09.45 pip


Nu börjar andra omgångens hyacinter sjunga på sista versen här hemma fast det gör faktiskt inte så mycket. Snart är det dags att köpa hem krispiga tulpaner och ställa in sig på vår!

Godmorgon fredag!

Vi lufsar fortfarande omkring med kaffekopparna här hemma. Imorse när jag vaknade och tittade på klockan visade den 09.45. Helt galet vilken sovmorgon det blev men ibland är det faktiskt riktigt skönt att inte behöva sätta iPhonen på ringning och sova ut. Ibland så händer det, även som småbarnsmamma!

Nu är det verkligen hög tid att fånga dagen och se till att saker bli gjorda. Tänk att vi är framme vid den näst sista dagen på året!

Tittar in lite senare! Kram
1 Marie:

skriven

Ohh de är så fina de där blommorna, så rackarns synd att jag ej tål dom =(

2 Jenny:

skriven

Visst är det härligt när det faktiskt händer att man får sovmorgon. Här hemma har vi faktiskt fått sova till runt nio varje dag denna julledighet, så skönt. Hoppas ni har det bra och att ni får en underbar och mysig nyårsafton.

Gott nytt år till er.

Kram vaniljsnäckan :)

3 Matilda:

skriven

Skönt med sovmorgon!Förresten, var du inte och shoppade igår? Visa fynden vettja, om det blev några. Älskar din stil och som du alltid visade upp kläder "förr" ;)Gott nytt!

Kommentera här: