Relax, take it easy

Så hett idag! Pustade vid poolen i några timmar (Britney "Break The Ice" i iPoden) men sen fick det bli stranden. Stod inte ut trots flera liter mineralvatten och cola-light. Så skönt med lite fläktande från havet och vi var nästan själva på "vår" strand. Darlingen premiärbadade men jag har än så länge bara gått i vågorna. Iskallt i både havet och poolen. 

Mysigt med vår första semester ihop. Darlingen och jag har varit tillsammans i snart 1,5 år och under den här trippen har jag upptäckt nya fascinerande egenskaper hos honom. Innan vi åkte betonade han att det här med att ligga och pressa inte var någonting för honom. Vem tror ni stressar upp sig och måste ut för att få bästa solstolarna? Om möjligt värre än mig när det kommer till det här med solning. Så fantastiskt skönt här annars. Vi tar det verkligen lugnt, pausar från jobben, sover länge och äter massor. Bufféerna är som sagt helt galna och dessertbordet är inte av denna värld. Som om det inte räcker med dessertbuffén som dukas upp vid poolen kl: 16 varje dag. Skippade den idag faktiskt. Eller ok, smakade en liten bit från darlingens rosa jordgubbshistoria.

Nu är cola-lighten uppdrucken och jag ska vara en snäll flickvän och förflytta mig till loungen. Darlingen vill se någon match och jag ska passa på att lägga in lite bilder. Ciao!   

1 Zandra:

skriven

Härlig att ni har en FAB semester, de är ni värda. Njut som bara den nu! KRAM

2 Angelica:

skriven

Åh, jag vill också ligga och pressa i solen! Fast nu är ju inte sommaren långt borta här hemma heller. Skulle nog behöva besöka solariet ett par gånger innan bara, då hela jag är typ genomskinlig... Passa på och njut! Kommer du hemmåt Falun nåt i sommar förresten? Tycker vi får styra ihop någon vinkväll. Alldeles för längesen nu! Kraam

3 Malin S:

skriven

Jag vill se bilder =)

4 Anna:

skriven

Låter som ni har det alldeles underbart på er semesterresa! Är alldelse avundsjuk, låter så härligt att bara slappa och ligga i solen. Hoppas vi får se några bilder också *nyfiken som vanligt* ;) Njut av er resa! Kramisar

Kommentera här: