eller pengar till sådant lyx just nu(trotts att det behövs, kaffet räcker inte till längre). Att vinna detta kitt skulle verkligen sätta guldkant på min tillvaro och dessutom bli en perfekt start på mitt nya liv 50mil söderut.



Tack för en inspirerande blogg!

Kram Sofie

472 Alizze♥:

skriven

1, nästan 40 procent vatten.

2, Jag behöver nytt smink, men mamma säger att vi måste spara pengar.♥

473 maria:

skriven

1.närapå 40 procent vatten!

2.kollar om fru fortuna är med mig, nej men på vinter blir jag så blek och hyn rödbrusig och konstig och jag gillar inte solarium,brun utan sol lr sådant.. denna foundation lät riktigt bra och har från förut True match som jag tycker är en räddare i nöden men finns inte alltid extra pengar att lägga på smink :( håller tummarna!

474 maria:

skriven

den innehåller 40 % vatten !

jag vill vinna eftersom min hy inte är ok och jag behöver en foundation som täcker bra.

475 Fiffi:

skriven

1 40%

2 jag skulle vilja vinna för jag just har börjat sminka mig och jag måste köpa mitt smink för min veckopeng och jag har inte alltid råd med det

476 emma:

skriven

1. nästan 40% vatten 2.Jag skulle hemskt gärna vilja vinna detta kit pga. att jag nyss la ned nästan 300 kr på en fondation som det visade sig att jag var allergisk mot. Så det skulle vara fantastiskt att vinna detta, något som jag vet att jag tål.

477 Linnea Persson:

skriven

LUMI Magique Foundation består av cirka 40 % vatten.



Jag skulle vilja vinna dessa produkter för att jag älskar smink. Jag letar efter produkter som passar mig, jag är inte världens rikaste människa så jag har inte råd att spendera så mycket på smink. Jag har haft samma sminkborste i 4 år tillexempel. När jag väl köper en produkt och testar den blir jag oftast besviken, man hittar inte så bra produkter för en liten peng.

Jag hoppas på det bästa, att jag får äran att testa denna produkten, kanske det blir min enda chans att hitta rätt :)



Med vänliga hälsningar Linnea :)

478 Inger E.:

skriven

Svar: nästan 40% vatten.



Går för tillfället här hemma och skrotar för att jag är arbetslös, det skulle vara en liten uppmuntran att vinna detta kit eftersom jag känner mig lite "down".



Kramar från IE!

479 Lotta:

skriven

Hej!

Svaret är 40%



Jag vill vinna för jag ska snart börja jobba igen efter tredje föräldraledigheten. Det är skralt i både plånbok och sminkväska så detta vore en perfekt vinst för mig!

480 Natalie:

skriven

Den innehåller nästan 40% vatten!



Jag skulle vilja det här kittet för jag har svårt att hitta rätt ton och rätt märke för mig. Jag har alldeles för lite pengar för att köpa massa olika hela tiden så om jag köper en så får jag se ut som jag gör. Även fast den kanske är liite för mörk eller för ljus och det är inget roligt.

481 Aida:

skriven

Den innehåller ca 40% vatten! :)

Jag skulle vilja vinna detta kit för att kunna ge den till min mor på "kvinnodagen", hon skulle bli jääätteglad! :D

482 belliz:

skriven

LUMI Magique foundation består av 40% rent vatten.Jag tycker att jag borde vinna detta kitet för jag har haft mycket problem med min självkänsla. Genom många tårar har jag nu tagit upp mig. Det hade varit så kul att få lite nytt smink och få känna sig extra fin! Dessutom älskar jag dessa produkter.

483 Klara:

skriven

Svar. Den innehåller nästan 40 % rent vatten.



Jag har alltid varit dålig på smink och har alltid haft svårt att hitta bland alla olika märken och produkter. Eftersom jag har svårt att hitta i denna sminkdjungel, brukar jag sällan köpa en produkt som känns helt "rätt" för mig och min hud. Men kanske kan dessa produkter från L'oréals nya serie LUMI ge mig den känslan... om jag skulle ha turen att vinna förstås! :)

484 chanette *pixi-jo*:

skriven

1. 40% vatten



2. för att jag har vid den purr unga ålderna av 31 år (ha ha ha)

börjat tycka smink faktiskt e kul och vill då sminka mig

med bra produkter för min hy vilket jag e ganska övertygad om att dessa är

485 Eva L:

skriven

Rätt svar: Den innehåller ca 40% vatten

Jag skulle bli så glad om jag vann,har varit sjukskriven i över 3 månader och haft ständig värk i axel och rygg. Nu ska vi åka till USA och hälsa på vår dotter och det skulle vara underbart att få sminka sig med detta fina "kit".Har inte testat dessa produkter förut. Gillar din fina blogg. Kram från Eva L

486 Johanna - HOBBYFOTOGRAF:

skriven

DEt består av 40% vatten.

Mitt roligaste och kanske även pinsammaste sminkminne var när jag hade köpt mitt första puder (i femman) och pudrade på som tusan med en sån där lite svamp. När jag kom till skolan så frågade min lärare mig om jag hade vart utomlands, och då hade jag liksom varit i skolan dagen innan utan smink... :))

487 frida:

skriven

1. den består av 40% rent vatten

2. för jag vill ge min syster en perfekt student present och hon är intreserad av smink..

488 Defne:

skriven

Består väll av 40% rent vatten.Skulle bli världens super om jag vann.//kram

489 Maya:

skriven

De består av 40% rent vatten. Jag ser inte direkt jätte bra ut om man säger så och jag vill visa alla att jag verkligen kan vara fin men ändå naturlig och jag har aldrig hittat mitt rätta smink så snälla hjälp mig kram :)

490 Jennifer:

skriven

Den innehåller 40% vatten :)



L'oreal är mitt favoritmärke bland smink så det hade vart kul att vinna detta kit då det passar min hud väldigt bra :)

491 emelie:

skriven

1. Den består av ca 40% rent vatten.

2. Mitt roligaste sminkminne var när min kompis och jag (då vi var ca. 10år) skulle sminka varandra så konstigt det bara gick. Vi la på en foundation som var helt fel färg på oss, massa rouge, jättemycket blå och lila ögonskugga så det nästan såg ut som att vi hade två blåtiror på ögonen. Vi tog på knallrött läppstift och massa andra grejer, så vi såg så konstiga ut som möjligt. Sen när vi skulle gå ut precis utanför huset och ta massa kort på skoj så kommer det en massa killar från skolan gående. Vi sprang in igen och började gapskratta! Härliga minnen :)

492 emelie:

skriven

40% vatten!



Jag vill vinna det här sminkkittet för jag har aldrig ägt en egen foundation utan bara använt lite täckstift där jag tycker att det behövs. Men nu inför gymnasiet och 9ornas avslutningsmiddag så känner jag att jag skulle vilja vara lite extra fin och använda foundation för att få lite finare hud och jag har tyvärr inte pengar att lägga på att köpa en egen eftersom jag måste köpa klänning och allt sånt också.. Så skulle bli jätteglad om jag skulle vinna detta sminkkittet! :)

493 Annika E:

skriven

Nästan 40% vatten!

Jag skulle mer än gärna vinna kitet. Behöver fräscha till mig och detta hade varit perfekt för mig, nu när jag börjat arbeta igen efter föräldraledigheten! Få känna sig vardagsfin och fräsch med enkla medel!

494 mee:

skriven

Diggar tävlingen ^_^

- LUMI Magique foundation består av ca 40% vatten !

- Jag vill vinna detta kit för att min foundation snart är slut och grejen är att jag är pank right now =( skulle bli jätteglad ifall jag vann kitet !

495 Umran Alp:

skriven

JAG ÄR MED!



Svaret är ungefär 40% men inte hel! Det kan vara nära 37-38-39.



Varför jag vill vinna denna pris, är att jag har en hud som har finnar och lite fläckar, skulle sitta fint med en foundation, jag vill vinna för att chansa och kunna få dessa härliga priser! jag ska inte överdriva som de andra och säga att jag inte har råd, för jag är 100% säkert på om man vill ha ett foundation så kan man köpa, inte säkert så dyrt! men tack!

496 elin:

skriven

ca 40 % vatten!



För att jag har alltid haft lite av en problemhy, men aldrig haft råd med både concealer, primer och foundation. Så skulle vara jätteglad över att vinna det här kitet som skulle få både min plånbok, min hy och mitt självförtroende att stråla!

497 My:

skriven

1.Ca 40 % vatten!

2.Jag vill gärna vinna detta grymma kittet eftersom att jag är i stort behov av något som kan dämpa min rödflammighet! Jag ser ut som en fläckig tomat nu på vintern! haha :D

498 ANNAS TÄVLINGSTIPSARBLOGG:

skriven

tipsat här



http://molnboanna.blogg.se/2012/march/loreal-43-1.html

499 Ninna:

skriven

1. ca 40% vatten.



En bra anledning till att jag borde vinna detta pris är för att jag är en väldigt fattig student som skulle behöva lite lyx i vardagen. Dessutom har det börjat en söt kille i skolan, och då kan det vara extra roligt att se & känna sig fin!

500 anette carlsson:

skriven

Svar: 40%



Året 2011 blev ett hemskt jobbigt år då min sambo dog på grund av sitt hjärta, jag tycker vi är unga så då tror man inte att något sådant kan hända.



Nu har jag bestämt mig för att bry mig om mitt yttre med att börja sminka mig och ta hand om mitt hår och hud för att känna mig vackrare trots den stora tröttheten. För om jag känner mig vacker och är tillbaka i singel livet så mår bättre inombords.



Kram anette

501 anette carlsson:

skriven

Jag vet inte om jag glömde att skriva svaret på frågan men det är 40 %.

502 Isabelle:

skriven

Foundationen består av 40% vatten.



Jag skulle gärna testa dessa produkter då de skulle ge min tråkiga vintergrå hy lite lyster! Jag har aldrig vunnit något i hela mitt liv så kan ju bara hoppas på att det blir min tur snart :)

503 Caroline Perssom:

skriven

Den innehåller ungefär 40% vatten!

Jag skulle verkligen bli glad av att få det här fina kitet med smink! Min hy är som värst nu på vintern.. Röd, torr och inte alls fin! Skulle vara kul att få ett kit med bra smink. Orkar inte lägga så mycket pengar på smink och nu är det ju gratis om jag vinner, perfekt! Kram :)

504 ida:

skriven

svar: 40% vatten

Varför jag ska vinna? smink är nog det sista man vill lägga pengar på. Jag är 17 år och dom enda pengarna jag får är studiebidraget, räcker till 3 tröjor ungefär..

Dessutom börjar sminket ta slut så håller tummarna om att jag vinner! :)

505 Marie:

skriven

Hej!jag är gärna med och tävlar i din underbara blogg!

Rätt svar är 40 % vatten!

Motivering: Efter två veckor däckad av influensa och 40 graders feber drabbades jag av tarmvred med sjukhusveckor och operation som följd. Utskriven från sjukhus idag och har nog aldrig kännt mig så trött, sliten och glåmig som nu så lite nytt fräscht smink vore en underbar present nu mitt i rehabiliteringen at ta sig tillbaka!

Kram

506 Beata:

skriven

Svar: 1. LUMI Magique foundation består av 40% rent vatten.

Min motivering: Jag införskaffade mig "riktigt smink" för någon månad sedan. Innan dess har jag nästan inte ägt något smink alls. Jag hade precis lärt mig det här med att lägga grunden och lagt ut väldigt mycket pengar på riktigt bra smink. OCKSÅ blev min neccisär snodd. Där jag stoppat ner allt mitt smink. Det här hände för en månad sedan ungefär och jag är fortfarande förtvivlad. Jag skulle verkligen uppskatta om jag vann det här sminket. Det skulle vara den första tävlingen jag vann och vinsten skulle vara något jag verkligen, verkligen behöver. Jag kan tyvärr inte prioritera mina pengar i dyrt smink just nu och vem vill gå omkring med en väldigt dålig hy tills plånboken fylls? Kanske lite vek motivering, men jag håller tummar och tår att jag vinner det här. Det skulle verkligen vara en tidig födelsedagspresent. :)

507 Elvira:

skriven

Den består av nästan 40 procent rent vatten, helt fantastiskt!

Jag tycker jag skulle vinna för att ge min hud lite lyster, den känns så tråkig nu!

Puss och kram!

508 Linnéa:

skriven

40 procent vatten, jag skulle vilja vinna eftersom jag aldrig verkar lyckas köpa en bra foundation. Så skulle verkligen vilja vinna slippa chansa på vad som är bra och inte!

509 Cassandra:

skriven

1 Rätt svar:40 % vatten

2. Jag fullständigt älskar Loréals smink, men dessa produkter har jag aldrig testat. Är väldigt nyfiken och skulle vara superskoj att få testa!

Sen så behöver jag verkligen en concealer då jag sover väldigt dåligt dessa dagarna.



Kram Cassandra

510 Hanna:

skriven

40 % vatten!



Jag skulle vilja vinna för att jag behöver nya produkter till mitt ansikte som t.ex primer för att tecka mina finnar. Jag älskar testa nya produkter så detta skulle sitta perfekt!

511 meri:

skriven

Den innehåller nästan 40% rent vatten.

Jag skulle bli otroligt glad om jag vann eftersom att jag aldrig vinner något så detta skulle verkligen göra min dag. jag är även student vilket gör att jag inte kan lägga ut så mycket pengar på smink.

Kram :)

512 Bitte Kråkbo:

skriven

40% vatten.

Detta smink låter för bra för att vara sant så därför skulle jag själv vilja prova och se om det är så bra.

Just nu ekar det väldigt tomt i min sminkväska och jag behlöver verkligen nya produkter.

513 Anonym:

skriven

Den består av 40% vatten. Jag behöver allvarligt prova det här sminket för att se om det finns något här i världen som täcker mina finnar och mina fräknar och tycker bara det är så coolt! Snälla välj mig till vinnaren! Det är så tomt i min sminkväska!

514 Emfael:

skriven

40% vatten ^^



Jag har egentligen inte någon orsak, jag bara hoppas på att vinna för det gör mig glad och jag känner mig stolt på något sätt :)

515 Hanna Fornhem:

skriven

Jag vill gärna delta i tävlingen.

Den innehåller 40% vatten.

Jag har väldigt ljus och känslig hy. Det gör att jag aldrig vågar sola i solarium, så ett bra sätt och ett bra set att få lite färg, dämpa leverfläckar osv vore spännande att få prova.



Må gott!

516 Moa Andersson:

skriven

Den innehåller 40% Vatten, en vanlig foundation är det bara 20% i så detta betyder att denna fukta mer, en de vamliga..



Jag skulle vilja vinna denna för jag älskar smink från Loréal paris, håller på att spara pengar som bara den!

Att vinna detta skulle vara så sjukt stort för mig!

Jag har testat fullt av Fondation, men ingen passar min hudtyp men detta vet jag passar, men den är dyr.

Mina föräldrar gillar hellre inte att jag lägger pengar på smink så att få ett helt kit, skulle få mig och min hud..KANONFIN!:D



// Moa Andersson

517 Sanja:

skriven

40 procent vatten. Jag skulle vilja vinna för att jag fortfarande testar mig fram med min foundation, har inte hittat rätt än, det här kanske är rätt för mig.

518 Petra:

skriven

hej hej!

Jag vill vara med & tävla!!

Den består av 40% vatten.

Hmm, värsta skönhetsmissen... måsste vara min rouge incident på högstadiet... såg ut som ett stoppljus !! =)

519 Erika:

skriven

Den innehåller nästan 40% rent vatten! :)



Jag har alltid varit nyfiken på att testa en primer men aldrig tagit mig för att testa en. Kanske har jag tur och vinner denna nu så jag slipper fortsätta vara nyfiken :-)

520 Elin Jonsson:

skriven

Hej hej klart att man är med och tävlar! =)



Svar: Den består av ca 40% rent vatten.



Jag skulle behöva ngt nytt helt enkelt! =)



håller tummarna



KRAM

521 Oliwia Fränden:

skriven

Består av 40% rent vatten.

För jag har hört massa positiva saker om detta märket och dessa produkter och det gör mig så otroligt sugen på att vinna detta kit ännu mera.

Skulle bli hur glad som helst om jag fick detta landat i brevlådan.

Tack på förhand!

522 johanna:

skriven

Hej! Jag är en go och glad tös på 13 år och jag har alltid tyckt att är kul ett "exprimitera" och "testa på" med smink och sådär! Men jag har aldrig riktigt haft något bra underlag som funkar och inte bara förstör huden :) Jag har för det mesta haft smink som man får i tidningar och det är inte direkt kvalité på så detta sminket skulle verkeligen jag verkeligen ha :´ )

Ha det så jättebra, kram ❤

523 joffie:

skriven

SVAR: Den innehåller nästan 40% rent vatten.



Jag behöver en ny produkt,

som tillför huden naturlig fukt.

Resultatet utstrålar en magisk och enastående lyster,

som detta väcker avundsjuka hos min bråkiga syster.

Nu till det avgörande beslut,

får man ett lyckligt slut?

524 Isabelle ~ ena halvan av en modeblogg:

skriven

Är gärna med!



Svar: 40 procent



Jag vet att min syster är i stort behov av nytt smink och eftersom att hon fyller år om 2 veckor skulle det här bli en perfekt present till henne!

525 Mimmsan:

skriven

40% rent vatten.

Hoppas det går bra för alla i tävlingen!

Min Mail: [email protected]

526 Anonym:

skriven

hej, svaret är att den består av 40% rent vatten.



jag skulle vilja vinna för att jag aldrig har vunnit någonting och detta är just en tävling som passar mig.

Varför just jag skulle vilja vinna är nog för att allt mitt smink är så pass dåligt så det inte ens funkar, Min concealer täcker inte något det blir bara att se torrt och konstigt ut, min foundation är fel färg , och mitt puder ser bara torrt ut.:(

så därför hoppas jag på att jag vinner , för jag skulle verkligen vilja vinna detta smink kit, så jag se naturligt fin ut. kunna täcka finnar och mörka ringar under ögonen och få en naturligt fin bas. :)

527 Frida:

skriven

Hejsa! Lumi magique pestår av 40% vatten.

Varför jag vill vinna kitet är för att jag skulle vilja ha och prova lite nya sorters smink just nu har jag bara ett "cover stick" (inoem den här "kategorin") jag skulle vilja sminka mig på ett nytt sätt! :)

528 Frida:

skriven

glömde epostadressen :S

529 Jessica:

skriven

1. Den består av 40% vatten.

2. Jag vill vinna för att jag inte har lyckats hitta någon bra bas att använda mig av i sminkväg och skulle därför vilja prova denna.

530 jossan:

skriven

1.LUMI Magique foundation innehåller cirka 40 procent vatten.



2.mitt roligaste sminkminne var när jag var kanske 7 år och skulle prova sminka mig själv. min bror var på sitt rum och mamma var ute i stallet. Mamma hade kvar sin sminkväska hemma, så jag gick och tog den. jag gick in i badrummet och började sminka mig själv. jag visste ju inte hur man skulle sminka sig så därför blev mitt ansikte katastrof. när mamma kom in igen började hon skratta och tvättade bort allt.



3.lägger till en sak varför jag vill vinna sminket. Jo såhär är det. Jag läser tidningen frida och allt smink jag få därifrån får jag utslag av. Jag har inte råd att köpa eget bra smink så jag använder bara det. Nu har min hud skrapats upp vid näsan och förstör min hud, därför vill jag vinna ett bra smink som detta.



4. Min mailadress är [email protected]



Kram från Jossan

531 sophie:

skriven

1. ca 40% vatten.

2. Jag har testat så många olika produkter till min hud men ingen produkt har passat.Oftast har min hud börjar flagna eller så har jag fått utslag. Jag hoppas att LUMI Magique Foundation kan hjälpa mig. För jag känner mig så osäker när min hud inte mår bra. Det är därför jag inte knäpper några bilder på mig själv och lägger ut på bloggen.. sorgligt men sant! men hoppas verkligen att det kan förändras :)

532 candeeb:

skriven

sv: 40% vatten . Jag vill vinna eftersom jag och min morsa krigar i badrummet om vilken smink som är vems. Ibland klagar hon på att maskaran är borta osv. Antagligen gömmer den sig i mitt rum. Då går hon in i mitt rum när jag har sovmorgon och tänder lampan. illa va? så jag skulle vilja ge denna gåvan till henne ifall jag vinner,, får även då sova i lugn och ro utan några klagomål :)

533 Annica:

skriven

1. 40% vatten

2. Provar bara lyckan och ser om man kan vinna något som kan uppmuntra mig lite. Kanske får mig att blogga lika mycket som jag gjorde förut.

534 Emelie:

skriven

LUMI Magique foundation innehåller nästan 40% vatten.



Jag vill vinna sminket för att jag vill ha ett riktigt bra smink som täcker bra, så jag inte har världens bästa hy och det är en fördel att ha ett bra smink, men då jag lägger pengar på annat håll. Så har jag inte råd att ge mig själv, det bästa till min hy och vill därför väldigt gärna vinna!

535 johanna:

skriven

1. Lumi magique foundation innehåller cirka 40% vatten.

2. Gillar verkligen att hålla på med smink och jag älskar att få prova på nya produkter. Dock har jag inte en så alls stor budget för att vara en 15 årig tjej...

536 Mindy:

skriven

1. Den innehåller ca 40% vatten.

2. Jag likaså många andra har oturen när det gäller tävlingar så man måste fortsätta försöka & hoppas innan man vinner. Någon gång är det ens egen tur att vinna! Men den största anledningen till att jag vill vinna är för att jag har så svårt att hitta några sminkprodukter som passar mig. Jag kan få väldigt torr hur vilket gör att många sminkprodukter inte passar. Jag fick turen att testa dessa underbara produkter hos min kompis och jag har aldrig känt mig så fin i hela mitt liv. Alla förtjänar att känna sig fina :)

537 manuella:

skriven

1. LUMI Magique foundation innehåller cirka 40 % vatten.



2. Varför jag vill vinna sminket är för att jag lagt ner en massa pengar över tusen lappen för att hitta perfekta sminket aldrig har ja hittat de rätta sminket, bara gjort att jag fått en massa röda utslag som varit riktigt svåra att få bort, vissa utslag har jag fortfarande sen 3 år tillbaka. Jag har rätt så känslig hud så det irriterar ansiktet rätt så mycket. Häromdagen så var jag hos en kompis som hade fått LUMI Maguiqe och jag fick prova det, det var det ända sminket som passade min hud perfekt och inte irriterade huden. Ända problemet är att jag inte har råd med att köpa det så jag måste fortsätta använda mitt dåliga smink för att täcka över utslagen. därför skulle jag jätte gärna vilja vinna Smink kittet från L'Oréal.

538 Alexandra:

skriven

den består av ca 40% vatten (: jag har svårt att hitta smink som verkligen passar mig och därför vill jag prova lite olika typer :D dessutom kan man aldrig få för mkt smink

539 Sandra Tysk Karlsson:

skriven

1. LUMI Magique foundation innehåller nästan 40 % vatten

2. Jag vill vinna detta kit eftersom att jag fortfarande (ändå sedan jag började använda smink) letar efter en foundation som jag verkligen trivs med. Har alltid haft dåligt självförtroende under tonåren med tanke på dålig hud. Jag skulle för en gångs skull vilja känna mig självsäker och någon gång hitta det där perfekta kitet som är som gjort för mig. Jag hoppas att Loreal äntligen hittat något för mig :)

540 tove:

skriven

1. 40 % vatten :)

2. Därför att jag älskar att prova nya produkter, älskar att se naturlig ut fast jag har sminkat mig och därför att min fondation håller på att ta slut och jag inte har så mycket pengar just nu.

541 Julia:

skriven

1. LUMI Magique foundation innehåller nästan 40 % vatten

2. Jag har tidigare haft väldigt svårt att hitta bra smink som passar min hud typ. Altså smink som inte döljer hur jag ser ut utan bara förbättrar mina dåliga och såklart mina bättre sidor och ansiktsdrag. Sånt smink kan vara riktigt svårt att hitta men efter att jag läst på lite mer om den här serien så verkar det vara en serie som verkligen passar mig!

542 Saga:

skriven

Hej!

1. Den består av 40 procents rent vatten!

2. Jag vill vinna detta kit eftersom jag har velat sminka mig, min månadspeng har inte räckt.

543 Elvira:

skriven

Hej!

1. LUMI Magique foundation innehåller ca. 40 % vatten

2. Jag vill gärna vinna detta kit eftersom jag aldrig riktigt hittat en bra foundation som jag trivs med. Skulle vara extremt skönt att äntligen hitta en foundation som passar, då jag har ganska torr hud. Har även haft ganska stora problem med mörka ringar under ögonen, finnar och annat onödigt.

Har hittils inte hittat någon produkt som kan hjälpa mig med dessa problem.



Jag tycker att LUMI Magique- serien verkar passa mig som handen i handsken.



En egoboost nu till våren!

544 Sanna:

skriven

svaret är att den innehåller 40 % vatten och jag skulle så otroligt gärna vilja vinna detta kit för att jag verkligen är i ett behov av att uppdatera min sminkväska och har noll pengar för att göra det. Är så less på alla dåliga produkter jag köpt genom åren och har fått slänga massa för att de gått ut i datum

545 Josefine:

skriven

a) 40%

b) Jag skulle vilja vinna den till min underbara tvilling som fyller år den 29 mars för att hon är en sån underbar person och verkligen kämpar och lyckas i sin badmintonskola. Hon är underbar!

546 Cynthia:

skriven

1.Den innehåller 40% vatten

2.Mitt bästa sminkminne var när jag spenderade en helg i åhléns city, göteborg åt att bränna 3000 kr på endast smink. Det var riktigt roligt!

547 annina hannu:

skriven

1. 40% vatten :)

2. Jag vill vinna detta för att kunna ge min kompis den ultimata födelsedags presenten! Hon har alltid haft problem med sin hy och inte heller haft råd att köpa något dyrt smink som skulle passa henne. Därför skulle jag så gärna vela ge henne detta kit, själv e jag student och lever på de man kan kalla existens minimum och har därför heller inte råd att köpa detta till henne. Men hon förtjänar verkligen detta så därför skulle jag vela vinna.



kram!

548 michelle:

skriven

a)Innehåller 40% vatten



Motivering:

Jag har haft problem med acne förut, jag har inte vågat testa ha foundation pga dem täcker igen alla porer... Men jag läste att denna nya foudation inte täcker igen så mycket så inget skulle göra mig gladare att få pröva loreal's nya kollektion :') jag hoppas på vinst!!! :D <3

549 ebba:

skriven

svaret är 40% vatten, jag skulle hemskt gärna vilja vinna, då jag som fattig student måste hålla hårt i pengarna och några nya tillskott i sminkväskan skulle jag då inte tacka nej till. kram

550 Emma:

skriven

1. Foundationen innehåller nästan 40% vatten.

2. Jag har letat hur länge som helst efter en bra foundation som passar min färg och hudtyp, och har hittills inte hittat någon jag gillar och som funkar så bra som jag vill, så jag skulle gärna vilja testa denna och se om den är bra för mig.

551 Franci:

skriven

LUMI Magique Foundation består av 40% vatten.

Jag tycker jag ska vinna den här tävlingen för två olika anledningar, den första är att jag aldrig har vunnit en sån här tävling innan vilket gör det roligare om jag vinner. Den andra anledningen är att jag aldrig har ägt eller använt foundation och jag har precis börjat experimentera med smink och därför vill jag jätte gärna vinna.

552 Daniella:

skriven

1. 40 % vatten! (:

2. I mitt roligaste sminkminne var det inte jag som blev sminkad, utan en kille i min klass. Det var några år sen när vi var iväg på övernattning och en av killarna somnade. Nästan alla tjejer hade sitt smink med sig och han sov så djupt att vi bestämde oss för att sminka han. Hela hans ansikte var täckt med olika rosa nyanser, blått, grönt och regnbågens alla färger! Men det roliga var att alla kom överrens om att inte säga något, vi lyckades till och med övertala våra lärare att vara tysta.

Han vaknade upp som vanligt, och han kollade sig inte i spegeln särskilt ofta så sen gick alla hem efter att vi ätit frukost. Så han gick till sin mammas restaurang, fortfarande ansiktet fullt med smink.

Detta är något alla fortfarande skrattar åt ibland, ett riktigt härligt sminkminne! Haha :)

553 Angelica:

skriven

40% vatten :) Jag skulle vilja vinna för att jag helt enkelt inte har råd att prioritera bra smink just nu, utan kör med h&m's egna.. Fattig student, haha. Vore kul att vinna något som min hy skulle må bra av!

554 Emelié Wirbing:

skriven

LUMI Magique foundation består av ca 40% rent vatten.

Jag skulle vilja ha kitet för att få en snygg grund i min sminkning. Jag får liksom aldrig till det med mitt ansikte. Har nämligen många bristningar i min hud som gör att en sminkning sällan blir snygg eller ser fräsch ut. Har redan försökt det mesta men inte mycket fungerar. Vinner aldrig någon sorts tävling så skulle vara kul att vinna något man verkligen behöver också. Kram.

555 Fanny:

skriven

1. 40% vatten!

2. Jag skulle vilja vinna för att jag behöver verkligen nya fräscha skönhets grejer! I min familj så är vi 8 hemma oss mamma och 6 till familjemedlemmar på pappas sida så alla nästan alla mina småsyskon vill bli sminkade lite då och då och då tar saker slut så fort + att jag vill att mina små syskon ska använda bra grejer så att dom inte får så mycket problem med huden när som blir större!

Tack så mycke! :)

556 GinaL:

skriven

nästan 40% vatten är svaret! :)

Jag vinner aldrig något, inte ens på en tråkig trisslott brukar jag vinna så vann jag här skulle min dag bli lysande och jag skulle bli så himla glad!! :)



[email protected]

557 emelie:

skriven

1. det består av 40 % rent vatten

2. jag har fått ett problem med finnar och akne, ända sen 2008/2009 och kan inte gå ut utan att sminka mig, då jag skäms över finnarna.så jag måste tänka varje gång jag går utanför dörren så jag sminkar mig med foundation, puder, concealer, mascara, ögonskugga och läppglans varje dag. vore kul med nya produkter som kunde göra mig glad. är student så kan inte köpa nytt.

558 linn:

skriven

ca 40 %!

jag skulle behöva en lysterfoundation eftersom min hy är så himla glåmig och livlös, speciellt nu på vintern när jag är blek som ett liv. då har den en tendens att bli rödflammig och utan lyster.

559 sara palm:

skriven

Hej, svaret på första frågan är den innehåller 40 % vatten!

Varför jag skulle vinna detta är för att jag har inte använt ''rikigt'' smink på länge. Det jag behöver är fint och BRA smink för jag har som student fått använda smink från öb osv och det kan jag säga det efter ett tag så märker man hur dåligt det är för huden. Har fått massa finnar, som ärr runt hackan och exsem runt ögonen. Min hud är så känslig därför behöver jag bra smink men har inte råd och jag tror många studenter håller med mig om detta men man kan bara inte lägga pengar på fint smink osv man måste priotera annat!

560 sofia:

skriven

1.40 % vatten

2.För att min mamma har för låg lönn för at köpa mig en och alla i min klass har så att jag känner mig mobbad

561 Jess:

skriven

Svaret är 40% vatten!



Åh. Vore en dröm att vinna. Jag vill jättegärna vinna detta för jag har precis konstaterat att jag behöver köpa nytt smink, men ekonomin tillåter inte riktigt det just nu eftersom jag pluggar och varenda krona som blir över går till vårat, soon to be, bröllop :-) Har dessutom velat testa denna länge!



Kram och trevlig söndag!

562 Amanda:

skriven

LUMI Magique foundation består av nästan 40% rent vatten.

Jag skulle vilja vinna då jag har svårt att hitta en foundationen med just den där naturliga lystern. Jag har nu under vintern varit mycket förkyld o så. Min hud är därför helt utmattad. Därför skulle jag vilja vinna.

Kram!

563 elin:

skriven

40% vatten :)

Jag skulle vilja vinna det för att testa något nytt som jag kanske kan fortsätta använda i framtiden :)

564 Alva Alsvik:

skriven

1. Den innehåller 40 procent vatten



Jag vill vinna sminket för jag behöver nytt smink och så vill jag bli av med dom mörka ringarna under ögonen men har inte lyckats med något annat smink och vill testa Loreal nu. Loreal kanske passar bäst på mig

565 pauline fager:

skriven

LUMI Magique foundation inehåller 40% RENT vatten!



Mitt tips är att tvätta ansiktet dagligen med rent vatten endast, efter det rengöra huden med clearasil deep clean då du får bort onödigt smuts som man inte ser. Efter det så är det viktigt att återfukta huden med en bra salva/kräm. Glöm inte att göra det DAGLIGEN annars har allt gått till spillo!



Love Pauline

566 [email protected]:

skriven

Den innehåller nästan 40% vatten :D



Jag hade gärna viljat vinna detta kit, primer verkar vara hur bra som helst och jag har alltid svårt att hitta en foundation som håller sig kvar på mig. Och märket är bland det bästa och jag är övertygad att dessa håller lika hög klass :)

567 Klaudia:

skriven

Innehåller nästan 40% rent vatten.



Jag skulle vilja vinna det för att jag har aldrig vunnit någon i mitt liv och jag har även väldigt svårt att välja rätt fundation.

568 Sabina:

skriven

LUMI Magique foundation innehåller 40% vatten.



Jag är väldigt känslig för mycket smink, och får lätt utslag när jag använder det. Jag har prövat en annan foundation från L'Oreal, och den var jättebra! Den håller på att ta slut, så det skulle vara super att vinna det här kitet! Jag har hört väldigt bra saker om dem och vet att L'Oreals produkter är bra. Kram! :) ♥

569 kelly:

skriven

hej! jag är med och tävlar :) svaret är 40% vatten

jag vill vinna därför att jag har jätte svårt för att hitta en perfekt foundation och concealer för min hud. har testat flera stycken och mina pengar börjar att ta slut! lika gärna testa en ny och gratis :)

570 Angelica:

skriven

1. ca 40% rent vatten

2. jag tyckder att jag ska vinna för att jag inte har någon bra fountation just nu och jag blir lätt rödflammig så jag tror att dessa produkter skulle passa mig perfekt.

Kram

571 Josefine:

skriven

Den innehåller cirka 40% vatten :)



Jag skulle vilja vinna för att jag vill hitta en bra fundation till min otroligt svåra hy med fräknar och röda fläckar. Och som student har man inte alltid råd till att köpa bättre smink och istället satsar på H&M's. Hade varit roligt att testa något mycket bättre!

572 Hanna Magnström:

skriven

LUMI Magique foundation innerhåller 40% vatten



Jag skulle såå gärna vilja vinna detta kittet eftersom att jag har bara smink som inte passar mig och är i fel hudton. Om jag hade pengar så skulle jag lägga ut mer pengar på smink eftersom att jag tycker det är så otroligt roligt att sminka mig och man känner sig så mycket vackrare! Men tyvärr så har jag inte det.

573 Alexandra Photagrapher:

skriven

40%



vill vinna får jag har finnar, inte jamen det gåt ju att täcka med vanligtpuder utan överdrivet mkt som verkligen syns. Så kitet skulle vara till stor hjälp, för det döljer mkt mer än mitt värdelösa puder. Då kanske jag slipper alla fula kommentarer också.

574 Lina:

skriven

Svar: Lumi Magique Foundation består av 40% rent vatten.



Jag behöver något som kan dölja mina brister, stora röda brister i ansiktet.

575 else:

skriven

40 procent vatten



Detta verkar vara ett kit med riktigt bra produkter och det skulle kännas så bra att ha dem i sminkväskan. :)

576 Hanna Magnström:

skriven

Den innehåller 40% vatten

Jag såå gärna vilja vinna eftersom att jag är i behov av nytt smink, har en foundation som är i fel hudton och inte fungerar bra alls för min hud. Sen har jag stora problem med mörka ringar under ögonen, även fast jag sover bra. Om jag hade haft mer pengar så hade jag verkligen lagt ut pengar på att köpa bra smink, eftersom att jag älskar att sminka mig, men tyvärr så har jag inte det! Skulle göra mig så glad om jag vann!

577 annika:

skriven

1 innehåller ca 40 % vatten

Att vara tre barns morsa sliter rätt bra och bara en sån sak kan ju rynkor, men det är ju också så att åldern börjar ta ut sin rätt

att ta hand om sig själv kropp och själ och hy i vardags stress mellan allt som händer många barn, jobb och MÅSTEN är något som jag ofta glömmer bort

Det skulle kännas lyxigt att få ett paket ifrån LOREAL med lite nya produkter, kanske låsa in sig i badrummet och fixa sig själv



[email protected]

578 Linda:

skriven

1) Den innehåller ca 40% vatten.

2) Jag tycker att jag ska vinna för att jag tycker om Loréals produkter men även för att jag inte har råd att köpa smink pga att jag är arbetslös förtillfället. Så jag hoppas verkligen att jag kan vinna för att jag är i stort behov av det.

579 nicole:

skriven

a) det inhåller 40% vatten



motevering: min motevering är att jag är 13 och går i skola på lidingö och jag är typ den enda som inte använder foundation och smink överhuvudtaget. min mamma är RYSK och säger: du ska visa dig naturlig.

skulle jättgärna vilja vinna detta <3 <3 <3



kram

580 vina:

skriven

40% vatten

jag vill vina det här för att det är dyrt att köpa det och jag har inte råd , vill ge den till min mamma som har varit med om mycket saker på grund av mig<3

581 Annelie M:

skriven

1. Nästan 40% vatten

2. Känner mig grå och glåmig och skulle definitivt

se fräschare ut med denna vinst=)

582 sannececilia:

skriven

nästan 40% vatten innehåller den!



Jag är en väldigt nyfiken person som tycker om att experimentera med smink men är väldigt begränsad då pengarna oftast inte räcker till. Min åsikt är att basen är viktigast och jag älskar att använda en bra concealer som kan ta bort mina mörka ringar som alltid vill synas så tydligt efter mina sena jobb-kvällar och nätter.

583 Alicia:

skriven

Hej!

1. 40% vatten.

2. Jag skulle vilja vinna för att min bästavän fyller år snart, och en fin present vore ju bra då!

Ha en fin dag!

584 felicia:

skriven

1. Den innehåller nästan 40% Vatten.

2. Haha, mitt roligaste sminkminne var när min kompis sminkade mig innan jag skulle upp på scenen och sjunga på scandinavium tillsammans med 700 andra skolelever på en konsert som heter Marching for life. Vi sjöng med massa artister som ex. Måns zelmerlöw! Det var det största jag någonsin varit med om. Det blev en sådan feeling när 700 elever sjöng i olika stämmor på massa vackra, afrikanska låtar. Det var flera som blev rörda och började gråta, och alla sa att det var storslaget, riktigt coolt!

585 Louise - Fotoblogg:

skriven

Innehåller 40% rent vatten.

Skulle tycka det var roligt att pröva annat smink

586 Uma:

skriven

1. Nästan 40% vatten

2. Jag är i tonåren och har då självklart ojämn och finnig hy, jag har hört att att dessa produkter ska vara de bästa att täcka och göra huden jämn med. Jag skulle bli SÅ glad om jag vann!

587 Hannele - mamma till två prinsar (med en ny blogg):

skriven

1. 40% vatten.



2. Skulle vilja vinna detta till mig själv som ser ut som en zombie men mja..det tillhör väl när man är en tvåbarnsmamma men man vill ju ändå se snygg ut :)

588 Agnieszka-2barnsmorsan:

skriven

40% vatten innehåller den och jag hoppas på massa tur!

589 Anisa:

skriven

nästan 40 % rent vatten (jämfört med ett genomsnitt på 20 %)



Jag är en 13 årig tjej som bor i centrala stockholm. Mitt största problem är MIN HY!!! hjälp hjälp. Jag skulle vilja prova en av era foundation. Den ser väldigt fin ut på andra! :) tack o hej leverpastej <3

590 Evve:

skriven

1. Ca 40% vatten ~



2. Det var när min kompis och jag skulle sminka varandra utan att kolla! Vi började med rouge och fortsatte sen med allt annat. Vi såg ut som monster efter! Haha, det är värt att testa! ;D



Min e-mail: [email protected]

591 tallar!:):

skriven

Den innehåller 40% mega rent vatten.



Jag är en person som älskar att sminka mig!

Jag har inte alls bra smink-produkter och hoppas på att loreal's LUMI Magique foundation är bra!

Själv har jag inte alls tid och mycket pengar för bra smink-produkter. Jag sminkar mig knappt, tar bara lite mascara och sticker ut. Och jag vill gärna börja använda lite fondation till min hy, och som nybörjare vill jag börja med något bra med bra kvalite.

592 Elina:

skriven

Den består av ca 40% vatten.



Mitt smink börjar ta slut och det är dags att köpa nytt! Hade varit underbart att få vinna detta fantastiska kitt från L'Oreal! :)

593 Isolde:

skriven

1. 40% rent vatten istället för vanligt förekommande 20%



2. L'oreals produkter är helt underbara och att vinna ett kit skulle vara fantastiskt roligt. Dessutom är de bäst på marknaden och för min hy (:

594 Maria:

skriven

Ca. 40% vatten! Jag vill gärna vinna för att jag är student å inte har råd att lägga pengar på smink nu :) vore kanon om jag vann! Kram!

595 maja:

skriven

1. ca 40% rent vatten

2. Jag vill vinna makeupkitet för att jag har tora fläckar i ansiktet som syns, som jag vill täcka över. Själv har jag ingen foundation eller conciler, så skulle vilja vinna det. Och jag älskar smink Märket Lóreal parís.



Kram <3

596 Tilde Ågren:

skriven

ca.40%vatten!

Jag skulle såå gärna vilja vinna för jag ska på fest nästa helg då min kusin fyller 18år!Har länge velat ha dessa grejor men har aldrig fått/köpt! Skulle betyda sååååååå mycket för mig!!!!!!! :)

597 LOU:

skriven

Den består av 40% vatten. Jag letar efter en bra foundation och concealer och skulle gärna vilja prova LUMI Magique Foundation. Håller tummarna och hoppas att det blir jag hihi! :)



[email protected]

598 Johanna:

skriven

Vilken rolig tävling, det här exakt vad jag har letat efter.

Svar: 40% rent vatten.

kram!

599 Anette:

skriven

Hej!

Svaret är 40% vatten. Varför ska just jag vinna då? Ja, fyllde 44 år i december. Har alltid haft lite av en problemhy då den varit fet och ganska finnig, även i vuxen ålder. Läkare har alltid försökt att trösta med att jag iaf inte kommer att få rynkor så tidigt. Nej, förvisso! Men lite stryk har den tagit och lite akneärr finns. Har svårt att hitta en bra foundation som funkar till min hy men den här lät hoppfull! Inget jag använder så mycket till vardags men så skönt att få fräscha upp sej o vara extrafin till helgen och speciella tillfällen!

Mvh Anette

600 Linnéa:

skriven

den innehåller nästan 40% rent vatten.

och varför jag ska vinna, cause i want it. nana.

nej, men det skulle vara sjukt kul med nytt smink, mitt är strax slut och det skulle verkligen hjälpa att få sparat ihop lite pengar nu till sommaren.

dessutom verkar sminket väldigt bra.

601 nemo:

skriven

nästan 40% vatten ist för vanligen 20%



eftersom jag börjar få tillbaka min ojämna och "fula" hy så skulle det vara skönt att få prova något som kunde funka att sminka över. :)

602 ida:

skriven

den innehåller 40% vatten.



okej nu ska jag försöka skriva en motivering, Jag älskar verkligen att sminka mig och skulle verkligen behöva lite nytt smink och inte prata om hur kul det är med nytt smink!

603 Mira K:

skriven

1. ungefär 40 %

2. Det var en period när jag sminkade mig inne på mitt rum som inte har något fönster med hjälp av konstgjort ljus. Låter kanske inte så farligt, men det i det gula ljuset såg jag inte om det blev kakigt i ansiktet... Tänkte inte alls på det förens jag såg en bild tagen i dagsljus där jag såg ut som om kvinnorna vid skönhetsdiskarna på arlanda (= waaaaay 2 much smink hehe). Det blev ett riktigt wakeup-call, och sen dess kollar jag alltid hur det ser ut framför ett fönster innan jag går...

604 Sara:

skriven

Svar: 40% vatten!



Skulle vara kul att vinna då jag själv är dålig på att prova/hitta nytt smink som passar bra!

Låter ju som en succé i sminkvärlden.



Kram Sara

605 amanda bergholm:

skriven

Den består av 40 % vatten.



Jag antar att standard svaret är "för jag har inte råd". Men jag vill faktiskt vinna för att ge kittet till min mamma. För jag vill övertyga henne om att det finns produkter som gör att man ser naturlig ut. Hon tror att man ser ut som en hollywoodfru om man tar på sig puder eller foundation nämligen.

606 Martina:

skriven

Den innehåller nästan 40 % rent vatten. Och jag skulle vilja vinna för att min hy motarbetar mitt smink och som en fattig student skulle det vara väldigt kul att få prova ett bra märke. :)

607 TovaNilsson:

skriven

1. det innehåller ungefär 40% vatten !

2. Jo jag skulle vilja vinna för att jag vill visa dom som klagar på min hy och min nuvarande foundation att med rätt smink kan man se riktigt naturlig ut och inte som en sönderpudrad hollywood fru, jag är inte stolt över min hy så skulle vilja ha lite såna här produkter för att framhäva lite av min ''yttre skönhet'' . :)

608 Marianne Eriksson:

skriven

Den innehåller nästan 40% rent vatten.

Jag gillar l´Oreals produkter och vill gärna vara med och tävla. Jag behöver dessutom lite hjälp med att fräscha upp mig inför våren.

609 Anonym:

skriven

Hej!



Svaret är 40% vatten!



Just nu ligger jag sjuk i influensa och drömmer om att få vinna detta sminkset! Mitt smink börjar ta slut, och efter 5 dagar med feber, förkylning, hosta mm, skulle jag och min hy bli överlycklig med produkter från L`oréals nya serie LUMI! //Sofia

610 eveline:

skriven

Svar: "LUMI Magique foundation" innehåller nästan 40% rent vatten.

Motivering: Jag vill så jättegärna vinna, äger tyvärr ingen concealer eller foundation ännu men skulle gärna vilja testa på båda produkterna. Jag har inte den finaste hyn, den är ganska fet men den är ändån torr på vissa ställen, köpte nyss min första primer (från Loréal) och jag verkligen älskar den, så de andra produkterna från serien måste vara lika bra!

Om jag skulle vinna dessa produkter skulle jag bli helt underbart glad!

kram!

611 Caroline:

skriven

1) 40%

2) Because Im worth it! ;)

612 Caroline:

skriven

Oj. Lite sent kanske :P

Kommentera här: