Bugaboo Cameleon


Vår fina Bugaboo Cameleon är äntligen på plats här hemma! I papperspåsarna ligger bl.a. ett bäddset till spjälsängen, en champagnefärgad insats till badkaret och alla Bugaboo-tillbehör.  

I lördags hämtade vi hem den här skönheten i grått och svart från stans bästa baby- och barnbutik Våra Små så nu kan vi bocka av ännu en viktig sak på listan. Allt var förberett och klart när vi klev in i butiken och jag höll nästan på att börja gråta när vagnen rullades fram. Så fin! Tänk att vi snart ska köra omkring vår lilla kille i den - känns fortfarande lite smått overkligt! Fick sen en liten genomgång av snälla säljaren Emma innan vi kunde ta med oss vår fina Bugga hem.  

Bugaboo Cameleon
känns redan nu som den perfekta vagnen för oss. Vi hade förmodligen varit väldigt nöjda även med andrahandsalternativet Mountain Buggy men den känns väldigt smidig och den går enkel att fälla ihop, även om jag förmodligen måste träna lite extra på just den biten när magen är borta. Jag och teknik är ingen vidare kombination så det är tur att den kom färdigmonterad. Den tar ingen större plats i varesig bilen eller hissen så smidig är verkligen nyckelordet. Dessutom kommer jag inte ifrån att jag fortfarande tycker Bugaboon är den absolut snyggaste vagnen på marknaden. Funktion och snygg design är alltid den bästa kombinationen!

Ikväll blir det premiär för årets första glögg. Blossas röda lättvariant med mycket russin och mandlar. Självklart en lussekatt eller två till. Mys!

Ha en mysig kväll, kram!
1 LisaMarie:

skriven

Wow snygg! Påminner mig lite om vagnen mamma och pappa hade till mig när jag var liten. Den såg sådär lite gammalmodig ut med raka sidor som på er, ljusgrå var den ^^

2 Ann-Louise:

skriven

Den var fin du! Förstår att du blev glad och rörd! I morgon är det ju december!!!



Tack för att du tyckte jag var fin i klänningen. Den ÄR superfin och kul att vinna!! Jag ska nog också prova baka biscotti nån dag. Och ta i choklad i, det var jättegott!!!



Ha en fin kväll.



KRAM

3 madde:

skriven

GALET SNYGG! Det e verkligen en kanon vagn!

Du har ju julafton varje dag nu :)



Största kramen

4 Maja:

skriven

Jaaa du, det är inte illa att nästan börja gråta över en vagn.... Då tycker jag nog att det har blivit lite för mycket ytlighet över det hela, tyvärr. Men det är ju fint att du är så nöjd i alla fall.

5 Livet hemma hos Linda:

skriven

Åhh, vilken snygg vagn! Du kommer se riktigt chic ut när du går omkring med lillen i den;)



Hoppas du har en mysig kväll

Kram

6 Camilla:

skriven

Blev en bugaboo för oss med, med beige toppklädsel. Provkört den här hemma, och smidig är verkligen rätta ordet..! ;) Längtar tills det blir dags att använda den på riktigt :)

7 Sue:

skriven

Sååååååååå fin den ääääääääääär!



Puss

8 Sara:

skriven

Åh den ÄR helt klart snyggast på marknaden!

Smidigast å bäst ever, älskar att barnet ligger/sitter så bra i sittdelen även när de bara är 3-4 månader å börjar bli lite nyfikna. Det bäst av allt är ju att man kan ha barnet mot sig första året något jag saknar enormt med Mountain terrain... Färgkombinationen var grym, stilren & snygg! Hoppas du & lillisen mår bra, han kommer bli superglad när han tittar ut och ser att han har snyggaste vagnen på BB :-)

Kram Sara

9 Sofia:

skriven

Så fin vagnen är! Blir faktiskt väldigt rörd av att läsa detta inlägg. Det är så stort att få sitt första barn och just den här tiden när ni förbereder allt inför babyns ankomst kommer ni minnas för alltid :)

10 Emelie:

skriven

Så fin den är! Visst känns det så häftigt när den står där och väntar, man bara längtar ännu MER!

Kram

11 Hemma hos Katta:

skriven

Maja: Jag tror nog inte att jag är ensam om att tycka att det är stort att hämta hem sin första barnvagn. Dessutom har jag alltid varit rätt blödig av mig =)



Sofia: Tack, vi är jättenöjda! Alla som har varit hemma här sen vi hämtade hem den i lördags har tagit en liten provsväng i vardagsrummet så vi är inte ensamma om att tycka att det är superroligt att fixa, förbereda och riktigt boa in sig. Nästa projekt blir hans sovrum. Kraaam

12 Mia:

skriven

FIN! Gud vad mysigt och packa upp allt och börja ordna inför den lilles ankomst. Jag är riktigt avis fastän jag inte har någon längtan efter barn ännu :) Kram och ha en bra dag Katta!

13 Linnea:

skriven

Hej Katta!

Har egentligen inte med detta inlägg att göra (även om jag kan passa på att flika in att jag håller med dig om att det är marknadens snyggaste vagn!), men undrar om du har möjlighet att visa en bild med ringen du köpte av design by lina, på fingret? funderar på en sådan och vore kul att se hur den såg ut på!

14 Karin:

skriven

Snyggaste vagnen! Är helt övertygad om att er bebis kommer att trivas i den! ;) Kram

15 Emma:

skriven

Vagnen är superfin!



Bullarna du bakat idag låter inte helt fel ; - )



Kramis Emma

16 Ana:

skriven

Den vagnen är sååå superdupersnygg...hade jag väntat en liten nu hade en sådan definitivt blivit prio ett!!!



Kramis

17 Hemma hos Katta:

skriven

Linnea: Tanken var att fota ringen på men just nu är mina fingrar supersvullna så det känns inte som en speciellt lockande idé just nu, tyvärr... Kan lova att den är supersnygg på och jag har redan fått många komplimanger för den! Pärlan går dessutom att få i olika nyanser om inte rosa är en favorit... Kraam K

18 Saga & hennes mamma:

skriven

Älskar dina bebisvisningar:) Hoppas du blir lika nöjd som vi fortfarande är, vi är dock sugna på en McLaren nu. Du har btw. en award att hämta hos oss. Må så gott fina Katta. Kramar Therese & saga

19 Erica:

skriven

Vagnen är jättefin!! Vi hämtade vår Bugga i måndags och nu är den monterad och står och väntar. Vi är också väldigt nöjda och jag längtar så tills det kommer ligga en bebis i vagnen om förhoppningsvis allt går bra. Känns så mysigt!! Nöjd med färgvalet också! Fin spjälsäng!!



Ha en bra kväll!

Kram

Kommentera här: