Lovely knit


Odd Mollys Lovely knit i den ceriserosa färgen dark pink.

Ni har efterlyst bilder på Odd Molly-koftan jag kom hem med från butiken Heaven i förra veckan och här är den! En Lovely knit i färgen dark pink. Gillar verkligen omlottmodellen och jag misstänker att det kommer bli en solklar favorit i garderoben i vår! 

Var egentligen ute efter koftan i färgen light pink, som fanns med i en tidigare kollektion, men jag kan alltid hålla tummarna för att färgen dyker upp i höstkollektionen. Min nya kofta åker garanterat med i packningen inför påskhelgen! 

Idag blev det en rejäl promenad men annars har jag mest fixat här hemma medan Filip busat med pappa Henrik och kämpat på i babygymmet. I helgen knäckte vår duktiga lille kille koden och kom äntligen på hur han skulle röra armen för att få Mumintrollen i gymmet att röra på sig. Bra jobbat Filip! Det är superkul att följa ALLT som händer just nu och jag var som vanligt snabb att dokumentera med digitalkameran.

Imorgon är det träff med mammorna igen men vi har en tid på BVC inbokad så vi kan tyvärr inte gå. På onsdag ska alla mammor och bebisar ses för en promenad med vagnarna så vi får se fram emot det i stället!

Nu blir det Maria och co i Hollywoodfruarna innan det är dags för sängen. Måndagsmys! 

Kram
1 Madeleine:

skriven

Du kommer älska den, min är väldigt välanvänd. Jag har för mig att jag sett den i light pink i någon nätshop. Fanns även på Heaven i höstas...kommer säkert in igen.



Fin fina saker Filip fick av Henrik och Susanne också:) Måste träffa lilla Filip snart är ju sååå länge sedan nu.



kram Kram

2 Emma Lundbladh från Kastberga:

skriven

Snygg kofta du har köpt, jag har en likadan;)



Kram

3 Marie:

skriven

Superfin... Försökte göra en snålis & buda hem en på Tradera idag... Tyvärr går de i princip upp till butikspris så den taktiken funkade inte så bra. Bra att veta att de har bra andrahandsvärde dock... Känns lite som om de koftorna blivit "klassiker"!

Ha en trevlig kväll, kram Marie

4 Camillasnyahem:

skriven

Babygym är så bra! Alla färger och roliga ljud. En riktigt bra uppfinning. :)



Nu kan du tävla om barnprodukter från Apoteket till Filip i min blogg om du har tid och ork.



Ha en bra dag!

5 victoria (matplatsen/bloggfamiljen):

skriven

Jättefin!!!! jag har fått mersmak på Odd Molly och klickat hem ett par plagg till som kom i går :) farligt lätt att nätshoppa..



Ha en mysig dag med mysiga lillkillen!



KRAM

6 Josefin:

skriven

Åhh så fin kofta, har inte sett den färgkombinationen. Den gillade jag jätte mycket. :)

Pilip växer så det knackar, men såååå söt han är. :)



Glad påsk, kram på dig.

7 Rebecca:

skriven

fin!! :)

8 BLONDETTY:

skriven

Så fin den är!

Ha en bra tisdag!

kRaM!

9 Finlandssvensk:

skriven

Den är super snygg! Måste nog snegla på en sådan jag också när jag besöker den svenska huvudstaden. Skulle gärna se den på dig, men det kommer kanske :)

10 Hanna:

skriven

Så fin kofta:)

Kommentera här: