Bra och mindre bra?

image769image770Bilder: Designonline

Har suktat efter vaserna från Normann Copenhagen ett bra tag nu. Så snygga. Tackar inte nej till tre vita i olika storlekar. Skulle vara ursnygga på våra låga "Friel" bänkar i vardagsrummet.

Över till något helt annat. Har bloggat i hela 1,5 år nu och det blir som tur är bara roligare och roligare. Mina trognaste darlings Angelica, Charlotte och Malin har nog varit med från starten (hade bl.a. en bild på Jessica Simpson och Daisy i ett av mina första blogginlägg) men vilka är ni andra? Nu senast fick jag höra att en kompis kollegas flickvän i Sthlm hade koll på bloggen. Otippat men såklart väldigt kul. Skulle vara kul att höra lite vad ni tycker om min saliga blandning av inredning, lägenhetsbilder, mitt behov av rosa, renovering, julhets, vardagstristess, recept, kläder, tv-program, shopping, produkter, fikadejter, schlager och rosa läppglans. Önskemål? Bra och mindre bra? Please tell.  

Ha en jättemysig kväll nu. Själv ska jag roa mig med högen av tidningar, Roomservice och Grey's. Darlingen är borta med jobbet så jag kan läsa kommentarerna först i morgon. Kram!

1 Magdalena:

skriven

Gillar din blogg mkt läst sen i somras :) Lagom av allt, o mest gillar jag inredningen...ni har så fint hemma o de e kul o se hur andra har det :)

2 Anna Larsson:

skriven

Jag har läst din underbara blogg sen 6 månader tillbaka. Jag har till och med läsa ALLA gamla inlägg du skrivit.
Jag gillar eller älskar din blogg för det handlar om det jag är intresserad av, juicy tubes,inredning,schalger och rosa!!!!!
fortsätt som du har gjort och skriv om det du tycker är kul.

3 Malin S:

skriven

Kram från en av dina trognaste darlings.
Om man fick välja en blogg att ta med sig till en öde ö skulle jag ta din.
Det är så kul för jag pratar om dig inför MakeMacDreamy som att vi känner varandra "på riktigt" typ Katta har köpt nya skor, Katta tyckte också om Sanna Nielsen, Katta äter också soppa ikväll ha ha =)

4 Zandra:

skriven

Jag är har ganska nyligen hittat hit och jag är nöjd ;-)
Ha en härlig soft kväll! Kram

5 Lina A:

skriven

Din blogg är en av dom bästa!
Älskar din blandning av allt, inredning till jobb.
har följt den sen ett tag tillbaka & läser den varje dag! Toppen! =)

6 Linalotta:

skriven

Jag har tittat in här ett tag, och jag har verkligen fastnat!
Är så kul att få en inblick i ditt liv, ert vackra hem m.m.
Fortsätt som du gör, det är toppen!

7 Maria:

skriven

Jag har ju läst din blogg i fleeeera månader och jag älskar den. Först fastnade jag för din otroliga inredning, men nu bara älskar jag bloggen. Allt :) Kramkram!

8 Helén:

skriven

Kommer inte ihåg riktigt när jag hittade in här, men jag fastnade och har läst ikapp allt du skrivit sedan starten. Du gör det redan perfekt, bra blandning av allt =) Kram

9 Mia:

skriven

Fortsätt som du gör och skriv gärna oftare haha :)

10 Madeleine:

skriven

Behöver jag en presentation ;)
Din blogg är superbra precis som den här. Du skriver bra, korta och roliga inlägg, fina bilder...Helt perfekt:) Sen när man själv hamnar i inläggen då kan det ju inte bli bättre..haha

Ha en mysig tvkväll:)
KRAM KRAM

11 Anna:

skriven

Hej pinglan, Har läst din blogg i ett år, hur jag fann den vet jag inte, men kommer inte lämna den för allt smör i småland ;-) Gillar alla dina olika inledning, det enda jag kan tänka mig är att du skulle blogga meeer ;-) Ha det bra! Kram

12 Mia:

skriven

Hej! Jag har läst din blogg i ca 1år! Din blogg är en av de jag dagligen följer! Tycker det är jättespännande och inspirerande att läsa din inlägg om inredning och mode! Är grymt imponerad av din lägenhet! Tack för att du förgyller min vardag =)

13 emelie:

skriven

Hittade hit för någon månad sedan och tittade igenom bloggen och jag gillar verkligen din inredningsstil! Jag kollar hit regelbundet och kommer fortsätta med det. Like your blogg!

14 Cicci:

skriven

Jag älskar verkligen din blogg! Jag har läst den ca ett ½ år och tittar in varje kväll. Du ger mig så mkt inspiration... Tycker om den saliga blandningen av juicy tubes, rosa, inredning o mat. Plus att din tipsade ädelostgratäng är ett återkommande lunchlådematrätt.

15 Johanna:

skriven

Jag har svårt att bedömma hur länge jag har följt din blogg, och minns faktiskt inte hur jag hamnade här heller. En sak är säkert, jag kommer inte lämna den! Gillar kombination av allt du skriver om. Mode, inredning, produkter, kändisar, vardag & fest... Vi har liknande intressen och smak och du ger mig massvis av inspiration! SLUTA ALDRIG BLOGGA!

.... har försökt mig på en egen blogg en gång, det gick inte så bra. Jag är kass på det mesta som har med datorer att göra och allt blev bara så platt och tråkigt....

16 Jennica:

skriven

En av dem absolut bästa bloggarna och jag är inne o kollar efter uppdateringar minst 2 ggr om dagen! :) Inget liv? Nja, kanske inte, hihi.
Bra blandning, ändra inte på nåt! Men dina inredningsinlägg e mina favoriter såklart :)
Kram Jennica

17 LinnM:

skriven

jag har nyligen hittat hit och gillar verkligen din blogg. Jag bor också på väster i örebro, haha, när jag förstod att du också gjorde det och pratade om mitt favvofik java och favvoaffären CE, var det rätt komiskt. Ha en bra dag :)

18 Marina:

skriven

Här har du en till trogen läsare! :) Gillar blandningen i din blogg. Tycker det är speciellt kul med inlägg innehållande foto. Det gör texten betydligt mer levande.

19 La Fleur:

skriven

Jag har följt din blogg i ett par månader, älskar blandningen av inredning/happenings/mat/shopping etc:)* Fortsätt så! kraam / La Fleur

20 grombaben:

skriven

Jeg har lest bloggen i ca et år kanskje. Den er en perfekt blanding av ting jeg liker:) Innredning, litt moter, sminke, litt kärlek, god mat o Katta helt enkelt! Syns den er fin som den er, skulle det være noe måtte det være enda mer blogging, jeg elsker å lese, får litt feelingen av å lese et deilig blad eller noe:):)

21 Madeleine:

skriven

Tack tack!
Håret blev bra i färgen men luggen blev lite för kort och man känner sig sådär fult nyklippt:/ Men får fixa lite imorgon bitti:)
Har mest svurit över byrån idag, den är skev och allt bara krånglar. Känns lite som IKEA i ett nötskal..*suck* Så typiskt när man vill fixa allt på en gång, nu ser det bara ut som kaos istället!

Känner du dig piggare nu? Sen redan fredag imorgon..skönt:)
Hoppas dansen går bra!
Många kramar

22 Modesty Mia:

skriven

Katta, jag ääälskar din blogg, precis som den är!! En helt perfekt mix av flärd, inredning, personliga tankar m.m.! Mår bra av att läsa din blogg!!:)
Stor kram till dig!

23 Becka:

skriven

Tack för komplimangen jag fick för några dagar sen! Blir så glad av att höra att någon gillar mina outfitsbilder.
Min familj skrattar mest åt mej.... :-/

24 Divina:

skriven

Är inte säkert men jag hittade nog hit via en annan blogg. Följer dig varje dag och läser med spänning varje inlägg. En modeblogg men ändå inte, gillar mixen av allt.

25 fanny:

skriven

läste att du ska lägga upp kort på arbetsrummet och badrummet :) va kul att se dom också! jag älskar dig blogg! du verkar vara en tjej med så mycket energi, och det smittar verkligen av sig! jag vill gärna också börja på salsa.. har dansat i 6 år, 6 dagar i veckan, tre timmars pass varje dag.. och nu har jag tappat det tyvärr, men jag ska minsann ta upp dansen igen :) för det är ju så himla kul och man får så mycket energi! underbart. hoppas du får en bra dag imorgon, kram fanny www.pinkpills.blogg.se

26 maria:

skriven

Jag följer också dina dagar och att se alla härliga bilder och få tips om mat och grejer har blivit lite som en drog :-)

27 monky:

skriven

Hej!
läst din blogg i några månader, tycker det är super kul med blandningen av inredning,mat och mode... skönt för en sliten småbarns mamma att få uppdatering om det senaste:)

28 Emma:

skriven

Jag är din kompis, kollegas, flickvän!
Gillar din blogg pga att du har en stilren layout samt innehållsrika inlägg.

Hittade hit av en slump om jag minns rätt.
Mvh Emma

29 jenny:

skriven

Allt det du skriver är jättebra! inte ändra på någonting.

stor kram

jk

Kommentera här: