Tack till världens snällaste

Tack så jättemycket för alla snälla kommentarer! Trodde ni skulle vara uttråkade av mitt ständiga tjat om rosa Juicy Tubes, cola-light, BUS och tv-tittande men snacka om energikick efter att ha läst alla snälla ord. Blir helt lycklig här. Har svårt att blogga mer än jag gör idag även om jag skulle vilja. Men, det första jag gör i morgon när jag kommer hem är att fota min nya ljusrosa pläd. Plus arbetsrummet. Plus badrummen. Lovar.

Kom precis hem från salsan och jag är helt slut efter en timmes snurrande till Enrique Iglesias. Blir helt yr av alla nya turer. Fast så kul. Älskar verkligen att dansa och jag är så glad att jag tagit upp det igen. Började med show- och jazzdans för Swing Models när jag var 6 år. Åtta år senare började jag med aerobic, och jobbade sen som aerobicinstruktör under gymnasiet, för att sluta som cheerleader för Leksand Stars med guld-pompoms och hela kittet. För att göra en lång historia kort. Jag har saknat min dans.

Har även saknat fredagar. I morgon slutar jag efter lunch vilket innebär stan och shopping. Nu: tvätta bort sminket och sen sängen. Godnatt!
1 Madeleine:

skriven

Kan tänka mig att du är grym på att dansa med den meritlistan. Kanske var tur att det inte fanns plats på salsan..haha
Härligt med fredag imorgon och helg!
Sov så gott!
KRAM

2 Malin S:

skriven

Jag vill också ha ett förflutet med guldpompoms =)

3 Madeleine:

skriven

Fredag idag, härligt:)
Så ni hade problem med sängbord, man blir så sur:( Känns så trist att ta isär hela byrån och släpa ner allt för 3 våningar igen..*suck*. Ingen litet projekt direkt! Bra start på helgen..haha
Hoppas du får en bra dag och du kom ihåg att du får fria idag ;)
KRAM KRAM

4 Zandra:

skriven

WOW imponeranade dans historia, häftigt! Förstår att du har saknat den. En annan kan ångra att man inte ens började med dans när man va yngre.. men men, jag skakar min rumpa ofta ändå...haha oftast när ingen ser på ;-)
Ha en Underbar Fredag!! Kram

5 Modesty Mia:

skriven

Vad kul det låter med all dans du hållt på med!:)
Härligt att sluta tidigt idag. Och att då satsa på stan och shopping, helt i min smak.
Ha en kanonfredag! Kram!

6 Josiee:

skriven

Utlottning av snygga Steve Madden pumps i bloggen om du är sugen:)Kram!

7 Jennie:

skriven

Jag har bara tittat förbi igen... och vill passa på att önska dig en trevlig helg. på återseende.

kramiz

8 Anna:

skriven

Ska bli skoj att se bilderna=)

9 Anna:

skriven

Hej pinglan! Du MÅSTE lyssna på Charlottes låt, I´m in love säger jag bara!!! Hoppas du och killen får en härlig fredag, vi ska nog ut och äta och dricka vin! Kramkals, Anna

Kommentera här: