Hemma

 Bild: Stureplan
Susanne och jag igår på Sturecompagniet.

Äntligen hemma. Har haft en helt underbar helg! Shoppat, fikat och ätit gott. Ett litet hak, Nox och Sturecompagniet med Susanne och hennes Henrik igår. Efter frukostbuffén imorse mötte jag upp Anna utanför Mocco. Så kul att äntligen ses! Självklart var kameran med i väskan både igår och idag så shoppingrapport och fler bilder kommer framöver.

Så skönt att komma hem, rada upp alla shoppingpåsar och slänga sig i soffan framför Gossip Girl. Ha en fortsatt mysig kväll, kram!
1 Charlotte:

skriven

Vad fina ni var! Ska bli spännande att se vad för rolig shopping du kom hem med :-) Kram!

2 Anna:

skriven

Oh la la, vilka pinglor!!! Vad kul att ni hamnade på bild på Stureplan.se ;-) Förövrigt, tack för en mysig fikastund idag! Kramar!

3 Madeleine:

skriven

Välkommen hem=)

Blir kul att höra allt sen!

KRAMAR

4 Malin S:

skriven

Heeeej ! Du och din Susanne är ju för snajdiga. Förstår att Stureplan ville fota er snyggosar. Ni ser ju dessutom ut att matcha ihop kläd/stilmässigt =) Ser fram emot att läsa & se pics från din Sthlms helg. Kramisar från en MacMalin som söndagsmyser och ska tvångsmata migsjälv med smågodis (helskumt att jag inte varit godissugen på en vecka - måste bota mig ;)

5 Emelie:

skriven

Tjusiga donnor!

Låter som en toppenhelg!

Ser fram emot bilder på shoppingfynd och annat!

Kram på dej!

6 Anna:

skriven

Vilken frilla:)

7 S:

skriven

Hej! Gillar din blogg jätte mycket! Kollar hit då och då ;) Ha det bra! Kram

8 La Fleur:

skriven

Åh vad söta ni är! Mysigt med Sthlms weekend, hoppas på att komma dit om inte allt för länge! Kramis!*

9 Katarina:

skriven

Så fin du var! Jag gjorde förresten ett försök på dina chokladmuffins med marshmallows i torsdags och de blev verkligen supergoda! tack för receptet, kommer att göras igen (men då i mindre muffinsformar, de är ju ganska mäktiga).



Ha en fin dag!

Kommentera här: