Voff voff


Leksakskistan från Rice är väldigt populär hos Philip. Kul att gömma leksaker och nappar i! 


Idag gör det inte riktigt lika ont p.g.a. den lilla tanden som är påväg upp. Skönt tycker både jag och mamma!


Voff voff! I julklapp fick Philip den här gosiga hunden på hjul som kommer från Teddykompaniet.


Dagens Philip i pikébody och cardigan från HM. Mjukaste mysbyxorna kommer från Polarn O. Pyret.

Godkväll lördag!

I veckan har Philips ordförråd utökats med djurläten. Han härmar oss och hunden i pekboken säger ff (voff voff), ugglan säger oo (ho ho) och katten säger aiu (mjau). Så sött!

Idag har vi hunnit med en hel del. Philip har varit betydligt piggare och gladare så vi åkte iväg och tittade på vagnar. Efter att ha provkört och jämfört våra två favoritmodeller är vi nästan helt säkra på vilken vagn det blir men vi ska tänka på det ett litet tag till innan vi slår till.

Snyggingvagnarna från MacLaren säljs tyvärr inte här i stan och det blir ett alldeles för stort projekt att åka till en huvudstaden för att provköra, klämma och känna så just nu står det mellan en Mountain Buggy Swift eller en Baby Jogger City Mini.  

Vi hann även med att hämta hem vår nya fina Kitchen Aid så nu står skönheten på en av köksbänkarna och bara väntar på att startas igång. Kanske får bli ett kak- eller brödbak i veckan som kommer!

Nu ska jag förflytta mig till soffhörnet och titta på en film. Myslördag!

Kram
1 Ms. Kidelin:

skriven

Sötis Philip. Vad trist att ni inte kan prova MacLaren men de andra vagnarna blir säkert lika bra.

2 pillan:

skriven

Fin fin leksakskista och perfekt att börja "träna" att plocka tillbaka grejjorna redan nu;)

He en skön söndag//PIllan

3 Magda- mamma till Noah:

skriven

Gullunge där! Hunden var gullig den med ;)!Kram Magda4 Sabina:

skriven

Hej!

Jag fick tips att man kan beställa MacLaren på en Holländsksida på nätet till ett mycket bättre pris!

5 Hanna:

skriven

Vi fick låna en Swift i somras när våran Bugaboo Bee gick sönder den var väldigt smidig den med plus har vänner som har en sådan dem är jätte nöjda:)

6 Pernilla:

skriven

Har en Swift och är såååå nöjd. Köpte den beg på Blocket til vår dotter när hon var 6-7 månader. Ju mer jag använder den desto mer gillar jag den. En väldigt genomtänkt vagn. Funkar även med ståbräda till storasyster. Enda nackdelen är väl att den kommer att vara för liten när barnet är ca 3 år- då slår man huvudet i sufletten.

7 Petra:

skriven

Baby jogger city mini e helt klart bäst,inbyggt vind/solskydd.Den enklaste vagnen att fälla ihop och den är så lätt och smidig,alla taxi chauförer jag åkt med är så imponerade:)Lycka till med val.

8 C:

skriven

Varför ska ni byta vagn? : )

9 Camilla:

skriven

Så duktig Philip är som kan urskilja och imitera rätt djurläten! Bianca säger "off off" till det mesta på fyra ben..;-)Draghunden är jättefin! Bianca har faktiskt en likadan som hon fick i doppresent.Kramar!

10 Anna:

skriven

Vi är ute efter precis samma sak som er. Men tänker nog byta ut buggan helt mot ett smidigare altenativ. Blev helt förälskad i mountain buggy Swift! Vilken härlig vagn ;) Provkörde även baby jogger men tyckte att den var stel och plastig. Tror att man kommer fram mycket bättre med lufthjuen som Swift har och sen tycker jag att den är snyggare. Senaste modellen har ju solskydd inbyggt i sufletten, kompletterar man med ett parasoll så är den no perfekt :)Nu ska buggan ut på blocket (endast 10 mån gammal) till förmån för en Swift (i lime svart tror jag) med en elodie Details åkpåse (retro revolution), mums!Hoppas att ni hittar något som passar er!

Kommentera här: