Strålande sol & dagens första kopp


Dagens första kopp och inspiration i nya Plaza Interiör. Den vita termoskannan från Stelton fick jag av mina föräldrar i födelsedagspresent. Tycker att Steltonkannorna är jättesnygga och den blir perfekt i picknickkorgen i sommar! 

Igår lämnade vi hemmet strax före halv tio och kom hem så sent som klockan sex! På förmiddagen var vi ute på en lång barnvagnspromenad med mammorna och sen blev det en butiksrunda innan vi mötte upp vännen Miia för en eftermiddagsfika på Java. Blev uppvaktad med en svart och vit presentpåse som innehöll två jättefina födelsedagspresenter. En ätbar och en mindre ätbar! Tack än en gång!

I eftermiddag kommer Filips farfar förbi så vi ska strax ta en sväng bort till konditoriet här i närheten för att köpa med oss någonting gott att bjuda på.

Det är strålande sol här idag så imorgon måste vi nog se till att ta en sväng förbi "Våra Små" och se om det finns parasoll till Buggan. Är även lite sugen på att beställa en ny somrig toppklädseloff white eller sand nu när vi snart ska byta till sittdelen men vi får se vad Henrik tycker om mina planer...

Ha en fortsatt strålande torsdag! Kram 
1 Elin:

skriven

Steltonkannan är jättefin! Vilken kanonpresent! Vi bytte också till sittdel relativt tidigt (när tyra var 4,5mån) och det funkade jättebra. Jag fick en NÖJD vagntjej!

Kram

2 Ann-Louise:

skriven

Hej!

Vad härligt att allt fungerar så bra med lille Filip, eller store kanske numera då han växer så det knakar ju!!

Steltonkanna blir ju perfekt nere på klipporna på Västkusten i sommar! Bra och snygg present.Ha det bäst!

Kram

3 Michelle:

skriven

Hej Katta! Jag undrar vilken storlek dina Mateus tallrikar har. Funderar på att köpa dessa. Tacksam för svar. :)

4 Carin - Fru A:

skriven

Vi bytte till sittdelen på vår Bugga när lille L var 5 månader, för då var han inte längre nöjd med att ligga ner - han ville upp & se allt!Jag shoppade en off-white toppklädsel och off-white parasoll från Bugaboo förra sommaren. Den åker på i helgen, somrigt & fint!Klart att din Bugga måste ha en sommar-klädsel också:)!!Steltonkannorna är superbra, håller värmen toppen och som bonus är de snygga;). Vi har en svart, men på önskelistan står en vit att komplettera med.Ha en härlig vårhelg!

5 Madeleine:

skriven

Nej det var trist väder imorse men nu är det ju hur fint som helst:)Skulle det funka kl 13 för er imorgon eller är det för sent?KRAAM

6 Hemma hos Katta:

skriven

Michelle: Vi har både uppläggningsfat i två olika storlekar och mattallrikar, är osäker på måttet men det finns bara en variant av just mattallriken vad jag vet. Assietterna finns däremot i två olika storlekar har jag för mig... Titta in på hemsidan för där har jag för mig att måtten och alla varianter finns med!Ha en fortsatt bra kväll! Kraam /Katta

Kommentera här: