Vinn Kérastase Cristalliste


Babyrosa flaskor för ett babymjukt och skimrande hår! Vinn hårbad Bail Cristal, Lait Cristal och Lumière Liquide.

Godmorgon lördag!

Har fått äran att presentera en fantastisk tävling i samarbete med L'oréal och deras nya serie Kérastase Cristalliste som ska passa oss med långt och fint hår. Har använt Kérastases ceriserosa serie för slingat hår sen flera år tillbaka och nu är jag såklart jättenyfiken på den här nya ljusrosa serien. Love Kérastase!

I vinstpotten ligger ett hårbad för fint långt hår, ett vårdande och utredande balsam och en glansförstärkande leave-in. Produkterna du kan vinna är värda hela 800 kr. Wow!

Allt du behöver göra för att vara med i tävlingen är att lämna en kommentar där du svarar på en fråga och motiverar varför just du ska vinna.

1. Vad kallas teknologin som är hemligheten bakom Kérastase Cristalliste? Svaret hittar du här!
2. Motivera kort varför just du ska vinna kitet med produkter från den nya Cristalliste-serien.

Sista tävlingsdag är söndagen den 6 maj. Lycka till!Här hemma är det full fart även fast klockan inte alls är speciellt mycket. Har vispat ihop en fluffig frosting och fixat frukost till hela familjen. Mina föräldrar är på besök i stan i helgen och mycket ska hinnas med. Mer födelsedagsfirande och ett restaurangbesök står på schemat!

Nu ringer det nog strax på dörren så got to go...

Kram
1 Mikaela:

skriven

Godmorgon Katta!

Vilken fantastiskt tävling. Blir H.A.P.P.Y bara av att se de söta rosa flaskorna. Självklart vill jag vara med och tävla...

1, Liquid Light Complex teknologi.

2, Det hade verkligen inte varit helt fel med lite kristallglans i mitt hår nu under graviditeten och inför kommande amning som gör sitt för hårkvaliten.

Tänk att få glänsa lite de sista veckorna när mycket är tungt. Lite piff av trött MAMA hade varit underbart!Håller tummarna. KRAMAR Mikaela med Liam 08 och Filippa med BF juni 2012.

2 Vilma:

skriven

1 liquid light complex teknologi2. Sliten & trött, jag tror nog att allt mitt hår är dött. Efter en Vinter lång och kall, undrar jag; vart försvann mitt långa svall? Nu väntar en sommar så varm, då vill jag visa mig med min yttersta charm. Ligger i soffan och funderar, efter examen, vart ska jag då flanera? Kanske hittar jag prinsen, jag tycker nog att jag ändå är värd vinsten!;)

3 Vilma:

skriven

1 liquid light complex teknologi2. Sliten & trött, jag tror nog att allt mitt hår är dött. Efter en Vinter lång och kall, undrar jag; vart försvann mitt långa svall? Nu väntar en sommar så varm, då vill jag visa mig med min yttersta charm. Ligger i soffan och funderar, efter examen, vart ska jag då flanera? Kanske hittar jag prinsen, jag tycker nog att jag ändå är värd vinsten!;)

4 Emma:

skriven

1. Liquid light complex teknologi2. Jag skulle vilja vinna de fina produkterna för att fräscha upp mig efter en graviditet som känts lång! Den 8 maj är vår skatt beräknad och håret känns riktigt slitet och tråkigt. Hade varit fint att få unna mig och lyxa med Kérastase Cristalliste. Nu håller jag tummarna, både för att vår lilla/lille tittar ut snart och för min tur i denna tävling!Kram Emma

5 Katarina P:

skriven

1. Liquid Light Complex Teknologi.2. Efter 8 månader in och ut ur sjukhus och försökt hittad vad som är för fel på min fot, så har de fortfarande inte hittat vad som är för fel på den, mer än att jag inte kan röra på tårna efter att har trillat. Denna pers har tagit otroligt mycket på mig och inte minst på mitt hår, som blivit otroligt slitet. Så jag skulle verkligen behöva lite tur och får lite lyx för håret, men jag är otursförföljd....

6 Isabelle:

skriven

Vilken tävling med finfint pris! :-)1. Liquid Light Complex Teknologi.2. Efter vinters jobbiga, mörka och slitiga månader hänger inte kroppen med känns det som... Håret är slitet och svårt att få form på. Hänger livlöst och det känns hopplöst att fixa. En vinst som skulle kunna rädda mitt långa, slitna och tråkiga hår. Nu håller jag tummar och tår!Kram Isabelle

7 Paula Lindström:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi2. Mitt hår är verkligen tunt och fina hårstrån, så jag tror att de där produkterna skulle göra underverk för mitt hår! För att inte tala om hur de skulle piffa upp mitt ännu inte så inredda badrum, flaskorna är ju fantastiskt fina! Jag var dessutom hos frisören häromdagen som sa att jag behövde tillföra mer fukt till mitt hår, särskilt nu när solen tittar ut. Jag hoppas verkligen att jag vinner!

8 Nina:

skriven

1. Liquid light complex2. Som så många andra redan skrivit är jag nybliven två barns mama! Så egentligen har ju jag redan vunnit högsta vinsten med två fina och friska barn! Men att få fly vardagen och tvätta håret med bubbelgums färgade flaskor vore ju lovely!!!

9 Carolina:

skriven

1. Liquid light complex2. Jag skulle väldigt gärna vinna detta kit då jag pluggar på universitetet nu och har verkligen inte råd att köpa dyrare schampo och balsam även fast mitt hår skulle behöva det. Det skulle bli lite extra lyx för mig och mitt hår som ropar efter detta härliga schampo! :)

10 Anonym:

skriven

Ha en bra dag :)

11 Camilla:

skriven

1.liquid light complex teknologi2. Åh! Bara flaskorna får mitt hår att skina. Please, make it happen! :)

12 Marie:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi2. Fint förpackade produkter som skulle passa mitt hår perfekt! Då jag tränar en hel del och mitt hår lätt blir torrt så hoppas jag att denna serie av produkter kan hjälpa!

13 felicia - fotokobran:

skriven

hoppas att du hade en toppenstart på din helg! :)

14 Jessica:

skriven

1. Liqiud light complex

2. Efter att ha stått timmar med diverse produkter denna veckan för att "reda" ut mitt långa hår med massor av fina håtstrån börjar jag snart ge upp hoppet med denna kalufs. Tre barn och långt skandinaviskt hår, funkar det? Detta känns som lösningen för att kombinera långt hår och tre barn!

15 frida a kjellberg:

skriven

Liquid Light Complex teknologi

16 frida a kjellberg:

skriven

1.liquid light complex teknologi.2.Denna fina serie är ju söt som socker och skulle krydda såväl mitt hår som badrumsskåp ;)

Önsker lite flärd och yta som härlig balans till mitt i övriga allvarliga liv som skolkurator. Bland mycket elände och hemskheter kan rosa och glitter ibland göra mumma för den egna själen!

Kramar Frida

17 Anna:

skriven

18 Cecilia Johansson:

skriven

Hej Katta

1. Hemligheten är Liquid Light Complex teknologi2: Jag vill vinna där för att jag har jättelångt och vackert hår men med precis som de skriver i texten fet hårbotten och torra längder. Älskar frisörschampoo :)Kram Cecilia

19 Cilla:

skriven

1. Liquid light complex teknologi.2. Mitt vintertrötta hår efter en ammande liten son sätter sina spår. Så lite kurerande lyx skulle nog verkligen göra sitt. Att unna sig själv vackra och underbart doftande flaskor hör inte till just nu. Så denna vinst skulle göra mig gott!

Kram Cilla

20 Veronica:

skriven

1.Liquid light complex teknologi

2. Skulle vara kul att överaska min 16-åriga dotter med detta fina kit. Hon älskar rosa och sitt hår, hon börjar gymnasiet i höst på frisörprogrammet som kommer att passa henne perfekt. Eftersom hon alltid har dåligt med pengar skulle det kännas lyxigt för henne med bra produkter!Du har en fin och trevlig blogg,ha en trevlig dag! Kram Veronica

21 Anonym:

skriven

1.Liquid light complex teknologi

2. Skulle vara kul att överaska min 16-åriga dotter med detta fina kit. Hon älskar rosa och sitt hår, hon börjar gymnasiet i höst på frisörprogrammet som kommer att passa henne perfekt. Eftersom hon alltid har dåligt med pengar skulle det kännas lyxigt för henne med bra produkter!Du har en fin och trevlig blogg,ha en trevlig dag! Kram Veronica

22 Elma:

skriven

Hej1.Liquid light complex teknologi2. Åh detta måste bara vara räddningen för mitt långa just nu livlösa hår :) Tror jag har provat det mesta för håret men inget jag direkt fastnat för. Loréal är ju ett favorit märke så detta måste ju bara vara helt perfekt!Ps. Tack för en vacker och inspirerande blogg!

23 Marie:

skriven

* Liquid Light Complex Teknologi.* Jag är 23år och har jag har alltid velat provat k´erastase men alltid tyckt att den varit dyrt. Mina torra kluvna toppar skulle sjunga och min något feta hårbotten skulle sluta gnälla. Skulle vara högst intressant att prova både för mig och håret!Ha det bra

Tack för en fin och inspirerande blogg!

MVH

Marie

24 LIFE by TESS:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi.

2. Om jag vann skulle jag delvis bli glad för lite extra hårvård till mitt länga hår (fy jag har fuskat lite den senaste tiden) och bli extra glad av de fina rosa flaskorna.Tack för en trevlig tävling och hoppas ni har det bra med dina föräldrar.

25 Anonym:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Jag har en dotter som är 21 år och studerande, jag vet att hon har hört mycket gott om ke`rastase och har velat pröva det. Jag vet att hon har prövat det mesta för sitt långa glans och livlösa hår med kluvna toppar men inget som har funkat. Jag tror att det här låter som att den här serien skulle kunna vara räddningen för hennes hår. Dessutom älskar hon rosa. Det skulle vara så kul att överaska henne med detta fina kit. Skulle kännas så lyxigt för henne att få pröva det. Tack för allt du delar med dig på din trevliga blogg. Ha en bra dag kram Ann

26 Anonym:

skriven

1.Liquid Light Complex teknologi

2. Hej! Skulle vara så kul att överaska min 20-åriga dotter med detta fina kit! Hon är studerande och för ca 1- år sedan började denna snygga smala långa tjej att träna "har alltid tränat"men det blev ett missbruk hon har drabbats av nått som heter Ortorexi liknar Anorexi. Nått av det mest fruktade en förälder och dotter kan råka ut för. I samband med detta har även håret blivit livlöst. Vi har nu tillsammans fått henne att inse och tagit steget till att hon behöver hjälp ett steg i rätt riktning. Eftersom hon alltid har dåligt med pengar och för hennes välbefinnande skulle det kännas lyxigt för henne att prova dessa produkter! Tack för en trevlig blogg

27 Åsa:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Because I´m worth it ;) och för att det är såååå snygga flaskor...

28 Jessuica:

skriven

Hej! Så roligt med tävling =)

Svaret är : Liguid Light Complex teknologi.

Jag skulle bli så glad i fall jag fick äran att vinna, då det skulle kommande passande med nya hårprodukter då mina har tagit slut. Mitt hår skulle behöva en hår kur av kreastases hårprodukter då det är slitet.

29 Sofi J:

skriven

1;

Liquid light complex teknologi2;

Åhh vill gäran unna mitt hår lite lyx.

Trött 3-barns mamma som vill unna sig något nytt, bara för mig!

30 Lina:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Önskar vinna detta då mitt hår har blivit kaos på sistonde. Provat ett gäng med olika schampoon men inget fungerar. Tvättar jag håret på morgonen är det fett redan vid lunch. Kanske kan detta vara räddningen? :)

31 AnnikaN:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi.2. Har en liten underbar tjej på fem månader, njuter varje sekund med henne. Amningen gör dessvärre inte underverk för håret, så med lite "hjälp" på traven kanske håret kan få nytt liv igen med dessa underbara produkter.Kram å tack för fin blogg!

32 PESSYS:

skriven

GoKväll! Allt med bra dig? :D Kramiz!

33 Malin mamma till Oliwer:

skriven

Hej Katta!

1. Liquid Light Complex teknologi.

2.Jag är i enormt behov av hjälp för mitt långa torra blonda hår... har provat allt men inte Kérastase än...som student och småbarnsmamma är inte plånboken den tyngsta så jag hoppas jag blir den lyckliga!

kram

34 JOLINE&MIO:

skriven

Vad kul att vi har samma sammarbete med Loreal. Jag älskar de här produkterna!! Har bara hunnit testa Lumière Liquide, och den är ju underbart, doftar gott också! :)

35 anna-maria:

skriven

Hej,

Men gud vilken härlig tävling, perfekt med tanke på mitt torra, slitna hår...

svar på fråga nr 1 är Liquid Light Complex teknologi.

Min motivering till varför just jag skulle vinna är att jag efter många år av slingor och färgning av mitt redan tunna, blonda och sköra hår skulle behöva nåt som verkligen ger det glansen tillbaka och det verkar ju Loreal har lyckats med i dessa produkter! Som egenföretagare är det inte alltid lätt att unna sig sådana produkter så jag hade blivit såååå glad om jag vann :-)

Ha en trevlig Valborgsmässoafton!

hälsningar

Anna-Maria

36 pillan:

skriven

1 liquid light complex teknologi

2 Använde Keraste förr om åren men har helt enkelt "glömt bort" märket i schampo-djungeln... Skulle vara toppen att få prova en helt ny serie och se om dom fortfarande håller måttet!!Kram P

37 Michelle:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi.

2. Jag är en ung student som också vill vara snygg i håret och använda bra produkter! :)Ha en strålande första maj idag!Kram

38 Anna:

skriven

1.Liquid Light Complex teknologi

2. Mitt hår är ett väldigt jobbigt hår. Jag har extremt lockigt eller lockigt är synd att säga de är väldigt stort. Så min bästa vän är min köra plattång. Jag vet inte vad jag skulle gjort utan de. Och som alla vet så sliter de på håret. Så bra produkter är något som jag skulle behöva.

39 Cathrin Magnusson:

skriven

1 Liquid light complex teknologi

2 För att mitt hår är så tråkigt, tunt, livlöst och hopplöst att få snyggt. Det här verkar vara en bra bit på vägen! :)

40 Sandra:

skriven

Fråga 1: Liquid light complex teknologiFråga 2: Det skulle verkligen förgylla min vardag och få lite lyx till håret. Jag har varit så fokuserad på att göra allt för att bli gravid, så håret har halkat efter och döljs dagligen i slarvig knut. Jag skulle så gärna vilja släppa ut ett underbart glansigt och välvårdat hår nu när solen börjar titta fram.Tänk på mig!

41 Johanna (Jolimas sminkblogg):

skriven

Liquid Light Complex.Jag skulle jättegärna vilja vinna för mitt hår är katastrof. Det är torrt, har ingen glans, kluvna toppar och är allmänt risigt. Och det vore roligt att få prova på Kérastase, som ligger långt utanför min studentbudget.

42 Jenny:

skriven

Liquid Light Complex

Bad hair day- en busig knut är riktigt snyggt..

43 isabelle:

skriven

Liquid Light Complex teknologiMitt hår blir slitet hur fort som helst, jag använder rätt bra produkter nu, men dom är dyra.

Och nu får jag snart sista studiebidraget och sen har jag inte råd med riktiga bra hårprodukter. Så att vinna ettsånt hårkit skull vara underbart!

44 Lina:

skriven

Liquid Light Complex kallas den teknologin! :DJag vill vinna därför att jag älskar hår,jag går andra linjen på frisör-programmet. Vilket gör att jag håller på med mitt hår väldigt mycket, och att det blir slitet väldigt lätt. Dessutom har jag låångt hår, och jag skulle vilja se om Kérastase Cristalliste gör underverk på mitt hår! :)Kram Lina

45 emma:

skriven

1. Liquid Light Complex.2. Älskar att prova nya produkter och jag tror att mitt hår hade blivit så mycket finare och fräschare!

46 sanna:

skriven

1)Liquid light complex teknologi

2) jag ska vinna detta hårkit för att jag aldrig någonsin vunnit något i hela mitt liv,så har jag mot förmodan turen på min sida så vinner jag:)

47 Sandra:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Lite torrschampo löser de flesta problemen, och några droppar hårvinäger ger underbar doft till smutsigt hår. Satsa gärna på en superstram hästsvans, eller gå lös med torrschampot och lite saltvattenspray för ett busigt surfsvall :))

48 Eva-Lotta:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi!2. Jag älskar att hålla på med mitt hår i olika frisyrer, och detta set skulle verkligen hjälpa mitt hår att må bättre och se bättre ut! :D

49 Emma - I was in the moon. With Steve.:

skriven

Liquid Light Complex teknologi.Mitt hår är helt förstört efter många års blekning. Nyligen fick jag för mig att färga håret rött, vilket var en dum idé eftersom jag insåg att jag ville vara blont och nu är det superblekt och torrt som fnöske.

Mitt hår är awful.

Pretty please with sugar on top?

50 amanda:

skriven

Liquid Light Complex.

mitt tips är att använda torrschampoo och sätta upp håret i en stram hög toffs!

51 rodeonay:

skriven

Liquid Light Complex!Jag skulle vilja vinna detta hårkit för att jag hela mitt liv haft "dåligt" hår, och jag har inte pengarna till att göra det vackert. Lyster och skönhet ligger mycket i hur håret ser ut. Just nu går mina pengar åt att vårda min allt för dåliga hy, och håret har kommit i andrahand. Nu vill jag vara lika fräsch som alla andra!

52 Kerstin:

skriven

1. Liquid Light Complex2. När jag har en bad hairday och har tid så lockar jag mittt hår med trippellocktång. Det blir ju lika bra resultat hur än håret såg ut tidigare, tillskillnad från att platta eller locka med vanlig locktång. Har jag lite tid så tar jag min moroccanoil och gnusslar in i håret och sätter sen upp det i en hög hästsvans!

53 Jenny E:

skriven

1: Liquid Light Complex teknologi2: Jag vill vinna för att mitt hår är trött, livlöst, slitet och torrt och behöver en vitamininjektion! Men min sambo är arbetslös och jag kan därför inte lyxa till det med hårprodukter, så jag håller tummen för en vinst!

54 Torre:

skriven

1. Liquid Light Coplex teknologi

2. Det är inte jag som vill ha produkterna, det är mitt hår som skriiiker efter dem! Efter att bara fått använda billiga skitprodukter och husmorskurer så förtjänar mitt hår något särskilt.

55 Magdalena Fredriksson:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi!2. Jag skulle vilja vinna kitet eftersom jag har exakt det hår som produkterna är till för: fet hårbotten, torra längder och ett väldigt långt hår! jag är dessutom ung och det är svårt att hitta produkter som passar mitt hår - jag behöver ju både något som "fettar av" håret, och något som återfuktar! har läst om dessa produkter och har verkligen velat ha dem, men som student har jag inte riktigt råd att köpa dessa produkter. därför tycker jag att jag är värd att vinna kitet!

56 Johanna:

skriven

1. Liquid Light Complex2. My hair is a mess, det är allt jag kan säga. Det skulle behöva få denna omvårdnad

57 Matilda:

skriven

1. Liquid Light Complex

2. Mitt hår skulle verkligen behöva något sådant, och eftersom jag inte har allt för mycket pengar/turen på min sida att vinna någon gång, så vore det här ett toppentillfälle!

58 Erica:

skriven

1. Liquid Light Complex-teknologi

2. För att jag älskar mitt hår, älskar att ta hand om mitt hår och älskar att testa nya produkter. :-)

59 nathalieandersson':

skriven

Liquid Light Complex.

om jag hade haft en bad hair day så skulle jag sätta upp håret i en vanlig knut eller hästsvans och sedan lägga till något fint som t ex ett glittrigt hårspänne eller något liknande så tänker man inte lika mycket på det! :)

60 Erica Gilbertson:

skriven

1. Svaret är Liquid light complex-teknologi.

2. Mitt tips är att när det är en dålig hårdag gör den först värre ;) .. Spraya håret med hårspray och saltvattenspray så det blir riktigt fluffigt, sen sätter du upp det antingen i en tofs och sätter i några spännen eller så gör du en fläta. Det gör så att håret blir tjockt och lätt att fläta.

61 Malin:

skriven

Svar på fråga 1:Liquid Light Complex teknologi

Fråga två: Ett hemmalyx är aldrig fel, detta set verkar leva upp till det. :-) Att hinna springa på salong o fixa håret med en liten hemma är besvärligt, men mitt hår skulle bli superfint om jag vinner. :-)

62 Matilda Tilly (::

skriven

1, Liquid Light Complex heter teknologin som Kerastase använder sig av.2, Jag har själv problem med fettig hårbotten och torra toppar, i varje fall sedan jag tvingades byta ut mitt älskade balsam mot Franck Provost balsam som jag inte allt är nöjd med. VERKLIGEN INTE ALLS! Och det här kitet är ju precis vad som ska hjälpa håret på traven mot detta. Jag sköter mitt hår jättebra, sover med flätor, tvättar håret sällan, använder inga andra hårprodukter utom schampo, balsam och inpackning och jag värmestylar inte heller mitt hår.Hjälp på traven hade inte suttit fel alls faktiskt, eller att få ett paket till min 18 års dag (17 Maj) skulle inte heller vara fel. Det är ju trots allt 18 vi snackar om.

63 Helena:

skriven

1. Liquid Light complex heter teknologin.

2. För att mitt hår är i världens största behov av vård! Puss

64 Wicked Syriansk Girl:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi.

2. Smörj håret med äkta olivolja, låt det vara i ca en timma, tvätta sedan av och...TADA, no more bad hair days!

65 emelie:

skriven

Liquid Light Complex.Jag har väldigt platt och livlöst hår (= ingen volym alls), jag brukar spruta i en himla massa torrshampoo som är volymgivande och ruffsa till håret så jag får volym som håller hela dagen! Har jag tid ork och lust så lockar jag även topparna och "böjer ut" håret som ramar in ansiktet för att få mer liv i det!

66 felicia:

skriven

Teknologin heter Liquid Light Complex.Dåliga hårdagar räddar jag lite halvt med en luvtröja, fixa luggen lite snabbt och på med luvan. Fort vare gjort, matcha med snygga kläder och ingen kommer tänka på att håret inte är perfekt.

67 Elina✿:

skriven

Teknologin heter Liquid Light Complex.Helt ärligt så skulle det vara vara ruskigt skönt att gå ha något riktigt lyx i håret för en gångs skull. Tror mitt hår och jag skulle bli bästa kompisar faktiskt!

68 Ida - lite mer än du bad om:

skriven

1. Det heter Liquid Light Complex teknologi2. Mitt bästa tips är min nyfunna bästa vän Baptiste torrschampo. Det gör verkligen att mitt hår ser nytvättat ut hur skitit det än är, och så ger det mitt supertunna platta hår riktigt härlig volym. Jag kan inte leva utan den!

69 Jessica:

skriven

Teknoligin heter Liquid Light Complex.Mitt bästa hårtips för en bad hair day är att använda gummiblommor som finns att köpa på tex Åhlens och kicks. Man fuktar eller tvättar håret, snurrar håret på dessa gummi blommor och antingen sover man med dem eller så fönar man de tills de torkar. Ju blötare och längre tid du har i "spolarna" ju mer lockigt blir det. Går fort och jätte fint om man bara fuktar håret och sen fönar det lite snabbt då det blir lite mer vågigt och mer liv i det. Plus att det inte sliter lika mycket som det gör om du skulle locka det med plattång eller locktång. Kram Jessica :)

70 elinfroth:

skriven1. Liquid Light Coplex teknologi.

2. Det finns ju endel snabba lösningar på en dålig hårdag men den där ofräscha känslan är ändå svår att komma undan. Mitt svar på frågan är att försöka gå till roten på problemet och använda bra produkter, inte locka/platta håret för ofta och toppa håret med jämna mellan rum. Det tråkiga med superbra hårprodukter är att de är fasligt dyra för en gymnasiestudents ekonomi. Så hoppas hoppas på att få vinna detta superkittt :)

71 Nelly:

skriven

1. Liquid Light Complex heter teknologi.2. Mitt tips är att bara tvätta luggen istället för håret. Oftast är det luggen som blir smutsig och förstör en morgon men med en supersnabb tvätt så är det klappat o klart. Man behöver inte ha kort lugg för detta tips utan passar alla!

72 Spacegirl:

skriven

1. Liquid light complex

2. Riktigt bra hårpdroduker är inte något jag har tåd att lägga pengar på så det vore toppen att vinna det :-)

73 Heidi:

skriven

1. Liquid Light Complex!2. Jag har ett blekt hår med feta rötter och fnastorra längder! Do I need to say more? ;) Jag har just gått igenom en förändring i kroppen (-20kg) och en förändring av håret hade suttit så perfekt!

74 Elina:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi.2. Då jag fick reda på att Kérastase gjort en ny serie hårprodukter så tänkte jag besställa hem den direkt! Men nu hittade jag den här tävlingen, så självklart vill jag vara med och tävla! Kérastase Cristalliste skulle passa mitt hår perfekt! Hoppas på tur!

75 Emmelie:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi

2. jag borde vinna detta kit för att mitt hår behöver kärlek. efter en tid av blekningar + att det är allmänt trist så behövs detta verkligen!

76 Amanda Lindgren:

skriven

1: Liquid Light Complex!2: Varför jag skulle vilja vinna detta är för att mitt hår verkligen skulle behöva detta. Det är en ända röra just nu och jag behöver produkter som ger mitt hår glans och vård. Är man student och inte har något jobb så är det svårt att kunna köpa produkter som kan hjälpa håret. Så det skulle betyda mycket om jag fick chansen att vinna detta.Kram och ha en bra dag! :)

77 FRIDA:

skriven

1. Teknologin heter Liquid light complex!2. fastnade med håret i en borr.. vilket slet väldigt mycket på mitt hår såklart.

Med dessa produkter tror jag att jag äntligen kan få lite koll på håret mitt!

78 Malin:

skriven

Liquid Light Complex.Mitt hår är slitet och jävligt och behöver en stor reparation! Detta kitet passar in på min hårkvalite så det hade varit helt fantastiskt att få testa detta!

79 sabrina:

skriven

1. Teknologin kallas för Liquid Light Complex

2. Jag skulle vilja vinna, för att jag vill trivas med mitt hår och testa något nytt och fräscht, och sen att vinna saker, det gör ju grejen mycket roligare!

kram

80 Sabina:

skriven

1.Liquid Light Complex

2.Mitt hår skulle verkligen behöva det här kitet eftersom det är slitet. Har vart med i några sådana här tävlingar men aldrig vunnit,så det skulle bli så roligt om jag skulle få vinna detta lyxiga kit!

81 sabrina:

skriven

(jag glömde fylla i e-postadressen, så spara den här) :D

1. Teknologin kallas för Liquid Light Complex

2. Jag skulle vilja vinna, för att jag vill trivas med mitt hår och testa något nytt och fräscht, och sen att vinna saker, det gör ju grejen mycket roligare!

kram

82 Elina:

skriven

1. Tekonologin kallas Liquid Light Complex

2. Jag skulle vilja vinna då jag känner att mitt hår vekrligen behöver ta igen sig och få skämmas bort lite.

Bor ett år i USA och kommer hem efter sommaren och vattnet i duscharna här är inte snälla mot håret! Jag har aldrig haft så torra, slitna längder som nu och då är jag väldigt mån om att ta hand om mitt hår också (inpackningar, självtorkar, ej fön, värmeskydd etc). Sen får jag väldigt lätt fet hårbotten, och såvitt jag förstått är denna serien till för just dem som har långt hår med fet hårbotten och torra längder? :)

Precis vad jag behöver!

:)

83 ▲ Emmasophie:

skriven

1. Liquid Light Complex

2. Jag blev länge mobbad för min röda hårfärg och blekte över det. Men blekning sliter ju så otroligt mycket på håret. Nu försöker jag få tillbaks min röda hårfärg men håret är fortfarande slitet. Så det skulle vara grymt om jag fick lite hjälp på traven! :D

84 Johanna:

skriven

1. Liquid light complex-teknologi

2. Jag är så trött på mina kluvna toppar och frissiga hår och skulle bli så glad av att liva upp det! :)

85 emma:

skriven

hej :D svaret är: Liquid Light Complex

och jag vill vinna eftersom jag själv har slingat håret fram och tillbaka i flera år nu och hade verkligen behövt något vårdande så inte håret ramlar av skallen snart ^^

86 Hanna - Mamma till Isac:

skriven

1. Liquid Light Complex2. Skulle verkligen behöva några superbra hårprodukter efter en lång och slitsam vinter!

Köpte hus, flyttade, renoverade, ammade och nu har jag ammat färdigt. Och som de flesta vet blir håret riktigt dåligt då man ammat färdigt! Med tanke på senaste tidens utgifter skulle jag heller inte kunna lägga pengarna på fina hårprodukter, så det skulle sitta hur fint som helst att vinna detta :)Kram!

87 Emmy:

skriven

Liquid Light Complex! Jag tycker att jag ska få vinna för att min sambo sen 8år tillbaka glömde bort min födelsedag:( Han och grabbarna gick på slutspelshockey med 3-rättersmiddag istället!!! Jag tycker jag förtjänar lite plåster på såren;)

88 Frida:

skriven

1. Svaret är Liquid light complex! :)2. Jag vill absolut vinna, som alla andra. Men jag vill vinna just för att produkterna beskriver just mitt problem. Fet hårbotten och torra längder. Jag hade behövt något som räddar båda. Jag går frisörlinjen sista året (studenten till sommaren) men jag har aldrig hittat något bra även om Matrix är hyffsad. Jag fick en gång ett prov på kerastase schampo för slingat hår, heaven! Tyvärr för dyrt för mig att handla. Jag har helt enkelt behov för nya och fräscha produkter som ställer in sig på mina problemområden. :)

89 frida:

skriven

* Svar: Teknologin kallas för Liquid Light Complex* Mitt bästa tips är att göra en fläta i luggen, slänga upp håret i en tofs och fästa fast flätan i tofsen. På så sätt går det snabbt, blir snyggt och om du har lite fett hår syns det knappt!

90 Emmy:

skriven

1. Liquid Light Complex

2. Jag vill vinna för jag har aldrig haft några produkter som dessa fast jag egentligen skulle ha behövat använda dem redan för länge sedan.

91 F R I D A:

skriven

Svaret är Liquid light complexFör någon månad sedan gick jag till frisören och jag hade långt hår som jag sparat i över ett år, dock var det otroligt slitet så frisören var tvungen att klippa av över 1 dm, jag kände mig otroligt ledsen, jag hade verkligen sparat. Nu försöker jag att satsa på att få en långt friskt hår som är så oslitet som möjligt men jag inser att jag måste vänta länge.

92 sophie:

skriven

1. Liquid Light Coplex teknologi

2. mitt hår skulle behöva en knuff till rätt riktning nu efter vintermörkret!

93 Elin M:

skriven

1. Teknologin dom använder heter Liquid Light Complex.2. Mitt hår är så himla kaos. Ibland är det lockigt, ibland är det rakt eller något fruktansvärt mellanting. Mitt hår blir så flottigt dagen innan jag tvättar håret, men samtidigt kruttorrt i topparna. Så när jag läste beskrivningen så kändes det väldigt klockrent för mina behov. Att priotera mina pengar till såhär bra produkter skulle jag bara få dåligt samvete av. Det känns som att det finns andra saker som MÅSTE gå före liksom. Så jag tänkte att det här var ett bra tillfälle att äntligen kanske få en chans att få ordning på mitt hår en gång för alla ;-)

94 Ina:

skriven

Liquid Light Complex teknologi.

Jag brukar alltid ta i ett serum i längderna så att det ser lite friskare ut och sen sätter jag antingen upp det i en vanlig hästsvans eller donut bun med flätor på båda eller ena sidan, då ser det snyggt ut ändå!

95 Mikaela:

skriven

1. Liquid Light Complex

2. Mitt bästa tips för en dålig hårdag är inbakad fläta eller en stram tofs där man flätar änden. Att fläta håret gör att det inte syns att man har en bad hairday!

96 Jojjo:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi.

2. För att mitt hår är katastrof, allvarligt. Flottigt, statiskt, torrt och platt. Och mitt gråvita badrum skulle behöva lite rosa fägring!

97 Astrid:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi!

2. Efter all otur som jag har haft med detta löshår jag har hållit på krångla med så behöver mitt hår så mycket exklusiva produkter som möjligt för att kunna börja växa normalt igen. Jag kämpar på med mitt korta slitna hår just nu och sparar det allt vad som går! Mitt mål är att kunna ha ÄKTA långt välmående hår till min student om två år. Mitt hår behöver lite lyx, därmed är jag värd detta!

98 Soffy:

skriven

1. Liquid light complex2. Mitt röda hår kräver en del färgning för att inte bli orange, vilket tyvärr medverkar i supertorra toppar medans jag blir fet i luggen & hårbotten. Vilket jag kan bli redan samma dag som jag tvättat det, superjobbigt då man inte vill tvätta sönder håret! Så den här serien låter verkligen som den är skapad för mig! haha, så snälla, snälla jag behöver supergärna vinna!Kram :) / Sofie

99 Malin:

skriven

1. Liquid Light Complex

2, Jag brukar sätta upp håret i en donut, då stannar allt hår på plats (ibland med hjälp av hårspray) och det syns inte lika bra om håret är t.ex. inte tvättat på rätt länge :)

100 Sandra Johansson:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Jag vill vinna detta då mitt hår är väldigt slitet och jag som student har knappt råd med något alls, vilket innebär att de billigaste schampo och balsamprodukterna ligger i mitt badrum istället för något som fräschar upp håret.

Skulle vilja få beröm för att jag har vackert hår någon gång...

101 Annie:

skriven

1. Liquid Light Complex trknologi.

2. Mitt hår mår otroligt dåligt och slutte behöva RIKTIGA hårprodukter

102 Rebecka:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi.

2. När jag har en bad hair day flätar jag håret ner åt sidan, sen sätter på en snygg mössa! Ser både avslappnat och snyggt ut! :D

103 S A R A:

skriven

1. Liquid Light Complex

2. Jag vill vinna för att mitt hår börjar bli otroligt slitet och behöver något vårdande! :)

104 Sussi:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Stanna hemma.

105 Lina:

skriven

1. Light Complex teknologi2. Efter att jag blekte mitt hår för ca 2 år är det fortfarande rätt förstört(trots att jag klippt bort allt blekt). Det är verkligen jätte tråkigt för mitt hår börjar äntligen bli långt MEN klart jag måste klippa det heela tiden för det är så förstört. SÅ jag skulle bli så galet glad av något sådant!Kram

106 Molly♥:

skriven

1. Teknologin heter Liquid Light Complex

2. Jag har färgat mitt hår och blev jättenöjd, en det sliter ju jättemycket på håret. Jag plattar det även ofta och det måste jag göra för att det ska se okej ut så jag skulle verkligen behöva det!

107 BeautyAddicted:

skriven

Liquid Light Complex teknologi

För en dålig hairday så brukar jag sätta upp håret i en lite mer avanserad knut, vilket betyder att jag använder mig av en den speciella "knut bullen" som gör så att den blir rund och jämn (kan köpas på glitter). Innan jag börjar så har jag sprayat lite torr shampo i hårbotten för att öka volymen,men också för att få håret att se fräsht ut. Sedan, vilket du kan göra om du har lite längre hår är att jag snurrar en fläta runt hela bullen, och fäster flätan i knut delen närmas nacken för att få den att synas som minst. Tada! Lätt som en plätt!

108 Lottie:

skriven

Liquid Light Complex

Badhairdays funkar inte!Har inget tips som gör en bad hairday till en bra, men sätt upp håret i en slarvig knut eller tofs - inte för stram. Sen är torrshampo alltid soft. Sen om man nu vinner detta kanske man slipper så många bad hairdays ;)

109 felicia:

skriven

Liquid Light Complex teknologiNär jag har en bad hairday brukar jag borsta igenom det lite snabbt och sätta upp håret i en knut eller vanlig hästsvans och sedan dra på mig en keps

110 Louise:

skriven

Liquid Light Complex teknologin.

Mitt hår är blekt sedan många år tillbaka och än fats jag bara blonderar utcäxten får jag alddrig fräsht hår, den är bara tunnt, risigt och hänger där..

111 josefine lundberg:

skriven

Liquid Light Complex teknologiJag gick till en frisör för första gången i mitt liv för att blondera håret, hade sparat ihop pengar länge. Men när hon väl blonderade det ( tre ggr) så gick väldigt mycket hår av och nu kan jag inte platta håret eller föna det för att det är så nött. Därför är jag i stort behov av bra produkter som jag annars inte har råd med.

112 Lisa:

skriven

Teknologin heter Liquid Light Complex

Min motivering är att jag har sparat ut långt hår utan att klippa mig på väldigt länge, så det är ja väldigt slitet minst sagt och denna produkt skulle kunna hjälpa mig att få tillbaka den glans jag hade när mitt hår var kort :)

113 Ulrika:

skriven

1. Teknologin kallas för Liquid Light Complex och är menat för oss med långt fint hår, med fet hårbotten och torra längder.

2. Då min frisör påpekar varje gång att deras produkter skulle vara perfekt för mitt hår, men då priset är rätt kraftigt har det aldrig blivit av. Så därför skulle det vara väldigt roligt att vinna detta!

114 malin:

skriven

Liquid Light Complex teknologi!För att jag verkligen skulle behöva prova ett "bra" märke istället för allt billigt man alltid har köpt i mataffären. Jag känner att mitt hår verkligen behöver det och så skulle det ju verkligen piffa upp badrummet med lite rosa produkter (som jag ÄLSKAR)

115 J O H A N N A:

skriven

Liquid Light complex technologyDen senaste tiden har jag "tappat" väldigt mycket hår. Det lossnar mängder när jag kammar det och även under dagen fastän jag inte ens rör håret. Tror verkligen inte att Sveriges klimat är optimalt direkt :/ Jag hoppas på att Kerastase kan ge mitt trasiga hår lite nytt liv!!

116 moa:

skriven

1. Teknologin heter Liquid Light Complex.2. Mitt hår är totalt dött.

Efter att jag plattat mitt hår ovetande om att min plattång var sprucken (vilket sliter på håret något otroligt..) så har det slitet så himla mycket så det är påväg att gå av. Numera använder jag en plattång som sliter lika mycket tills jag samlat ihop pengar tills jag kan köpa en ny, bra plattång. Topparna är vita, torra och en bit av håret är sönderbränt. Jag skulle VERKLIGEN behöva dessa produkter som hjälper att reparera mitt hår till lent och fint. För jag har verkigen inte råd med både en ny plattång och detta kitet, för annars skulle det ta ett tag..

Kram från mig :)

117 Emma Jonsson:

skriven

Liquid Light Complex teknologiJag skulle jättegärna vilja vinna dessa produkter (såklart), eftersom att jag precis dip dyat mitt hår (blekt topparna). Jag är jättenöjd med förändringen, men blekning är ju inte det bästa för hår som lätt blir slitet, så därför skulle dessa produkter hjälpa mina nyblekta toppar sjukt mycket!

118 Agnes s.h.:

skriven

1. Teknologin heter "Liquid Light Complex"2. Mitt bästa tips för en så kallad "bad hair day" är att borsta igenom håret och sedan spraya i lite torrshampoo i hårbotten, både för att täcka det fettiga och för att få lite extra volym. Detta brukar jag alltid göra när jag inte har hunnit tvätta det och det brukar fungera riktigt bra på mig! (Jag använder Björn axén style torrshampoo)Om håret istället bara lägger sig sådär fult som det kan göra ibland även om det är nyduschat så brukar jag blöta ner borsten och sedan borsta igenom håret med den så att håret lägger sig som jag vill att det ska ligga. Sedan tar jag i lite serum som ger håret mer lyster, jag tycker också att håret känns mycket luftigare när jag tar i lite serum i det.Sedan funkar det ju alltid med en stam hästsvans (eller en riktigt slarvig för den sakens skull) och om man vill kan man ju investera i en stilig håring som piffar upp hästsvansen lite extra! (Hårringgar finns på hm för ynka 39 kr.)Hoppas att mina tips kan vara till hjälp för någon! (:

119 Anna Jansson:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi.2. Är pollen allergisk och läste idag i tidningen att man ska tvätta håret varje dag innan man går och lägger sig för att må bra. Det kommer mitt hår inte att tycka om slitet som det är, så det vore kul och testa om dessa produkter är så bra som de sägs så att jag både kan må bra och se bra ut.

120 Hanna:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi.

2.Just nu skulle jag verkligen behöva ett sånt kit för att mitt hår är rätt så slitet.Jag klippte det för nån månad sen men det är slitet hela tiden och jag är livrädd att jag måste klippa jättekort snart,vill inte bli av med mitt långa hår...så att vinna skulle betyda väldigt mycket för mig och mitt hår! :)

121 Avan:

skriven

Liquid Light Complex teknologi

Sätta upp håret i en stram hästsvans eller en slarvig knut, funkar alltid! ;)

122 Elin :]:

skriven

Hej, vilken fantastisk tävling!1. Den heter Liquid Light Complex.2. Mitt hår är väldigt slitet eftersom jag färgat /blekt det väldigt många gånger dessutom så har jag HELT platt hår så jag lockar det eller iaf använder olika medel för att få lite mer volym i håret. Jag har även ganska långt hår, till ungefär strax över naveln, så jag funderar på att klippa bort allt slitet men det här kittet skulle nog mitt hår gilla och jag skulle gärna behålla mitt hår (och jag har lite ont om pengar så har inte råd med att köpa det sen så sägs det att det är riktigt bra saker!):]

123 Hanna:

skriven

Åååååå vilka fina flaskor och vilka underbara produkter!!1. Liquid Light Complex

2. För att mitt hår är precis som beskrivningen!! Fett som tusiken i botter och torra torra toppar. Också vore det kul med lite lyx när man lever på CSN-bidrag och inte har råd med sånt här! :)

124 Josefin:

skriven

Liquid Light Complex teknologi.

Mitt bästa tips för en dålig hårdag är torrshampo och en snygg uppsättning, gärna något roligare än en stram hästsvans som till exempel en slarvig och elegant bulle med ett fint hårspänne som en personlig touch. Ett annat tips om man har flotting hår är en cool keps. Enkelt och jätte snyggt.

125 Leila:

skriven

1. Liquid light Complex teknologi.

2. Detta är precis det mitt hår behöver som är fett i hårbottnen och torrt i topparna. Har alltid drömt om att ha snyggt långt victoria secret hår men aldrig lyckas för varje gång jag lyckas få det lite längre än till axlarna tvingas jag klippa det på grund av att det är sjukt slitet. Vet inte längre vad jag ska göra för att det nt ska bli slitet för jag försöker ta hand om det bra och använder hårinpackning och sånt och undviker hårfön och andra värmeredskap men ändå blir håret slitet. Om jag hade haft råd hade jag verkligen köpt detta kit men kommer nog aldrig aldrig ha råd med det :/ Så nu håller jag tummarna för att jag vinner !

126 Hannah:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi.

2. jag borde vinna dels för att mitt hår är långt och gärna blir fett i botten och torrt i topparna, dels för att jag helt enkelt är jävligt grym o är värd lite nya hårprodukter :)

127 Jennie Tideman:

skriven

1. Teknologin heter Liquid light complex.

2. Jag har tappat lusten totalt att göra något med håret, jag orkar inte och kan inte. pga att det är så himla slitet, jag duschar och sedan låter jag det vara som det är med tanke på att det inte går göra något med det. Jag skulle så himla gärna vilja hålla på med mitt hår och få det fint och inte så slitet, jag måste klippa av mig mitt hår en liten bit och det vill jag inte för det är redan lite kort tycker jag, Det skulle verkligen vara as super om jag vann! :D

128 Anonym:

skriven

Hej Katta!1. Kiquid Light Complex.

2. För att jag väldigt mycket på sistonde har färgat och plattat håret, så fick klippa av mitt långa hår till ett axelkort. Och skulle behöva bra produkter för att inte få så slitet hår!

129 Vilma:

skriven

1. Teknologin heter: Liquid Light Complex.2. Jag skulle vilja vinna för att ja har ganska långt hår som blir fort fettigt i hårbotten och torrt i topparna så det ser slitet ut. Tycker också att det skulle vara roligt att vinna, kul att lyxa till det ibland också! :)

130 Yoice:

skriven

1.Liquid Light Complex teknologi

2. Jag tycker att jag ska vinna för att jag har väldigt långt tunnt och slitet hår som verkligen behöver en boost, glans och allt det där man vill ha. Men inte får om man inte köper ganska dyra produkter. Vilket jag inte har råd med då jag pluggar! Så det skulle betyda väldigt väldigt mycket för mig om jag vann detta kit, jag skulle vara så tacksam, och även så min plånbok!

131 Emilia - mamma till Livia:

skriven

Liquid Light ComplexHar inte alltid varit snäll mot mitt hår vilket resulterat i bl.a en stoooor tova av alltihopa. Jag har senaste året verkligen försökt ta hand om håret så mycket jag kan, men det är inte alltid man har råd med "det bästa" när man är ensamstående mamma och dessutom arbetslös.

132 Amanda:

skriven

1. Liquid Light Complex2. När jag har en dålig hårdag så brukar jag alltid sätta upp håret i en hästsvans eller göra en inbakad fläta. Om håret känns fett så sprayar jag alltid på räddaren i nöden, nämligen PROFFS torrschampo! Och är hårdagen så dålig att ingenting funkar, så tar jag på mig en mössa. ;-)

133 Linn:

skriven

1. Liquid Light Complex

2. Jag har hört gott om Kérastases produkter men aldrig haft råd att köpa dem med min låga budget som student. Det enda som skulle kunna rädda mitt skandinaviska slitna hår är nog produkter som dessa, av riktig kvalitet. Det vore drömmen.

134 Hey:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Ett fantastiskt och lätt (alltid tillgängligt) litet dust som gör en dagen-efter frilla busig är inget annat än ett par nypor mjöl! Ett grymt sommartips för en snabbfixad beach look! Or else, en mössa fniss. PUssis från Hey

135 Louise Nygren:

skriven

teknologin heter Liquid Light Complex

när jag har en dålig hår dag brukar jag sätta upp håret i en slarvig bulle elr en tofs man kan också borsta det och blöta fingrarna och gnugga i hårbotten det gör mer volym!! om håret ser fett ut och man inte hinner duscha rekommenderar jag torr schampo!

136 kerstin:

skriven

Liquid light complex teknologi

Ja jag behöver ett sådan kitt mitt hår är torrt

Tack jag vill vara med

137 Louise:

skriven

De 3 enkla orden är : Liquid Light Complex.Att få vinna det här kitet skulle vara super för mitt hår som är långt, väldigt naturligt frissigt och ganska svår stylat. Håller alla tummar!

138 Angelika Andersson:

skriven

1. Liquid Light Complex

2. Jag skulle vilja vinna detta kittet eftersom jag har så otroligt slitet hår! Jag använder löshår eftersom jag inte är nöjd med längden på mitt riktiga hår (mitt riktiga hår har dock väldigt fin kvalite) men löshår blir ju som det blir efter ett tag... Så jag skulle väldigt gärna vinna detta eftersom jag är en otroligt fattig 16 åring som verkligen skulle behöva en mirakelkur till mitt hår!kramar, angelika

139 TECKNING & FOTO | TRÄNING & KOST:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologin.

2. Jag tycker jag borde vinna då jag ej unnar mitt hår "de fina produkterna". Och för att det just nu är så himla slitet efter alla mina blekningar och efter att det gått av osv... Påväg att låta det växa ut. Ett himla långt projekt och alla bra produkter till håret skulle bara hjälpa mig ännu ännu mer...

140 Jenny:

skriven

Teknologin kallas Liquid Light Complex ! (:

Jag skulle bli jätte glad om jag vann, speciellt nu till sommaren så blir det ofta mycket plattande som sliter på håret. Så detta kitt hade varit helt underbart att få :D!!

141 josefin:

skriven

liquid light complex teknologiHar aldrig vunnit nånting förut och funderar på attt göra om min frisyr helt och hållet!! Då skulle detta kit passa utmärkt! :D

142 aleex:

skriven

Liquid Light Complex teknologi.Jag har länge, länge kämpat med att få mitt hår till den kvaliteten jag vill ha. Jag har provat det mesta men som den student jag är så har jag inte råd att prova på alla produkter som jag egentligen skulle vilja ha och behöva.Jag hade en tung period då mitt hår gick från toppen till längre ner än botten trots att jag inte använde starka produkter eller tänger under den tiden. Jag har aldrig färgat eller slingat mitt hår under mina 17 år trots att jag suktat efter det i flera år, jag väntar fortfarande på att få mitt hår i den kvaliteten jag vill ha innan jag vågar lägga någon färg i det.

143 maria:

skriven

1. Liquid Light Complex-teknologin2. Mitt bästa tips för en riktigt dålig hårdag är att alltid ha ett torrshampoo hemma för att kunna reda ut fett hår och ge det en lättare känsla. Även att sätta upp håret i lösa uppsättningar till en "bun" eller fläta fungerar utmärkt när håret är bongstyrigt.

144 Anonym:

skriven

Liquid Light Complex är teknologin.

Min motivering är att mitt hår få stå ut med allt. Jag sliter i det, drar i det, plattar det osv och ändå får den aldrig någon av det finare produkterna som det förtjänar. För hur härligt vore det inte att ha ett friskt och härligt hår till sommaren? På råga till allt så har jag bal snart och varken bal eller skor är hittade. att vinna detta skulle verkligen göra vardagen lite mindre stressig. Tack snälla!

145 Karin:

skriven

Min kommentar det med bal och allt. är så stressad att jag glömmer att skriva namn och mejl......

146 Julia:

skriven

Vad kul med en liten tävling så här mitt i veckan :-)

Jösses vilket fantastiskt väder vi haft idag, man ville ju knappt gå in, har till och med suttit i bikini på baksidan idag!! (premiär)Nu ska jag tävla lite hos dig, va länge sedan!

Svaret på första frågan är aillafall Liquid light complex teknologi.Lite lustigt, för jag satt så sent som igår och pratade med en väninna om vad jag ska göra med mitt hår då det ser lite trist ut (det är åtminstånde den känslan man får så här års) om 4 veckor ska jag nämligen på en liten mor och dotter resa till Rhodos och bara rå om mig själv och min mor, så om jag vann detta lilla kit skulle de få följa med på resan så kan jag ta hand om både mitt hår och mammas under våran vecka på Rhodos! :)Hade gott Katta

Kram Julia

147 Molly:

skriven

hej! vill jättegärna vara med och tävla :D

1.Liquid Light Complex teknologi

2. Vill(som säkert ALLA andra!) ha perfekt fint långt blont hår till skolavslutningen och sommaren. Mitt hår är det jag gillar mest med mig och skulle bara vilja att det blir bättre och bättre. Kan dock inte lägga ner SÅ mkt pengar på hårprodukter, skulle vilja men det funkar lixom inte så..Kramar!

148 M.F:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Är jag den enda som känner att efter denna kalla vinter har håret blivit riktigt torrt, slitet och tråkigt? Därför hade det suttit fint om man kunde vinna dessa produkter så det tråkiga håret får en ''vårstädning'' inför sommaren.

149 karin:

skriven

1. Liquid Light Complex!

2. Mitt bästa tips är att inte tvätta håret för ofta, särskilt inte om man har långt hår som lätt blir torrt i topparna och som kanske också är färgat eller slingat. Håret vänjer sig snabbt med att inte bli tvättat varje dag och efter två-tre veckor blir det inte längre fett i hårbotten. Man kan använda torrshampoo mellan tvättarna för att dra ut på tiden ytterligare. Jag lovar att antal bad hair days blir färre genom att göra såhär då håret blir friskare och hälsosammare. Oavsett vilken frisyr man har eller vilken stylingprodukt man använder kan det aldrig dölja ett skadat hår! Tvätta håret mer sällan är därför mitt tips! :)

150 Ida:

skriven

Liquid Light Complex teknologi.

För att jag aldrig skulle unna mitt hår så mycket pengar i vanliga fall och det skulle verkligen va roligt o få testa o se om det funkar :)

151 neyra:

skriven

1. Liquid Light

2. Det är inte alls avancerat, man gör det enklaste och det är vad alla kan göra man behöver inte kunna detta ( som inbakade flätor en del kan det inte ) detta kan verkligen alla, och det är att borta igenom håret spreya lite torrshampo och sen sätta upp håret i en hästsvans så det ser lite fläshigt ut men ändå enkelt. Detta tar inte lång tid man kan göra det vart man än befinner sig

152 moa:

skriven

den kallas: Liquid Light Complex teknologi.Mitt bästa "bad hairday - tips" är nog att spraya hela håret med ett bra torrshampo och sedan sätta upp håret i en hög svans/knut, det brukar rädda en del! Självklart funkar en snygg mössa/keps också, snabbt och säkert kort.

153 leila:

skriven

Den heter Liquid Light Complex teknologi!Jag skulle säga tupperingkam, spray och ett par händer gör susen på en dålig hårdag!Har du fettig hår, släng upp det i hästsvans och slick- kamma håret bak och lägg det i en knut och spraya på lite vanligt spray, och done, du får snyggaste frisyren! chict, slappt men riktigt snyggt!p.s jag skulle verkligen uppskatta dessa produker! De verkar underbara..

P.s din blogg är ju inte heller så pjåkig :)

154 sophie:

skriven

1.Liquid Light Complex teknologi

2. Bad hair day? torrschampo, ett stort pannband och VOLYM!

3. jag ska vinna dessa för att mitt hår NEEEEDS IT!

puss

155 Tina:

skriven

1. Light Complex teknologi.

2. Med naturligt självfall i håret och svårt att få håret att inte se ut som jag vill känns det viktigt med bra hårprodukter. Dessutom så blir håret så torrt och slitet på vintern så det skulle verkligen behövas "renoveras" nu till sommaren.

156 Towis - its about me wherever I am.:

skriven

1. Light Complex teknologi

2. Jag vill verkligen vinna då jag letat högt och lågt efter bra produkter till mitt fina hår. De flesta produkter tynger ned eller trssalr till mitt hår som blir längre och längre - hoppas detta är lösningen!

157 ellen:

skriven

1. Liquid Light Complex

2. Som student får man ta det man hittar för att hjälpa håret och det är sällan man kan unna sig verkligt speciellierade grejer. Jag har blekt och permanentat hår, jag vet att det är den mest korkade kombinationen som finns och det syns på mitt hår. Lite proffsig hårvård skulle inte sitta fel med andra ord.

158 Emely:

skriven

* Liquid light complex* Jag behöver verkligen fräscha upp mitt hår innan jag packar ner mitt liv och flyttar till New York. Jag ska svepa in som en fräsch vårgudinna :) ha det gott!

159 Emmie:

skriven

1. Teknologin heter Liquid Light Complex :)

2. Jag vill vinna detta kittet då mitt hår behöver akut behandling. För några månader sedan skulle jag färga mitt hår lite mörkare brunt, och då blev det lila (?!). Efter en hel del avfärgningar osv så har jag min vanliga färg, men trots klippning osv är det fortfarande slitet.. Skulle verkligen behöva detta.

Kram :)

160 Anonym:

skriven

Svaret är: Liquid Light Complex.Jag har kämpat såå länge för att mitt hår ska se lite frächare och glansiga ut, men ingenting verkar fungera. Har slösat en massa pengar i onödan på massa hårprodukter som inte fungerar :/. Därför vill jag vinna det här och se om det hjälper. Skulle behöva någon slags av hårbehandling, verkligen:))!

161 ANGELICA.BLOGG.SE ♥:

skriven

1. Teknologin heter Liquid Light Complex.2. Anledningen till varför jag vill vinna är för att jag känner att jag verkligen måste ta hand om mitt hår. Jag har färgat håret i flera år i rad men har slutat nu och vill vårda mitt hår mer. Har även börjat med spakvällar varje söndag. Vilket känns fräscht!

162 Malin:

skriven

*Teknologin heter Liquid Light Complex

*Jag är i stort behov av det här kittet, mitt långa hår är superduperslitet och jag tappar en massa hår på grund av det.! så lite vårdande produkter hade varit helt perfekt! :)

163 johanna :):

skriven

Svar: Liquid Light Complex heter tekniken dom använder!Motivering: Jag vill vinna för att mitt hår är hur slitet som helst nu och jag vill få ett friskt och välmående hår nu till sommaren! :)

164 LouiseMonica:

skriven

- Liquid Light Complex teknologi

- Mitt hår är förstört pga blondspray. Jag behöver all räddning jag kan få. ♥

165 Natalie:

skriven

1 liquid light complex teknologi2 För att jag har en stor uppsats som ska in nästa vecka, och dessa godsaker skulle kännas som ett bra sätt att fira att den är klar! =)

kram

166 Amina:

skriven

Svar på fråga: Liquid Light Complex teknologiJag har jätte stora problem med mitt hår, det är torrt och slitet och jag hatar det. Har nästan provat allt och vill verkligen se om detta funkar :)Email: Little.greengirl@hotmail.com

167 Ellen Pettersson:

skriven

Svar: Liquid Light Complex teknologiHar precis gått igenom en graviditet, fött barn och ammat. Min hy, naglar och hår fick ta stryk av detta. Nu skulle jag verkligen behöva ett riktigt bra hår kitt som får mitt hår att glänsa igen.Om detta kitt mitt hår skulle vinna,

Skulle jag bli så glad att jag svimma.

Håller tummar och tår,

för att vinna detta till mitt hår <3

168 julia.:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Jag har självfall och lockigt hår är alltid torrare än dem som har spikrakt. + att jag plattar det ca varje dag och det gör det ju inte bättre. Så skulle uppskatta det så sjukt mycket. Har inga pengar just nu då jag köpte hårprodukter, dock så funkade inte dessa på mitt hår. kram

169 Amanda:

skriven

1. Liquid Light Complex

2. Jag har ett stort problem med fettigt hår, och inget schampoo jag prövat vill funka, men torra toppar har jag oxå. Så det här schampoot skulle passa perfekt för mig. Till och med en rosa flaska, vad mer kan man begära?

170 tina:

skriven

den heter Liquid Light Complex teknologiJag skulle vilja vinna för att jag ska på över ett år äntligen klippa mitt hår! och nu för en gångs skull så vill jag sköta och ta hand om mitt hår bättre än vad jag har gjort innan.

171 Karolina:

skriven

Liquid Light Complex heter teknologin :)Jag är en tjej i tonåren som har precis den sortens hår som dom beskriver: Fet hårbotten och galet torra längder. Ibland är det tufft att ta hand om långt hår.. Tovor brukar inte vara ett problem för mig, men använder jag inte balsam t.ex. så får jag som de flesta andra mycket lättare tovor. Och när dom väl kommer är dom inte lätta att bli av med! Det brukar sluta med att väldigt mycket hår ryker från huvudet, vilket också har med de torra längderna att göra.Jag är mest nyfiken på vad som kan hända med håret om man använder produkter som är bra och gjorda för just det jag behöver. För om det fungerar skulle det vara himlen!

172 Märta:

skriven

1. Liquid light complex.

2. Jadu, om jag ska vara ärlig vet jag inte om det är hår eller faktiskt Swinto som växer på mitt huvud. Mitt hår skriker efter kärlek, och vad passar inte bättre än detta kit? :)

173 Freja Olsson:

skriven

Liquid light complexJag skulle vilja vinna för att jag tycker att hårprudukterna låter så bra, dom ska hjälpa mot precis de problem jag har med mitt långa hår som nästan alltid ser lite fett ut hur mycket tupering och torrskampo man än har i det.

174 Patricia♡:

skriven

1. Liquid Light Complex heter teknologin

2. Jag skulle vilja vinna dessa produkter för att mitt hår verkligen är i det sämsta skicket ett hår kan vara i och då jag gärna skulle vilja spara ut till riktigt långt hår vore det fint att testa en produktserie som förhoppningsvis kan rädda mig. Att flaskorna sedan är rosa och skulle passa perfekt i mitt badrum är ju en annan sak^^

175 Josefin:

skriven

Åh jag vill vara med!!1. Liquid Light Complex

2. Min motivering... Graviditeter, sorg, amning och sömnlösa nätter har satt sina spår. Ett kit med produkter ifrån Kerastase skulle naturligvis inte hjälpa mig med varken sömnlösa nätter eller min sorg. Men bot på mitt hår efter graviditeter och amning skulle det absolut göra =)

176 Jasmin:

skriven

1. Liquid light complex.2. Tyvärr är mitt hår OCh hud extremt torr. Det dåliga genen jag ärvt av mamsen. Det skulle glädja min själ att få prova dessa produkter. Vill gärna piffa upp mig nu när jag är gravid och inte har ork att göra mycket...177 Linkan:

skriven

Heej!1. Liquid Light Complex teknologi

2. Jag behöver verkligen vinna detta hårvårdkit

eftersom mitt hår just nu ser ut som skit.

Mitt hår är långt, risigt och torrt.

Därför skulle det må bra av att få i sig både lite smått och gott.

Att vinna dessa produkter till mitt hår

skulle kännas som att det äntligen får all näring som går!

178 kattasfett:

skriven

1.Liquid Light Complex2. Dagens tips, för alla blondiner som inte har torrschampo hemma vet vi att mjöl eller bakpulver funkar jättebra att använda istället för. Men för oss mörkhåriga personer som inte

vill se ut som om håret åldrats sådär 76 år efter en "bakpulversbehandling" kan jag glatt rekommendera kakao. Ditt hår kommer inte bara se bra ut utan kommer även lukta gott, du kommer känna dig som en söt bakelse hela dagen.

179 cajsa:

skriven

1.Liquid light complex teknologi

2. För min mamma har tunt fint hår och har nu börjat bli slitet då hon jobbar så mycket och stressar. Hon unnar inte sig något till håret eller en lugn stund att läsa en bok. Hade jag vunnnit hade jag givit detta till mamma för hon gör allt hon orkar och är världens bästa mamma!

180 Kristina:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi!

2. Efter min graviditet för 6 månader sedan har jag tappat så ortoligt mycket hår... Mitt här är supertunnt och livlöst så det känns inget roligt att visa upp det i sommar... Kanske detta hjälper mig att få tillbaka mitt gamla hår? Hade varit toppen att prova!

181 Adela:

skriven

Svar:

1:Teknologin kallas Liquid Light Complex.

2:Jag skulle helt enkelt bli fantastiskt glad om jag vann,har varit med på måånga hårvårdstävlingar med aldrig vunnit,och mitt hår skulle VERKLIGEN behöva lite bra produkter efter en hård vinter.Tack annars för en superfin blogg! Kram

182 Emelie:

skriven

Teknologin kallas Liquid Light Complex.Jag är så extremt noga och försiktig med mitt hår och nu sist när jag klippte mej va frisören så onoga so mdet bara gick, allt är oämt och fult lite slitet nu som innan jag åkte dit, så detta skulle göra mej mycke gladare och kunna ta hand om mitt hår efter den katastrofen

183 Fanny:

skriven

Teknologin heter Liquid light complex!Mitt tips när man har en dålig hårdag som alla brukar ha nån gång är att göra en inbakad fläta eller fiskbens fläta, om man inte kan det är det bara att göra en egen! Det är skönt att ha håret bort från ansiktet så man inte förvärrar sin dåliga hårdag.

Sen sätter man på sig lite smink och voilà så har man problemet löst! :)

184 Anonym:

skriven

Hej,Rätt svar:Liquid Light Complex teknologi. :)Jag älskar Kerastase produkter, har dock inte testat dessa ännu!Jag långt hår men har problem med fet hårbotten och torra och slitna toppar...behöver en förändring nu! ;)Tack för en underbar tävling! :)Trevlig helg. :)Kram

Enigma185 Anonym:

skriven

Hej,Rätt svar:Liquid Light Complex teknologi. :)Jag älskar Kerastase produkter, har dock inte testat dessa ännu!Jag långt hår men har problem med fet hårbotten och torra och slitna toppar...behöver en förändring nu! ;)Tack för en underbar tävling! :)Trevlig helg. :)Kram

Enigma186 Kajsa:

skriven

hej,

1. . Liquid light complex hater tekniken.2. Jag är en vindsurfande tjej som tävlar på elitnivå. Mitt långa hår mår riktigt dåligt av blåsten det utsätts för. Saltvattnet har en tendens att torka ut håret och göra hårbotten fet. Jag skulle vilja vinna den här tävlingen för att kunna bevara mitt långa hår som hela tiden slits ner när jag vindsurfar. Jag älskar sporten otroligt mycket och det här skulle få även mitt hår att älska den!Tack på förhand

187 Malin:

skriven

Jag vill vara med och tävla om detta! :D

Jag har ganska tovigt och slitet hår så skulle behöva detta!

Svar: Liquid Light Complex

Håller tummarna!

188 Jennifer:

skriven

Teknologin heter Liquid Light Complex

Jag vill vinna det här kittet eftersom jag hade blivit överlycklig. Älskar Kérastases produkter, men känner aldrig att jag har råd att köpa dom. Skulle jag köpa något från deras märke så skulle det definitivt vara det här. Verkar passa mig utmärkt.Kram Jennifer

189 Johanna:

skriven

1.Liquid Light Complex teknologi

2. för jag är less på mitt torra utslitna hår :) vill testa nya grejsor och liksom vad har jag att förlora ? ;DD

190 Ingrid - Mamma till Zelda:

skriven

Jag är gärna med!svar; Liquid Light Complexmotivering; efter att ha försummat mej själv alldeles för länge så klippte jag nyligen av mitt hår som en boost för att komma igång igen. Så nu när jag har fräscht och friskt hår skulle det vara roligt med bra produkter till det!kram, Ingrid

191 Anna:

skriven

1. Teknologin heter Liquid Light Complex.2. Jag ska vinna för att jag behöver detta! Det är verkligen nödfall och jag vill inte klippa mitt älskade hår!:/ och detta kittet verkar väldigt bra och proffsigt.

192 Linn Carlsson:

skriven

Svar: Liquid Light ComplexMotivering: Jag ska gå ut 9:an om en månad och vill kunna stråla av självförtroende! Håret är ett av mina stora orosmoln då det snabbt blir torrt och livlöst. Ett bra hårkit skulle verkligen hjälpa!

193 ö:

skriven

ö

194 Malin S:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Extremt piffiga och snygga förpackningar som platsar hemma i badrummet. Men framförallt för att man inte kan kalla mitt eget hår för just piffigt och snyggt. Det är inte i toppform just nu och att sätta sig i frisörstolen med en liten bebis bredvid känns sådär lockande. Så dessa produkter skulle pigga upp mitt spikraka och långa hår.

195 Julia Svedjekrans:

skriven

Svar: Teknologin heter Liquid Light Complex

Varför just jag ska vinna det? Jo, för att mitt hår behöver rehab från alla produkter, värme-verktyg & tupperingar jag har utsatt mitt hår för! Jag hade väldigt långt hår nyss, men var tvungen att klippa av 2 decimeter för att det var så slitet. Snälla låt det inte hända mitt hår igen :)

196 Camilla:

skriven

Hej!

Svar: Liquid light complex teknologi.Föräldraledig med två barn är härligt på många sätt, men visst skulle mamman må fint med lite mera flärd i tillvaron;).

197 Karin:

skriven

Liquid light complex teknologiJag har luktat på det och det luktar ju verkligen mums! vilket jag tycker är viktigt sen skulle jag vilja vinna för att hinna fräscha upp mitt hår innan sommarens alla bröllop.

198 Karolina:

skriven

1. Svaret är :Liquid Light Complex teknoogi!

2. Precis vad jag och mitt hår behöver, lagom till vår och sommar! Hoppas innehållet är lika bra som flaskorna är fina!!

199 Amanda:

skriven

Liquid Light Complex teknologiPrecis varit hos frisören och hon klippte av FÖR mycket än vad jag sa och nu ska jag snart ta studenten och gå på balen, så har verkligen försökt ta hand om mitt hår nu det senaste månaderna så det inte ska förstöras och jag måste klippa det ännu kortare till balen! Kan inte ens göra en uppsättning nu, men skulle kännas skönt att det iaf ser ut som om jag har ett välskött hår då när jag inte kan ha en fin uppsättning...

200 jenn:

skriven

Svar: Liquid Light ComplexJag är en ensamstående mamma med 2 barn, som studerar för att få ett bättre liv åt oss alla 3! Jag vet att det är värt det i sista enden, då jag kan bli en ännu bättre förebild för mina barn och visa dem att man kan allt det man gärna vill i livet om man bara kämpar hårt för det!

Men det är mycket som måste offras, och det är inte alltid lätt att fa ekonomin att gå ihop, och det är sällan råd att unna sig något extra!

Så jag håller tummarna och hoppas på tur!

201 Paola:

skriven

Med den fantastiska Liquid Light Complex- teknologin, ska nog till och med jag kunna bli fin. Tänk att få slippa slitna toppar, när jag min kalufs i Bain Cristallist doppar. Lait Cristalliste ger min hårman ett nytt och tovlöst svall, och Lumière Liquid får tråkig glanslöshet på fall. Som om inte detta vore nog är flaskorna av en rosa, gullig sort. Åh, vad jag längtar efter att mitt hår få skämma bort!

202 Malin:

skriven

Hej Katta!

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Som student är ekonomin ibland en aning instabil och jag är så less på att använda skitprodukter i mitt långa, skandinaviska barr. Därför önskar jag mig lite lyx som kan förvandla mitt vårtrötta studentrufs till ett glamoröst svall nu när det börjar bli dags att springa på arbetsintervjuer!Må så gott!

Malin i Örebro

203 Johanna H:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi.2. För att jag är så himla dålig på att unna mig saker. Vinner jag däremot kan jag få det jag älskar mest - rosa & lyx!! :-) Blir glad i hela kroppen bara av att se de ljuvliga produkterna!

204 sandra m:

skriven

Teknologin: Liquid Light Complex

Har långt och glanslöst hår, har ej hittat något schampoo/balsam som passar mig än men använder Kérastase Résistance Ciment Thermique så hoppas verkligen att jag vinner denna tävling och att det gör mitt hår fräschare och skinande :)

205 ebba:

skriven

1. Liquid light complex teknologi

2. Kort och gott för att det skulle vara himla roligt med lite nytt till topparna nu till sommaren!

206 Ebba Lange:

skriven

1. Liquid Light Complex2. Jag har väldigt långt (77cm) och slitet hår, men vill helst inte klippa det. Försöker därför leta efter bra produkter som kan hjälpa mig!

207 Carolin:

skriven

Vilken härlig tävling!

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Har verkligen inte fått bra kvalité på håret sedan jag var gravid, kunde detta hjälp mig att få lite bättre ason på de hade jag blivit jätte glad. Sedan är ju flaskorna så fina :)Kram Carolin À

208 Jessica:

skriven

Svaret på frågan är Liquid light complex teknologi.Jag och min sambo väntar vårat första barn om tre månader och är mitt uppe i alla förberedelser vilket är otroligt spännande! Skulle dock bli glad om jag vann detta som bara är avsett till mig, istället för all fokus som hamnat på kommande bebis :-)

209 Jennie Johansson:

skriven

1. Liquid light complex teknologi

2. För att jag förmodligen har v ä r l d e n s sämsta hårkvalitet.. O alltid i behov av riktigt bra produkter! Min dröm är att ha riktigt långt o tjockt hår men vägrar inse att det aldrig kommer att hända. Försöker alltid att spara ut mitt hår men det blir aldrig längre än en bit nedanför axlarna.. Älskar Kerastase o blir jättenyfiken på den här serien. You would make my day, promise!

210 Anna Larsson:

skriven

1. liquid light complex teknologi

2.som många andra har jag och sambon försökt bli gravida en väldigt lång tid. men nu är det äntligen våran tur. den 23 Juni är det beräknat. jag njuter men samtidigt orora jag mig för allt. det hade varit toppen med detta FINA paket, som förhoppningsvis kan ge mig en stunds njutning.Tack för en helt underbar blogg, har följt dig i många år nu. Tack än en gång...och ett stort tack för all härlig babyinspiration och shopping!!

211 emmy:

skriven

1. Teknologin kallas "Liquid Light Complex

2. jag och min mamma är ovänner. det är vi jämt. jag skulle vilja vinna kitet för att ge henne det. jag vill ge henne det för att visa hur mycket jag älskar henne.. att hon är underbar mamma och som tack för att hon har stöttat mig genom hela mitt liv.Jag skulle bli otroligt glad om jag van

212 emma:

skriven

Liquid Light Complex är svaret.mitt hår är fruktansvärt och behöver ngt nytt!!!!

213 Petra:

skriven

1: Liquid Light Complex Teknologi.

2: Efter förlossningen blev mitt hår inte sig likt igen. Nu har det gått 2 år och har fortfarande inte fått tillbaka lystern...

214 Embla Stenström:

skriven

Liquid Light Complex.Jag skulle vilja vinna detta kitet för mitt hårs skull! Har färgat det rött i snart ett år nu och ska färga tillbaka det till min naturliga hårfäg - blond - om snart en vecka. Jag bävar inför hur dåligt mitt hår kommer att må och behöver akut hjälp för att rädda det! Mina toppar är hur slitna som helst och eftersom jag sparar ut till jättelångt hår så vill jag inte klippa det. Jag har lyckats få ganska långt hår nu, vill inte korta ner det mer! Är sjukt tacksam om jag vinner :)

215 Annika:

skriven

1)liquid light complex teknologi

2) Kära Katta, har du sett min frilla? Hade du gjort det så hade du kastat produkterna efter mig och tvingat mig använda dem. Eftersom du är en fin människa så hade du gjort det.Och jag behöver dem, jag vill ha dem och jag är en snäll person som regelbundet lägger pengar i bössor, köper majblommor och hjälper gamla tanter över gatan. Du hör ju..Jag förtjänar dem.

Dessutom gillar jag rosa.

216 Johanna:

skriven

1. Light Complex Technology2. Jag och min sambo var på en underbar resa till Island och vi besökte blue lagoon. Varmt utomhusbad. En fantastisk upplevelse men inte för mitt hår. Mitt hår är som svinto sen dess av allt svavel i vattnet. Inget det jag har provat hitenills har gjort det mjukt igen. Tänk om dessa produkter skulle fungera?Vänligen johanna

217 Catta:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Mitt hår har alltid varit typiskt skandinaviskt, tunnt, flygigt o fullkomligt tråkigt. Har efter andra graviditeten blivit sämre men nu vill jag ha en förbättring!! Testar gärna detta!Tack för en underbar blogg!Kram

Catta med C :-)

218 Emma:

skriven

liquid light complex teknologiJag är så sjukt peppad just nu att börja träna och har kommit ganska bra bit nu :) Har också blivit inspirerad att ta hand om mig själv, leva nyttigt, ta hand om mina naglar, hår och hud. Dethär skulle verkligen vara en stor hjälp till mitt mål. Och jag skulle bli otroligt glad om jag vann. Vem vill inte ha lite glans i håret nu efter den torra vintern? :)

219 Nilla:

skriven

1: Liquid Light Complex

2: Jag har kämpat ett tag med att få mitt hår från axel-kort till under-skulderbladen-långt, och skulle verkligen vilja skämma bort det med härliga produkter från Kérastase. Dessutom skulle de verkligen piffa upp mitt badrum :)Kramis ♥

220 Sophia:

skriven

Hej =)Trodde jag redan anmält mig till tävlingen, men icke!!

Här kommer mina svar:1).Liquid light complex teknologi

2)I vanliga fall har jag ett slitstarkt hår som tål rätt mycket. Men sedan jag blev gravid har det ändrats. Jag tappar hår och det ser helt livlöst och trist ut. Har testat många hårprodukter genom åren men aldrig hittat rätt. Kan dessa vara The One för just mitt hår?

Tillhör också den skaran kvinnor/tjejer som inte heller känner igen sig själv som gravid. Lyser det om mig som gravid? knappast. Har jag mått toppen? don`t thonk so. Håller tummar och tår och önskar att detta hårkit står i min dusch snart!!!Tack för en underbar blogg!!Kram Fia

221 Moa:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi2. Jag går frisörlinjen, och alla kompisar i klassen har det rätt bra ställt hemma. De kan köpa de produkter de vill ha utan att det ska påverka dom ekonomiskt. Så jag skulle vara oerhört tacksam ifall jag fick vinna och känna att jag kan berätta vad jag använder för produkter i mitt hår i skolan utan att skämmas och säga att jag använder icas produkter. Det skulle betyda otroligt mycket för mig!

222 anna:

skriven

Liquid Light Complexja skulle vilja vinna dessa produkter för att mitt hår ser ut som en kvast just nu, ser inte riktigt klokt ut :P

223 Solan:

skriven

Liquid Light Complex teknologiJag skulle vilja vinna detta kit så jag för en gång skulle skulle kunna skäma bort mitt hår.

224 Emelie Eriksson:

skriven

1. Liquid Light Complex2. Mitt hår ser ut som en risbuske just nu, så jag skulle verkligen behöva några bra produkter som kan få håret att se lite bättre ut. Men eftersom jag är student har jag sällan råd att unna mig bra hårprodukter, för de är ju så mycket annat man behöver för de lilla pengarna man får..

225 elin:

skriven

1;Light Complex teknologi2; en som tillhör den fattigare skalan i samhällsklasserna skulle också vilja lyxa till det ibland men då är den ena chansen till det att vinna underbara tävlingar.. Så jag hoppas..elinanttila@hotmail.com

226 Caroline:

skriven

1. Liquid Light Complex

2. Jag skulle vilja vinna detta kit för mitt hår verkligen behöver en boost, även om jag har tjockt hår har jag lockigt hår vilket lett till att jag plattat mitt hår för mycket. Det har blivit väldigt slitet och

inte alls som det var förut så därför skulle jag vilja vinna detta kit :)

227 Susanna Hellén:

skriven

Hej!Svaret på frågan är:

Liquid Light ComplexMitt bästa tips är:Låt håret lufttorka på sommaren för att få ett mjukt och luftigt hår, använder du fön - kallföna håret för mer glans.

Ett annat tips nu när det blir fler soldagar är att skydda håret med en snygg solhatt så håret inte blir torrt och strävt.KRAM Susanna

228 Ida:

skriven

Svar: Liquid Light Complex

Motivering: Jag har försökt i något år att försöka få tillbaka mitt hår som jag en gång klippte av. Sen dess har det inte varit sig likt och det är torrt, frissigt, livlöst och tråkigt alltid. Så nu vill jag verkligen kunna unna mitt hår med dessa underbara produkter. Har inte råd med såna dyra produkter så det kan vara kul att få testa något nytt och kanske få ett annat och bra resultat. :)

229 Maria:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi2. Efter att jag så klantigt råkade elda upp en del av mitt hår på nyårsafton hade det absolut inte varit fel att vinna det här kitet! Håret har inte varit i sina bästa dagar sedan incidenten och det skulle vara härligt om det fick tillbaka sin glans och lyster. Därför skulle jag jättegärna vilja vinna dessa produkter :)

230 Ebba:

skriven

1. Liquid Light Complex

2. Därför att jag är supernoga med mitt hår, och jag har så himla torra toppar! Är grymt blond naturligt och för ett tag sen bestämde jag mig för att bli typ svarthårig och sen dess har det ju varit en kamp att få tillbaka mitt vanliga hår sen jag blev blond igen. Är på god väg men jag tror ändå att en riktigt bra schampo hade hjälpt till!

Plus att jag typ aldrig har vunnit något i hela mitt liv.. :(

231 Maria:

skriven

1.;Light Complex teknologi

2. Jag bor i Oslo och här är det svindyrt att gå til frisören för att bli ompysslad. Så detta kittet vore perfekt för mig så att jag kan ta hand om mitt hår hemma utan att behöva betala dyra pengar!

232 charlotte:

skriven

1. Liquid light complex teknologi. 2. Jag skulle gärna vilja vinna för mitt hår är helt torrt och förstört efter vintern. Jag har inte råd att gå till frisören eller köpa dyra produkter just nu då jag är sjukskriven, så det vore helt underbart att få vinna. Älskar också rosa så det vore verkligen vara ett plus i kanten, dessutom verkar ju produkterna vara kanonbra och passa just mitt torra glanslösa hår.

233 Jea:

skriven

1. Liquid Light Complex Technology2. För att kunna svara på frågan måste jag berätta varför jag nu kämpar för att få ett friskare hår:För ett år sedan hade jag ganska kort uppklippt hår, ungefär så det räckte ner till axlarna. Trots att jag försökte spara ut det så ville det inte bli längre. Jag har fått min pappas tunna, sköra hår. Hur som helst, jag bestämde mig för att gå till en salong och fixa rastaflätor. Efter sju timmars plåga hade jag små flätor ner till svanken. Men jag var inte det minsta nöjd! De hade flätat så ojämt, och min panna såg monsterstor ut! Men jag vande mig efter ett tag. MEN, efter bara en vecka märkte jag hur mitt egna hår började lossna i hårbottnen, och till slut var det outhärdligt att för varje dag se fler och fler hårstrån lossna. Två veckor därpå klippte jag av flätorna och tog ur dem. Tillsammans med förlängningen föll en tredjedel av mitt egna, redan tunna hår av. Så jag fick nu så tunnt hår att man kunde se hårbottnen. 1800 SPÄNN I SOPORNA! Jag var länge arg på de som arbetade på salongen som inte sa något om "bieffekter" av rastaflätor. Dit går jag aldrig någonsin igen! Men nu har det börjat tjocka till sig lite igen, dock har jag nog världens mest ojämna och risiga hår. Så där har vi anledningen till att jag för allt i världen vill vinna detta underbara kit!

234 Frida:

skriven

Tekonologin heter Liquid Light Complex teknologiJag har ett lockigt och slingat hår där längderna alltid är torra och hårbottnet lät blir fet/ofräsch. Detta hade jag mer än gärna testat då jag har begränsad ekonomi och inte har möjlighet att lägga så mycket pengar på ett schampo och balsam i nuläget.

235 Tanya - STOCKHOLM:

skriven

1. Liquid Light Complex2. Min mamma är snål när de gäller skönhetsproukter över huvudtaget, så min enda chans just nu är väl att vinna denna tävling och kunna bevisa för mamma att produkter som denna inte alls är onödiga!

236 Lindassphoto - fotoblogg:

skriven

Tekonologin heter Liquid Light Complex teknologi :DJag skulle jätte gärna vela vinna eftersom att mitt hår blir torrt efter vanlig tvätt och jag vet faktiskt inte vad som är bra till mitt hår..

237 Malin:

skriven

1. Liquid light complex teknologi.2. Jag skulle vilja vinna för att mitt

hår hade behövt bra produkter och de

hade varit väldigt kul att få prova dessa.

De kanske är drömprodukterna som skulle ge

fin glans och som verkligen gör underverk

för mitt hår! :)

238 Amanda:

skriven

1. Liquid Light Complex heter teknologin

2. Jag har jättetjockt och långt hår. Är även väldigt håröm vilket är ett problem för mig. Förra gången så började jag gråta så fort dom skulle kamma i håret hos frisören vilket var väldigt pinsamt och smärtsamt. Så det skulle nog hjälpa bättre om jag hade bättre produkter så håret inte blir så himla tovigt hela tiden.

239 Denise:

skriven

Liquid Light Complex

För att jag behöver det verkligen, asså jag hittar verkligen aldrig någonting som är riktigt bra för mitt hår, asså det kan verka jättebra först men sen så blir det alltid ändå sådär fult fluffigt och torrt och usch :( Men det här verkar faktiskt bra och om det funkar då är jag er typ evigt tacksam!! <3

240 maja:

skriven

1. Liquid Light Complex2. Är inte L'oréals signum "because you're worth it"? I am. Jag har kämpat mig igenom snart ett år på juristlinjen med bra betyg trots att jag är arton år och skoltrött som sjutton, och det utan att ta studielån. Det innebär att mitt höftlånga hår inte har blivit klippt på ett år, och jag har dessutom misshandlat det med ica-schampo. Ett first aid kit för håret skulle vara en belöning för mitt hår, men också för att jag är stark och har tagit mig igenom detta. I am worth it, right?

241 Vendela Meyerhöffer:

skriven

1. Teknologin heter Liquid Light Complex!2. Jag borde vinna kitet då det är exakt vad mitt långa, slingade och slitna hår behöver! För ca två år sedan tappade jag mer än en tredjedel av mitt hår pga att jag hade plattat det alldeles för mycket, struntat i balsam/inpackning och använt mängder av hårspray och andra slitande produkter. Mitt hår är fortfarande långt ifrån återställt. Därför skulle det här kitet passa perfekt så här inför sommaren och allt! Som 16-åring har jag även väldigt svårt att få pengar över till bra produkter som dessa.

242 Frida:

skriven

1. Liquid Light Complex.2. Jag borde vinna eftersom att det hade passat mig prefekt då jag är extremt noga med att sköta mitt hår så att det mår bra. Vad vore bättre än detta kitet? Skulle inte kunna bli bättre :D

243 Cecilia:

skriven

1. Liquid Light Complex2. Jag borde vinna eftersom mitt hår har vart torrt, slitet och flottigt hela tiden.

Ingenting funkar för att det ska bli bra!

Jag duschar på kvällen sen varje morgonen så är mitt hår torrt, slitet och sen ser det ut som en explotion!

Sen måste jag platta håret för att dölja det frissiga håret men när jag plattar det så blir det ännu mer slitet...

244 MMEELI.SE / L.A dreams & hairdressing (student):

skriven

Liquid Light Complex

Jag vill vinna för att jag inte har den möjligheten att testa dessa produkter med tanke på ekonomin man har som studerande. Sedan är jag ju väldigt nyfiken på nya produkter då jag går frisörlinjen, och vill så gärna komma med förslag på bra märken förutom det vi alltid kör med! Har dessutom nyligen blekt mitt hår från rött så de är ju inte i så bra skick direkt..

245 Andrea:

skriven

1. Liquid Light Complex2. En av mina bästa vänner Tina fyllde 18 år i april. Jag vill ge henne en jättebra present, men har inte hittat någon bra (bor även i en liten by utan någon avsevärt bra butik), ingen har ropat: jag är perfekt - tills nu! Har dock inte råd att köpa denna serie som arbetslös student.

Därför skulle jag vilja vinna, för hon skulle behöva det så mycket!

246 Hanna:

skriven

1. Liquid Light Complex2. Jag är värd att vinna kitet för att mitt hår är väldigt torrt och slitet och nu i tonåren blir mitt hår fett bara några timmar efter att jag har tvättat det! Jag har hört att Kérastase ska va bra för både fett, torrt och slitet hår så det skulle passa perfekt för mig! Mamma vägrar att köpa det för att det är dyrt också...Kram!

247 Raphaelle:

skriven

1.liquid light complex

2.Tja, jag tror att jag nog behöver ta hand om mitt hår lite bättre, och det här skulle vara en ordentlig boost till att börja. Jag kan inte komma på några fler anledningar, men jag skulle bli oerhört glad om jag vann. Det skulle som vara ett bevis på att JAG också kan. Jag har nämligen alltid haft otur när det kommer till såna här tavlingar :)

248 Sandra:

skriven

Teknologin heter Liquid Light Complex.

För några månader sedan bestämde jag mig för att spara ut håret. Tyvärr växer mitt hår riktigt långsamt och efter att ha läst om Kérastases produkter tror jag att de är precis vad mitt slitna hår behöver.

249 Miss C:

skriven

Svar: Liquid Light Complex

Motivering: "Speciellt framtaget för en yngre målgrupp med långt hår" känns väldigt passande för mig då jag är 22 år och har en meter långt hår! Alltid kul och bra att testa nya produkter, kanske är det min framtida favoritprodukt?

250 Matilda Turborn:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi.

2. För att jag satsar på ett galet fräscht hår denna sommaren! Ska dessutom slinga upp det och bli blond (är mellan brunett nu) så då lär ju bra produkter behövas! Och så förstördes mitt hår i en "lockpermanent-olycka" (haha) i turkiet för två år sedan och det har inte återhämtat sig helt ännu trots många olika proffsprodukter som inte har vart värda priset. Så skulle dessa produkter kunna fixa det hade jag blivit överlycklig!

251 Ella:

skriven

Liquid Light Complex. Jag har super torrt hår och behöver det allra bästa på marknaden som jag tror är just Liquid Light Complex! Ge mig chansen att testa och även dela med mig av det allra hetaste på marknaden så ALLA får chans att känna sig fina i håret!

252 Kerstin:

skriven

1. Liquid Light Complex.

2. Jag har också ett fint nordiskt hår som skulle behöva fräschas upp då jag ska på två bröllop i sommar (mitt eget! och en systersons:).

253 Linda:

skrivenTeknologin heter liquid light complex.Jag har gått och suktat efter dessa schampo varje dag i några veckor eftersom Kerastase har skyltat i PUB huset och bara produkterna i sig är ju fantastiskt vackra...tänk om de dessutom är bra för håret? Underbart =)

254 linn:

skriven

svaret är Liquid Light Complex teknologi!

skulle behöva det så himla mycket, detta låter exakt som något som mitt hår behöver, det är långt, torrt men med tendens att bli fett i rötterna! behövs!!

255 Amanda:

skriven

Teknologin bakom Kérastase Cristalliste heter Liquid Light Complex!Jag skulle vilja vinna för att jag älskar Kérastase produkter, och jag har haft turen att få produkter därifrån när jag har haft praktik (jag går frisörprogrammet). Men tyvärr är det lite för dyrt för mig som fattig student att lägga flera hundra på hårprodukter, och mina tog just slut och jag kommer inte ha praktik igen fören i höst. Så skulle verkligen vilja vinna produkterna, för att Kérastase är verkligen det bästa märket, och jag märker verkligen skillnad på mitt hår när jag använder det så jag vill inte sluta! :)

256 lillavild:

skriven

Teknologin heter Liquid Light Complex.Jag skulle vilja vinna för att jag har torrt hår men samtidigt fet hårbotten, och har väldigt svårt att hitta produkter för detta, och framför allt produkter som fungerar. Just dessa produkter verkar vara som gjort för mitt hår!

257 Lina:

skriven

Svar: Liquid Light Complex teknologi.Jag skulle tycka det vore rena lyxen att få använda detta kit på mitt hår. Som nybliven mamma ska jag vara glad att ens hinna schamponera mitt hår.

258 Lillemor:

skriven

Svar:

Liquid Light Complex teknologi

Motivering:

Jag behöver något till mitt trötta och slitna hår som efter två graviditeter inte är sig likt. Fet hårbotten som kliar och torra längder och toppar. Vore kanon att få testa dessa produkter och se om jag kan slippa klippa mig kort!

259 Mikaela Johansson:

skriven

1.Liquid Light Complex teknologi.2. Jag har själv inte den "kvaliteten" på håret som just denna produkt vänder sig till. Jag hoppas på att vinna den här tävlingen för att ge kittet till min bästa vän som nyss gjort en gastric bypass operation. Denna operation har gjort att hon tappat enormt mycket hår och jag tror att en uppfriskande "spa-kur" är precis vad hennes hår behöver :)

260 lisa:

skriven

Hej!1)svaret till frågan är: Liquid Light Complex teknologi.2) Jag skulle behövs detta då mitt hår verkligen inte mår bra, jag har inte råd att köpa dessa kit jag egentligen vill lägga pengar på... menmen studentlivet är inte lätt på pengafronten

261 Emilia:

skriven

Liquid Light Complex.

Jag har väldigt slitet hår ofta, jag provar med många produkter men ingen är till rikligt bra. Med detta kitt kanske det hjälper och starker håret!

Puss o kram från mej <3

262 Erica Rosander:

skriven

Liquid Light Complex teknologi.själv som flera miljontals i denna värld har jag det tunna, blonda skandinaviska hår som innebär en fet hårbotten och torra topppar!

snälla låt mig få bukt på detta <3

263 sara:

skriven

1. Svaret är Liquid Light Complex!

2. Min anledning är att jag har långt, slitet och tort hår. Läste på beskrivningen så här ''Speciellt framtaget för en yngre målgrupp med långt hår vilka har en tendens till fet hårbotten och torra längder. '' och tänkte, det här är gjort för mig? Har haft sånt här hår sen liten och tyvärr funkar bara dyra produkter och sådant har jag inte pengar till..

kram!

264 Petra Lundin:

skriven

Teknologin heter Liquid Light Complex Teknologi.

Hej, hamnade av en slump på din blogg och kunde inte sluta läsa och titta vidare. Så fint o så underbar läsning. Kul.

Fick syn på tävlingen, hade hemskt gärna provat på dessa fina produkterna. Extra roligt när produkterna inte bara är bra för håret utan även ser lite fina i glammiga ut.

Jag hade behövt det, mitt hår har inte riktigt kommit i form sen jag var gravid för lite drygt ett år sen.

Håller tummarna!

265 Frida Flodin:

skriven

Liquid Light Complex teknologiJag har aldrig vunnit något och jag älskar att prova nya produkter :)

266 Gunilla:

skriven

Liqiud light complex

Vilket sammanträffande! En kollega berättade nyligen att hon äntligen hittat ett shampo som är så bra, och det är just detta shampo. Blir nu så nyfiken på att testa detta, så skulle vara toppenkul om jag blir den lyckliga vinnaren!

Tack för en toppenbra blogg som jag läst i många år. Nu håller jag tummarna för vinst :-)

Kommentera här: